Nieuw

‘Het zijn verzoeners die de krokodil voeren in de hoop als laatste opgegeten te worden’

Dat er vanuit de dictatuur Brussel, aangestuurd door Soros, de Bilderberggroep (waar ons koningshuis en wat politici ook lid van zijn) en wat andere miljardairs een omvolking van Europa is ingezet mag duidelijk zijn. Met boten, vliegtuigen en bussen worden zoveel mogelijk mensen van een ander ras (uit het Midden-Oosten en Afrika) en met een andere cultuur naar Europa en Nederland getransporteerd. Het zogeheten Kalergi plan is openbaar in werking gezet: geen oorspronkelijke bewoners van Europa meer, geen Kaukasisch ras meer, maar een mengelmoes van culturen met een lager IQ (en EQ), dus makkelijk(er) te beïnvloeden door de elite.

Door Elise Nijmegen

Wat in de praktijk betekent dat we uiteindelijk onze eigen Nederlandse identiteit en cultuur zullen kwijtraken. Onze Nederlandse identiteit, die bestaat uit karakteristieke eigenschappen, overtuigingen, eigenaardigheden, gedrag en maatschappelijk geaccepteerde normen en waarden zal verdwijnen door het importeren van al dat “nieuwe” voornamelijk islamitische volk. Ons blanke ras zal uitsterven zoals door diverse professoren allang is voorspeld. Maar dat past precies in het plaatje van de bovenstaande dictatoriale elite. Die ontkennen het bestaan van de identiteit van een land en/of ras, dat komt hen namelijk beter uit… Ik ben echter trots op mijn ras, net zoals mensen van een ander ras trots zijn op dat van hun. Daar is niets mis mee, lijkt me. Ook ben ik trots op mijn Nederland, op onze identiteit, cultuur en tradities en die wil ik graag behouden.
Het ontkennen van onze identiteit door vooral linkse “goedmensen” en de elite is de eerste aanzet tot een witte genocide, zoals bijv. in Zuid-Afrika al(weer) in volle gang is. Daar worden bijna dagelijks blanke mensen vermoord omdat ze blank zijn… Het lijkt erop dat de rationaliteit bij de “goedmensen” is vervangen door emotionaliteit waar je echt geen oorlog mee kan winnen. Een treffende uitspraak van Winston Churchill: “Het zijn verzoeners die de krokodil voeren in de hoop als laatste opgegeten te worden.”

Er is niets mis mee om trots te zijn op je eigen land en ras en de identiteit daarvan, en het wil behouden voor toekomstige generaties. En als dat door een stelletje hypocriete geldwolven, gestationeerd in Brussel en met de medewerking vanuit Den Haag, wordt afgenomen tegen de wil in van de bevolking, dan zullen diegenen op het matje geroepen moeten worden en zich moeten verantwoorden en als zodanig afgestraft moeten worden voor hun dictatorschap, maar dat is mijn mening.

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 995 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

25 Comments on ‘Het zijn verzoeners die de krokodil voeren in de hoop als laatste opgegeten te worden’

 1. scherpschutter1943 // maart 13, 2018 om 08:29 //

  Elise, dan zullen wij den Haag en Brussel van hun macht moeten ontdoen .

  Like

 2. Erdogan’s SA en 5e colonne wordt eindelijk aan gepakt.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1781717/grote-actie-duitsland-tegen-turkse-motorclub-osmanen-germania
  Drugs-, vrouwen-, wapenhandel en fraude niets is deze turkse criminelen te min om de doelen van hun Fuhrer te financieren.

  Like

 3. polderboy // maart 13, 2018 om 09:29 //

  “Mensenrechtenschendingen zijn mensenrechtenschendingen.” volgens Nida leider en Israël is dus net zo erg als ISIS.
  https://www.geenstijl.nl/5141111/live-nourdin-el-ouali-wrijft-bij-pauw-vrolijk-verder-in-nida-vlek-van-sp-pvda-en-groenlinks/
  De moslim burgemeester van Londen, Khan, vergeleek eerder al Trump met ISIS.

  Maar de moslim landen, de OIC moslim landen vereniging, onderschrijven de UN mensenrechten voor zo ver deze conform de sharia wetten vn Allah zijn in hun verdrag van Cairo.
  Nida mensenrechten worden getoetst aan de sharia wetten. Dat zegt Nida echter niet?!

