Nieuw

Poging tot eermoord in Baden-Württemberg – de vader van Alaa (17): “Overal was bloed”

Foto: Ter illustratie. Bron: Freeimages / Auteur: Flavio Takemoto

Broer en echtgenoot uit Laupheim gearresteerd.

In Laupheim (Baden-Württemberg) is een 17-jarig vluchtelingmeisje in haar eigen kinderkamer neergestoken. De politie arresteerde de 20-jarige broer en een 34-jarige Syriër, die volgens de islamitische wet getrouwd was met het meisje. Het onderzoek naar de poging tot eermoord brengt steeds meer wrede details aan het licht.

“Ik geniet ervan om te zien hoe ze sterft”

De twee mannen vielen de 17-jarige Alaa W., die vanuit Libië met haar familie als vluchteling naar Duitsland kwam, met een mes aan in het appartement van haar ouders. Het meisje was verliefd geworden op een andere man. Haar islamitische echtgenoot kon dit niet accepteren. Haar eigen broer heeft het mes bij de 17-jarige in haar borst geramd en haar mondhoeken opengesneden. Voor de politie is de 20-jarige broer geen onbekende.

Terwijl het tienermeisje op haar bed in shock lag te bloeden, filmde een van hen met zijn mobiele telefoon. De video werd daarna naar de nieuwe vriend van de 17-jarige gestuurd. In de video ziet men ook een andere broer van het slachtoffer. “Ik geniet ervan om te zien hoe ze sterft”, zei hij volgens het nieuwsartikel in de camera, die rustig een sigaret rookt terwijl zijn zus om genade smeekt.

“Er was overal bloed”, beschrijft de vader van Alaa de poging tot eermoord

Alaa W. heeft het waarschijnlijk aan haar vader te danken dat ze nog in leven is. “Ze riep papa, papa. Er was overal bloed”, zegt de man in het RTL interview. Hij was degene die een ambulance belde voor het zwaargewonde meisje. Wat hij denkt over de moordpoging kunt u in de video ervaren.

Het slachtoffer, dat naar verluidt in de derde maand zwanger zou zijn, zoals ‘Bild’ vermeldt, had veel geluk. Het mes miste alle vitale organen, zodanig dat het meisje de aanval overleefde. De “zwaargewonde 17-jarige is nu buiten levensgevaar”, verklaarde de politie.

De broer van Alaa is geen onbekende voor de politie van Baden-Wuerttemberg

Beide daders zijn samen gevlucht en zijn enkele dagen later door de politie gearresteerd in een trein op het station Schweinfurt. Tijdens het verhoor gaf de broer van het slachtoffer toe dat hij bij de misdaad betrokken was. Beide mannen zijn in hechtenis.

De oudere broer van het meisje werd enkele dagen voor de misdaad uit arrest vrijgelaten. Momenteel wordt hij door de districtsrechtbank van Biberach onderzocht op hulp en medeplichtigheid bij de voorbereiding van een ernstige daad van geweld die de staat in gevaar zou brengen, en op vermeende valse getuigenissen. De man, die als een islamitische bedreiging wordt geclassificeerd, zou hebben geholpen bij het smokkelen van bom-onderdelen naar Denemarken. Hij heeft zich ook schuldig gemaakt aan diefstal, mishandeling, bedreiging en overtreding van de Vreemdelingenwet. Waarom de Libiër niet al lang geleden is gedeporteerd, konden de bevoegde autoriteiten geen antwoord op geven.

Bron:

https://rtlnext.rtl.de/cms/versuchter-ehrenmord-in-baden-wuerttemberg-jetzt-spricht-der-vater-von-alaa-17-ueberall-war-blut-4144838.html

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6675 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

6 Comments on Poging tot eermoord in Baden-Württemberg – de vader van Alaa (17): “Overal was bloed”

 1. Tijl Uylenspiegel // maart 13, 2018 om 16:56 //

  In het filmpje wordt ook gezegd dat ze al moeder van een zoon was, aangezien ze pas zeventien is was het wel een heel vroege zwangerschap.

  Like

 2. skeeter // maart 13, 2018 om 20:39 //

  vroeg tijl?
  das al voorbij de prime

  Like

 3. Erdogan is verliefd op het islamitische Fascisme, maar krijgt nog steeds alimentatie van zijn vrouw.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1786592/rekenkamer-eu-kraakt-toetredingssteun-turkije

  Like

 4. Republikein // maart 14, 2018 om 12:34 //

  Mijn auto heeft een APK’tje nodig, anders krijg ik een prenteke.

  Like

 5. Republikein // maart 14, 2018 om 13:13 //

  Respect en vrouwendag.
  http://www.luckytv.nl/men-4-respect/

  Like

 6. templars2017 // maart 14, 2018 om 20:45 //

  Culturele verrijking ,kindhuwelijken en dan eer wraak ,en dan genieten met een sigaret ,het zijn ingrediënten van een snuff movie , en nog krijgt dergelijk gespuis een “menselijke “behandeling.
  waar zijn de rechten en de faire behandeling van een 17 jarig meisje…..oh ja die hebben er volgens die zandkevers geen……..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s