Nieuw

Italy to QUIT EURO? Matteo Salvini announces PLAN B to get country OUT of single currency

ONE of the leading candidates to become Italy’s next leader has revealed his party is already working on a Plan B to ensure Italians have the opportunity to hold a vote on whether to keep the euro as their currency.

 winner Matteo Salvini revealed economic experts close to his Lega party are working to create a “Plan B” to get  out of the eurozone if the country’s demands for reform are not met.

The eurosceptic politician has long criticised Italy’s adoption of the , calling it a “wrong currency and a wrong choice” and claiming it has had a damaging impact on the already precarious Italian economy.

The Express >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8700 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Italy to QUIT EURO? Matteo Salvini announces PLAN B to get country OUT of single currency

 1. templars2017 // maart 13, 2018 om 21:17 //

  Voor we hoera voor de Italianen gaan roepen ,is dit een echt gemeend voorstel of is het een ingreep om de boel zodanig te destabiliseren zodat de vluchtelingen die vast zitten in Italië een reden krijgen om te doen wat ze het best doen ,de hele infrastructuur afbreken en Afrikaanse toestanden in de plaats stellen ,als dat dan spreid over de rest van Europa dan zijn we jarig…….

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // maart 14, 2018 om 14:45 //

  Italië had er om te beginnen nooit in gemogen.
  Nederland is van het begin af aan het braafste jongetje in de klas geweest, wij hebben ons als ENIGE aan de begrotingsdiscipline gehouden. Sterker nog we werden bang gemaakt door Rutte en consorten dat als we dat niet deden er zware sancties mogelijk waren vanuit Brussel, en dat terwijl alle andere landen er peop aan hadden. Niet één is daarvoor gestraft.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s