  Like

 4. polderboy // maart 13, 2018 om 09:46 //

  “Hoewel D66 eerder samenwerking met Forum voor Democratie uitsloot, wil de partij nu niet zo ver gaan.” waar het de partij DENK betreft.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1781387/groen-links-sluit-denk-uit-in-amsterdam

  De Ottomaanse DENK islamisten van Erdogan met zijn sharia streven ziet Pechtold dus als een alternatief, terwijl die Nederlandse waarden van het Forum voor Democratie voor D66 uitgesloten zijn om verder over te discussiëren.

  Like

 5. We moesten De Keizerskliek maar de Kleren uitdoen door vissersboten (zoals hier eentje http://www.dossierpechtold.nl/ ) te bemannen met sleepnetexperts. Elke team houdt dan van elke omhooggevallen of -gekochte jandoedel uit politiek, bestuurderij en aanverwanten bij hoe laat ie schijt, wanneer die weer bezopen was en waarvoor ie z’n laatste #penthouse kreeg.

  Voor verrekijkers en afluisterapparatuur is er wel een crowdfunding te doen, denk ik. Elke dag worden vervolgens de nieuwste roddels en feiten verzameld en op duizenden websites in binnen- en buitenland samen met de nodige aangifteformulieren gepubliceerd.

  Het enige waar de Keizers een hekel aan hebben is als ze weer eens in de blote reet worden betrapt en als ze niet braaf worden springen ze wel van de Waalbrug.

  Liked by 1 persoon

 6. Zelf zit ik te denken aan dossierkasja.nl DOKA of dossierpia.nl DOOS

  Like

 7. Duchesne // maart 13, 2018 om 10:06 //

  Er word niets aangepakt door politie behalve de eigen niet buigende burgers, de rest zoals Turkse ruigpoten oppakken is “window dressing”.
  Wij moeten wel iets doen, maar alleen ben je kansloos en waar begin je? Is het slim of stom om bijvoorbeeld Rutte ergens op VVD verheerlijkings rondreis te hemelen, of is dat nutteloos omdst de volgende trekpop al klaar staat in de schaduw, wachtend om te mogen blaffen volgens draaiboek……

  De wereld draait en heeft dat altijd gedaan, onze beste kansen liggen bij een natuurramp die alles op 0 zet. Bij gebrek aan meewerkende natuur is de beste optie verhuizen naar een land zonder mislams en Bilderberg lieden. Je hebt maar een leven, ennuiteindelijk zullen hen die na ons komen ook ee weg moeten vinden, HUN weg.

  De man of vrouw die bijvoorbeeld Rutte of Junkers of Soros de eeuwige jachtvelden opstuurt zal woren toegejuicht, maar in de storm van de wereld is zo’n opoffering slechts een natte scheet. Net als Rutte trouwens, zien is kotsen.

  De reden dat regeringen kruipen voor moslims is het geweldspotentieel dat deze sekte heeft, bij een massale oproep tot geweld is de overheid machteloos en valt hun macht in stukken. Geweld geeft vrijheid, geweld maakt dan anderen rekening houden met…

  Als wij als burgers die macht ook hadden zou onze wereld er anders uitzien, met politici die verantwoording moesten afeggen voor hun beslissingen. Zolang de macht tot controleren en ter verantwoording roepen niet bij de burger ligt zijn we een dictatuuur, ook zonder tanks in de straten. Het hele stemgebeuren is de farce waar we allemaal graag in willen geloven, omdat we dan verder niets hoeven te doen, te riskeren of verliezen. Met macht uitoefenen op de machthebbers heeft het langer niets meer te maken…..

  Maar toch, iedere keer als een politicus op deze wereld niet langer onder ons is schrikken de gluiperds even en word de retoriek en de arrogantie tegen het volk even getemperd.

  En DAT is de weg tot het terughalen van de macht door de burger, door politici die de rechten en de vrijheid schenden hun mogelijkheid tot verder schenden en stelen te ontnemen. Alleen door de sterfelijkheid en de kwetsbaarheid van kleine dictatortjes bij tijd en wijle even te accentueren kan de burger nog zorgen dat de rechten niet worden afgenomen. Blijven stemmen is blijven meespelen met en spel waarvan het enige doel is te kunnen roepen dat er instemming is.

