Nieuw

Nigel Farage: EU-pestkoppen zijn grote hypocrieten met hun aanval op de staaltarieven van Trump

Foto: Nigel Farage. Bron: Wikimedia Commens. Auteur: Gage Skidmore.

Video – Nigel Farage heeft verklaard dat de Europese Unie (EU) “zijn gelijke heeft gevonden” in de Amerikaanse president Donald J. Trump, waarbij hij op de “hypocrisie” van het EU-blok hamerde omdat deze zijn nieuwe toltarieven bekritiseerd, terwijl men er zelf duizenden heeft ingevoerd.

De voormalige leider van de UKIP en de Brexit, die al 19 jaar lid van het Europees Parlement is, zei dat het blok onder zijn huidige leiderschap gebaseerd is op de principes van “macht zonder verantwoordelijkheid”.

De Britse premier Theresa May – die zich heeft onderworpen aan bijna alle Brexit-eisen van het blok – zou de “leidende rol” van de president moeten volgen en zich hard moeten opstellen in de onderhandelingen, voegde Farage eraan toe.

– Eindelijk heb jullie je gelijke in Donald Trump gevonden, zei hij dinsdag tegen het Europees Parlement.

– Jullie schreeuwen en krijsen nu over zijn aluminium- en staaltarieven, maar de EU brengt toltarieven in rekening voor 13.000 goederen, wat betekent dat schoenen en bh’s en voedsel duurder zijn voor gewone mensen – die dit niet begrijpen, omdat het hen nooit behoorlijk is uitgelegd.

– En de pure hypocrisie van het bekritiseren van president Trump, terwijl u [EU-leiders] al lang geleden toltarieven op staal en aluminium heeft ingevoerd, verbaast mij, voegde hij eraan toe.

De president heeft afgelopen donderdag een uitvoerend bevel ondertekend met een heffing van 25 procent op de invoer van staal, maar zei dat hij Canada en Mexico kon uitsluiten.

De EU sloeg snel terug en dreigde met brede represaillemaatregelen en een “handelsoorlog”. Jean-Claude Juncker, de niet-gekozen president van de Europese Commissie, zei: “Wij kunnen ook dom doen.”

Na Trump te hebben geprezen, zette de heer Farage zijn toespraak voort en drong er bij het UK op aan dit voorbeeld te volgen.

– Mevrouw May, we hebben niet gestemd voor een overgangsperiode, we hebben gestemd om deze organisatie te verlaten, we hebben gestemd om deze douane-unie te verlaten, we hebben gestemd om de interne markt te verlaten.

Dus alstublieft, mevrouw May, doe volgende week op deze top wat president Trump heeft gedaan, sta sterk tegen de Europese Commissie, tegen de ongekozen pestkoppen.”

Hij wees er ook op hoe het na de Italiaanse verkiezingen “vrij duidelijk is geworden dat het spel sowieso is afgelopen, dus zal ze niet alleen de Britten een dienst bewijzen, maar ook heel Europa”.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2018/03/13/farage-eu-bullies-hypocrites-attacking-trumps-steel-tariffs/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7213 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Nigel Farage: EU-pestkoppen zijn grote hypocrieten met hun aanval op de staaltarieven van Trump

 1. Like

 2. antiislamnu // maart 13, 2018 om 22:34 //

  Schitterende vent die nigel farage ze kunnen zijn bloed wel drinken daar bij de incompetente e.u

  Liked by 4 people

 3. dr. egajblonde // maart 14, 2018 om 02:55 //

  ”Jean-Claude Juncker, de niet-gekozen president van de Europese Commissie, zei: “Wij kunnen ook dom doen.”, alsof we dat niet weten. Hoe noemen ze dat ? Een openstaande deur intrappen …

  Like

 4. MGTOW91 // maart 14, 2018 om 15:52 //

  Trump is een bedreiging voor de EU.
  Het kwaad vreest hem.

  Like

 5. paulzwueste // maart 14, 2018 om 20:49 //

  De EU heeft in Trump niet haar gelijke, maar haar meerdere gevonden.
  Trump zal de EU vernietigen.

  Liked by 1 persoon

 6. Hopelijk heel snel!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s