Nieuw

NSV DEMONSTREERT OP 22.3 TEGEN ANTI-BLANKE GENOCIDE IN ZUID-AFRIKA, EXTREEMLINKS IS DROEVIG

In Zuid-Afrika gaan de zaken van kwaad naar erger. Er zijn nu 150 moorden per 100.000 inwoners, dat zijn de cijfers van de blanke organisatie AfriForum voor het jaar 2017. De boerenpopulatie in Zuid-Afrika heeft drie keer meer kans om vermoord te worden dan een politieagent in hetzelfde land. Het globaal gemiddelde voor moorden is 6 per 100.000. In Zuid-Afrika grijpt elke dag een man of vrouw in paniek naar de telefoon, nadat hij of zij werd aangevallen, gemarteld, verkracht of beroofd door onbekenden. Minstens één dag per week klinkt er geen telefoon, die dag blijft er niemand achter om het verhaal te vertellen – omdat een heel gezin is uitgemoord. Het lijkt te surreëel om te beseffen.

Helaas is dit bikkelharde realiteit voor de landbouwers in Zuid-Afrika. Voor hen is het dagdagelijkse gewoonte om zichzelf elke nacht op te sluiten achter meerdere deuren met ijzeren tralies. Op hun nachtkastje ligt een geladen geweer.

Rechts Actueel >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8714 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on NSV DEMONSTREERT OP 22.3 TEGEN ANTI-BLANKE GENOCIDE IN ZUID-AFRIKA, EXTREEMLINKS IS DROEVIG

 1. Duchesne // maart 14, 2018 om 12:39 //

  De trieste realiteit die hier totaal word verzwegen. Ik ben tot de conclusie gekomen dat Apartheid een zegen was voor HEEL Suid Afrika, omdat de regering stabiel was en iedereen wist hoe dingen in verhouding lagen. Stabieliteit, zekerheid.
  Misschien minder “rechten” voor zwarten, maar wel werk, medische zorg en onderwijs. Apartheid was de voorwaarde voor welvaart, iets wat nu achteraf pas echt duidelijk word.

  En er is een keuze voor de “onderdrukte” zwarte, wie weg wil omdat men tegen Apartheid was kon dat, kwestie van vertrekken. Het gros van de zwarte bevolking kwam uit andere Afrikaanse landen en wilde als gastarbeider graag werken in Suid Afrika, en is tijdens Apartheid het land binnen gekomen. Ze hadden mede door die Apartheid te eten.

  Ons word selectief door onze pers en politici iets verteld over Suid Afrika omdat het doel dat men wil bereiken reeds is vastgesteld. Zoals de politiek onderzoeken laat beinvloeden, cijfers laat aanpassen….. zoiets dus. Laat ze praten met de ouderen in Kongo, die met heimwee praten naar de tijd dat de Belgen de boel runden. Nu is er niets, zo goed als niets. Vraag ze in Rwanda, in Zimbabwe, in Uganda of het noet beter leven was als kolonie met een blanke bovenlaag….de ouderen zullen het beamen, de jongeren zullen geen antwoord hebben maar alle problemen aan de blanken wijten, omdat ze daar steun in krijgen van sommige blanken.

  De naakte triestheid van het falen verstopt in de deken van de leugen.

  En nu nog iets: stroom……
  Zuid Afrika produceerde bijna 50% van de stroom die men in Afrika nodig heeft, heel Afrika.
  De regering investeert al tientallen jaren minder en minder in die sector, stelt overal zwart personeel e n leiding aan met als gevolg vele “power outages”. Ondertussen is Suid Afrika niet meer in staat in de eigen behoefte aan stroom te voorzien, ondanks de enorme kolen voorraad en de massa’s energie centrales….
  Die stroom op, vonkies weg ! Blanke tovernary….Blankies hebben het gedaan…..

  De politiek van waanzin die ook Suid Afrika beheerst heeft ver strekkende gevolgen voor andere Afrikaanse landen, op industrieel gebied en handel, maar ook op ontwikkeling van landen.
  Niemand die zich meer verbaasd dat het in veel landen net geen hongerdood is die ze sterven maar het mag niet gezegd worden dat zwarte leiders er een rotzooi van maken en meer bezig zijn met hun bankrekening en het bellen van Geneve dan met hun eigen volk. Het is dan ook de industrie met de banken die dit soort “Afrikaans regeren ” promoten, het verkopen van ontginning’s en delving,s rechten voor grondstoffen, voor de snelle centjes en kasteel in Belgie…
  De nu heel erg dode Mobuthu van Kongo had er 17….. in Belgie alleen al, allemaal pittoreske kasteeltjes waar je van afstand met bewondering naar kon kijken. Vind maar eens 17 ziekenhuizen die een blindedarm operatie kunnen doen in Kongo en waarna je blijft leven. Armoede in het aller rijkste land van Afrika… voor wie de moeite doet te graven en te raffineren en te smelten…..fortuinen, onder andere.
  Ongedeer alle Afrikaanse “leiders” hebben villa’s, kastelen etc in Europa, en diplomatieke onschendbaarheid. Vele dictators hebben asiel gekregen in o.a. Frankrijk…

  Suid Afrika was een producent van wereldformaat op vele gebieden, de infrastructuur was goed en modern, inzake alternatieve energie was men midden jaren 80 enorm ver en werd er van bijvoorbeeld bliksem energie onttrokken voor gebruik. (in een bepaald deel van Suid Afrika is door de geologische ligging en andere factoren bijna dagelijks onweer).

  Men staat er nu voor een droogte die niet eerder gezien is, zowel de landbouw als de steden zitten op het randje van niets meer hebben, wat doorslaat in alle sectoren die geld opbrengen.
  Wanbeheer cq Afrikaans Beheer, met de uitschieter armoede te laten verdwijnen door geld te drukken en uit te delen….. en u had intelligentie verwacht en een bloeiende samenleving?

  Bloeiend als in rood vocht dat uit lichamen loopt, yep, dat absoluut, Suid Afrika bloeid…onder zwart beheer.

  Kinderen worden met regels tegen zichzelf en hun onnozelheid beschermd, volwassenen soms ook, maar wie beschermd de zwarte bevolking tegen hun totaal geflipte leiders?
  De blanken hebben op de wereld veel gebracht, zowel goed als slechte dingen, maar welk stukje positieve invloed komt de wereld ten goede vanuit de zwarten, vanuit de moslims en van vanuit de bankiers en de groot industrieelen?

  Als u het weet mag u het zeggen, maar u kan zorgen dat het lot van onze blanke familie in Afrika bekend word en dat er hier plaats is als ze dat willen. Wel moordenaars binnen halen en totale sekte waanzin maar geen plek voor eigen familie?
  Echt niet, kom in opstand, spreek politici erop aan, in hun kasteel, in hun huis, bij de parenclub, maakt niet uit waar, maar zorg dat het persoonlijk contact is, al het andere is niets waard qua uitleg en begrijpen.
  Bij mij is plaats als het moet, ik schuif de kinderen wel op een gezamelijke kamer, tering naar nering ofzo…. maar hulp aan familie moet geen punt van discussie zijn maar een vast gegeven.

  Maar goed, onze VVD/CDA/etc.ect. negers in de politiek zijn blank en slopen hier ook alles, dus misschien een doos kralen of een mooie spiegel meenemen als je ze spreekt….

  Duchesne die zich afvraagt hoe je een struisvogel kunt leren te kijken boven de grond.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s