  Het winnen van een verkiezing heeft meer weg van een aflaat kopen op voorschot.
  Hun aflaat, uw kosten.

  De vraag is welke eenling deze ondankbare taak op de nek neemt, bijna iedereen wil uiteindelijk een toekomst. Misschein is dat wel de reden dat mensen niet te horen krijgen dat ze terminaal zijn…..je zou maar eens grotere waarde hechten aan vrijheid dan je eigen politici….

  Liked by 1 persoon

 8. MGTOW91 // maart 13, 2018 om 10:08 //

  Als Nederland straks voor de tweede keer gered zal worden door een of meerdere landen in deze wereld, zoals Amerika en/of Rusland, dan zouden Nederlanders zich erg diep moeten schamen. Dit zal volledig aan Nederlanders zelf te verwijten zijn, vooral ook omdat ze na de WO2 al veel beter hadden moeten weten.

  Geeft de domheid van het Nederlandse volk, dus mijn volk, alweer aan. De krankzinnige machthebbers die we hier in NL hebben, zijn de afspiegeling van het volk, wat dus zeker ook veel over het volk zegt.

  Like

 9. Duchesne // maart 13, 2018 om 10:17 //

  Crowdfunding…..ik zie mogelijkheden…

  Liked by 1 persoon

 10. Karel Dokter // maart 13, 2018 om 10:23 //

  The appeaser feeds the crocodile, hoping it will eat him last.
  (was een quote van W.Churchill)

  Like

 11. Duchesne // maart 13, 2018 om 10:47 //

  Als je een emmer met een touw in een sloot gooit en het dan weer boven haalt en je giet het opgehaalde in een doorzichtige bak, dan zie je na verloop van tijd de scheiding in die bak van alle componenten en onzuiverheden in dat water.
  Het lichtste vuil is boven, ergens in het midden is het helder en op de bodem ligt wat te zwaar is en eigenlijk geen deel is van het water.
  Dat is Nederland in een symbolische omschrijving, een bak opgehaald slootwater met goed volk tussen de bagger en de zogenaamde hogere elitaire regionen, in slootwater termen drijvend afval genoemd. Bij stabiliteit is duidelijk te zien wie wat is, maar bij chaos is alles deel van het geheel en worden goede mensen ook voor een deel modder en afval. De politiek is constant bezig die sloot te baggeren zodat zelfs de vis erin kapot gaat van het vuil. Dat noemen we in gewone taal vandalisme. Men noemt het in Den Haag “beleid”.

  Ik denk dat het Nederlandse volk qua aard open en gastvrij is, ruimte laat voor anderen. we bestaan ook uit vele stukjes “anderen”.
  Met de religie is het commanderen en in hokjes proppen begonnen, met de zogenaamde “verlichting” is er waarde toegekend aan de mens zonder dat begrip goed te definiëren.

  Als je ervan uit gaat dat kippen en vossen gewoon dieren zijn dan kun je die dieren in hetzelfde hok stoppen. We gaan nu niet discrimineren toch?
  Het resultaat is dat eieren schaars zullen zijn want vossen leggen die over het algemeen niet.

  En zoiets is de Nederlandse politiek, niet verder denkende dan de volgende maaltijd, alle wijn Bordeaux noemen en een Grand Cru bij de bak friet en de satéstokjes op tafel zetten…..

  Als eten eten is en drinken drinken dan lukt het wel met die tafel vullen, maar op dit niveau word in Nederland politieke “bedreven” , of iets van dien aard.
  Als het ons leven en toekomst niet zo zou bederven zouden we ons rot lachten om de onbenulligheid van de zogenaamd “slimme” volksvertegenwoordigers.

  Als je drie metselaars een week geeft om een huis te metselen omdat ze ieder per dag zoveel vierkante meter stapelen dat het samen op een week een compleet huis is, en je geeft twee timmerlieden ook een week omdat ze dan alles houtwerk klaar kunnen hebben en je geeft alle anderen in het bouwproces ook een week omdat ze dan alles klaar kunnen hebben dat wil dat niet zeggen dat je op een week tijd een compleet huis hebt. Als iemand dat eens duidelijk kon maken in Den Haag….want ze snappen het echt niet.
  En dan hebben we het nog niet over regen, vorst, te late levering, diefstal en ziekte, fouten, etc….

