Nieuw

Man opgepakt voor bedreiging van kandidaat van de racistische etnopartij voor negers Ubuntu

Een 61-jarige man uit Barendrecht is zondagavond opgepakt voor het bedreigen van een kandidaat-raadslid van de lokale partij Ubuntu Connected Front (UCF). Dat heeft de politie maandagochtend bekendgemaakt.

Zondag kwamen er op de Facebookpagina van een van de kandidaten, die anoniem wil blijven, doodsbedreigingen binnen. Ook werd gedreigd brand te stichten. Daarop is gelijk aangifte gedaan.

RTV-Rijnmond >>

De partij benadrukt dat ‘ook de hulp van een ex-politieman’ heeft bijgedragen aan de arrestatie van de verdachte. Dat krijg je van die verdomde diversiteit, naast racistische mohammedanen is de gewapende arm van de junta ook geïnfiltreerd met racistische negers. Ubuntu is een partij die verboden is voor blanken en alleen opkomt voor negers en er niet voor terugschrikt om daarbij de geschiedenis te vervalsen om zo de blanke in een slecht daglicht te plaatsen. Stel je de commotie eens voor als blanken een dergelijke partij op zouden richten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9555 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Man opgepakt voor bedreiging van kandidaat van de racistische etnopartij voor negers Ubuntu

 1. Deze partij is niet in Barendrecht,hoe komt die man daar dan bij? Wij hebben alleen de VVD,PvdA,GL,CDA,SGP+CU,D66 en Echt voor Barendrecht= een linkse partij.

  Like

 2. Esperanza // maart 13, 2018 om 19:03 //

  Susan, de man die is opgepakt is afkomstig uit Barendrecht.
  Het betreffende UCF gajes zetelt in Rotterdam.

  Like

 3. Die gasten slopen zo de naam van een uitstekend computer besturingssysteem.
  Zo dadelijk gaan mensen nog denken dat het iets met mekaar te maken heeft.
  https://www.ubuntu-nl.org/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s