  We leven in een land waar de politiek geen greintje visie heeft en nog minder verantwoordelijkheid neemt. Wat ze doen is aansluiten bij een grotere groep en wachten op bevelen, ongeacht of deze nadelig zijn. Blijkbaar is meespelen belangrijker dan je werk zo goed mogelijk doen. Een mentaliteitsprobleem, een vorm van incompetentie maar wel kunnen beslissen. Mogen beslissen is niet het geval, ik geef alvast geen toestemming, en met mij vele miljoenen anderen, maar toch….ze kloten wat aan.

  Een vraag: wat is iemand die een land vertegenwoordigd en vervolgens bij een ander land zichzelf aan de voeten gooit van de leiders daar in een poging onderwerping aan te geven? Anders gesteld, een minister die op staatsbezoek een hoofddoek draagt bij moslimlanden doet exact dat en verraad volk en land op het moment dat men publiek met deze lap op de kop de intrede doet. Er is dan sprake van overgave, niet van diplomatie. Afhankelijkheid, nederigheid of kaal onderwerpen is geen onderhandelingspositie maar een bedelaars mentaliteit.

  Direct uitwerpen.

  Liked by 2 people

 12. N.E. Derlander // maart 13, 2018 om 12:10 //

  Mensen zullen meer en meer moeten gaan beseffen, dat het de elite is die hen wijsmaakt dat zij meer zouden zijn dan het gepeupel.

  Tijd om de migranten, die nu in de buurt van het gepeupel worden gehuisvest, ook vooral in de buurt van de elite te huisvesten………(Voorkeur heeft natuurlijk het niet naar hier halen van de ladingen migranten).

  En de elite, die de migratiestromen (onder het flauwekulmom van het helpen arme gemartelde vluchtelingen) in gang hebben gezet ter verantwoording roepen (Tribunaal). Wie of welke partijen zijn dat, die de migrantenstromen in gang hebben gezet? Bestaat daar al een lijst van?
  (Politiek zijn dat de links liberale, waaronder zich de christelijk noemende, partijen).

  Like

 13. Republikein // maart 13, 2018 om 13:04 //

  Een paar keer, het waren steevast dagen van een verkiezing, kwam ik de burgemeester van mijn boterdorp tegen.
  Mijn dure hospita heeft ervoor gezorgd dat ze me niet hebben opgesloten.

  Liked by 1 persoon

 14. Tijl Uylenspiegel // maart 13, 2018 om 16:40 //

  Duchesne 10.47 je hebt me nu wel erg veel werk verschaft hoor 😀

  Like

 15. Wat “scherpschutter1943 // maart 13, 2018 om 08:29” zegt!

  Je kunt er ellenlange verhalen aan wijden, krantenpagina’s vol mee schrijven en internetfora mee ‘overspoelen’ hoe het probleem in bovenstaand artikel beschreven, hoe, waar, wanneer en op welk tijdstip moet worden opgelost, maar de uiteindelijke oplossing is al vrij lang bekend.

  De bijl dient -letterlijk- aan de wortel van het probleem worden gelegd, iedere andere inspanning is volkomen ridicuul en derhalve zinloos.

  Like

 16. Scrutinizer // maart 13, 2018 om 18:20 //

  @Duchesne
  “Een vraag: wat is iemand die een land vertegenwoordigd en vervolgens bij een ander land zichzelf aan de voeten gooit van de leiders daar in een poging onderwerping aan te geven?”

  Of wat te denken van de Paus en zijn voetwassing+kussing van Moslims op Witte Donderdag? Waarom hebben Katholieken niet massaal geprotesteerd? Hoe kan iemand zich in hemelsnaam laten vertegenwoordigen door een leider die zoiets doet?
  Quinten Tarrantino is gewoon fetisjist maar verheelijkt ten minste de voeten van knappe vrouwen (soms ook gekleurde). Nou goed, elk zijn ding. Ik heb daar totaal geen problemen mee. Sterker nog: de scene met Salma Hayek in From Dusk till Dawn, had m.i. zelfs wel iets. Maar de paus die in zijn hoedanigheid van religieus leider in het openbaar als man de voeten van een andere man gaat kussen en specifiek van een lid van een andere gemeenschap (in dit geval Moslim), da’s gewoon misselijkmakend. Als ik katholiek was, ik ware “stante pede” uitgetreden.

  Liked by 1 persoon

 17. Esperanza // maart 13, 2018 om 18:28 //

  Voor Scrutinizer.

  Like

 18. Esperanza // maart 13, 2018 om 19:46 //

  ‘Waar de Islam de wetten stelt, laten democratie, gerechtigheid, mensenrechten, de gelijkheid van man en vrouw, en de vrijheden verstek gaan.’

  http://cult.tpo.nl/2018/03/13/boekbespreking-zineb-el-rhazoui-vernietig-islamitisch-fascisme/

  Liked by 1 persoon

 19. scherpschutter1943 // maart 13, 2018 om 23:21 //

  De doorsnee nederlander leert kennelijk niets bij. Die gaat weer massaal op vakantie naar Turkije en Tunesie , volgens de reisbranche. Of zouden het “vluchtelingen”zijn die even in hun thuisland gaan kijken”. Ik ga uit principe nooit naar een moslimland op vakantie echter wordt het wel moeilijk want ook in mijn voormalig vakantieland zweden, dat huidige moslimland, weiger ik om er maar 1 stap meer te zetten.

  Liked by 1 persoon

 20. Scrutinizer // maart 14, 2018 om 00:26 //

  @Esperanza
  Dank. Je wist de essentie van mijn betoog goed samen te vatten 😉

  Like

 21. Adv. Marktplaats:
  Aangeboden t.e.a.b. een land gedeeltelijke gelegen onder de zeespiegel. Tot enkele jaren geleden zeer goed onderhouden. Vooral zeer geliefd bij arabisch sprekend volk en mensen met een licht getinte of donkere huidskleur.
  Gratis geld, gratis woning, gratis inboedel, gratis gezondheidszorg en de mogelijkheid om minstens 1 maal per jaar in het land waaruit u uit onveiligheid bent gevlucht op vakantie te gaan.
  Werken en enigszins aanpassen echt niet noodzakelijk.
  De oorspronkelijke autochtone bevolking zal compleet uit het straatbeeld verdwijnen zoals nu al in vele wijken het geval is.
  De huidige, nog geldende, wetgeving zal binnenkort worden vervangen. De enige bron van wetgeving wordt de ‘Sharia’ en de Hadith, de uitspraken en leefregels van de profeet mohammed.
  De koran wordt straks beschouwd als dé grondwet.
  De partijen waar nog op gestemd kan worden zijn Denk en D66. De eerlijkheid gebiedt mij u te zeggen dat D66 van die 2 al àbsoluut niet te vertrouwen is.
  Andere politieke partijen en oppositiegroeperingen zijn verboden.
  De democratische monarchie met ons parlementaire stelsel zal verdwijnen en veranderen in een absolute monarchie bestuurt door de zichzelf benoemde koning Kuzu. Deze koning regeert dan via een ministerraad, waarvan de belangrijkste posten worden bekleed door vooraanstaande leden van de koninklijke familie.
  Godallahmachtig…….

  Liked by 1 persoon

 22. Maar houdt u er wel rekening mee dat door het ontstane gebrek aan kennis over de waterhuishouding er op termijn enige overlast zal gaan ontstaan………..

  Like

 23. Juist Renato en over 150 jaar ligt Nederland weer op de zeebodem net als Atlantis. Een hoog ontwikkelde beschaving vernietigt zichzelf andermaal door decadentie.

  Het is ook zo makkelijk delen als de rekening door ander wordt betaald. Ik zag bij de groenteboer een blanke teef van 70 jaar hand in hand lopen met een allochtoon van net in de 20. Om te kotsen. Maar zij voeren de krokodil. Wijvenstemrecht is het decadentste wat de witte man heeft gedaan en we worden nu gesloopt.

  Like

 24. Republikein // maart 15, 2018 om 11:17 //

  Op een oude fiets moet je het leren, zelfs als de banden lek zijn, de binnenband puilt uit de buitenband, maakt die zwartjoekel niks uit, douwt hem overal naar
  binnen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s