Nieuw

Turkije pleegt wéér een genocide en het Westen kijkt toe en zwijgt

Their goal is to cut of heads. To turn N-Syria into Sharia belt of Daesh idiots. And watch this other idiot fighting Kurds. What he reminds you of? He looks like Bin Laden the sequal to me. No difference between that filth & Nato Turkeys fighters. Use yr brain & see what they are. Via.

Navo-bondgenoot Turkije is voor de tweede keer illegaal Syrië binnengevallen. Vorig jaar in de regio tussen Jarablus, Manbij en Al-Bab om te voorkomen dat de Koerdische regio’s Rojava en Afrin zich met elkaar konden verbinden.

Sinds 22 januari zijn ze Afrin binnengevallen met het enkele doel de Koerdische bevolking te genocideren en verdrijven en vervolgens te vervangen door ‘vluchtelingen’ die volgens Turkije daar nu veilig naar kunnen terugkeren. Bevolkingsvervanging valt ook onder de definitie van genocide en beiden zijn misdaden tegen de menselijkheid.

De hoofdstad Afrin (zwarte vierkantje) is bijna geheel omsingeld. Dit was de situatie gisteren (bron):

Op de Livemap van vandaag is de situatie bijna hetzelfde. De mensen uit de omliggende gebieden hebben zich teruggetrokken in de hoofdstad:

De Basji-Bozoeks die Turkije inzet zijn niets anders dan leden van Al-Qaeda en ISIS. De NAVO steunt Al-Qaeda en ISIS om een genocide te plegen op hen die ISIS verslagen hebben. Ja, dat staat er !

Het enige Nederlandse parlementslid dat wat van zich laat horen is Sadet KarabuletSadet Karabulet wier partij de SP in Rotterdam in een coalitie zit met NIDA dat deze oorlogsmisdaden voluit steunt (inmiddels zou er gerotzooi in die coalitie zijn vanwege een tweet van NIDA waarin het stelde dat ISIS = Israël). De moskeeënbouwende lavendeljoker wil de banden met dit fascistische Turkije aanhalen en laat zich zelfs financieren door dit genocidale regime.

Turkse gevechtsvliegtuigen bombarderen inmiddels de buitenwijken en het centrum van Afrin.

Turkije heeft al aangekondigd dat als het ‘klaar’ is in Afrin het dan de rest van de Koerdische gebieden in Syrië aan zal pakken. Na de vijfhonderd jaar durende genocide in Zuidoost-Europa, na alles wat ze geflikt hebben om heel het Arabische schiereiland en Noord-Afrika te bezetten, na de Armeense genocide, na de Assyrische genocide, na de Griekse genocide, volgt dan nu de Koerdische genocide door Turkije.

Mensen proberen nog wanhopig Afrin te ontvluchten, maar het is maar de vraag of ze nog weg kunnen komen.

De Amerikanen laten hun bondgenoten die de kastanjes uit het vuur haalden toen ISIS opgeruimd moest worden gruwelijk vallen en willen de ‘banden met Turkije’ aanhalen.

En Nederland is stil.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9555 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

22 Comments on Turkije pleegt wéér een genocide en het Westen kijkt toe en zwijgt

 1. ik mis het woord ‘WEER’ in de titel

  Liked by 1 persoon

 2. Omdat jij het bent 😉

  Like

 3. haha dank je

  Liked by 1 persoon

 4. En ook omdat het terecht is 😉

  Like

 5. templars2017 // maart 12, 2018 om 20:02 //

  De Turken heben niets verloren in Syrië ,ook al is dat land verscheurt door oorlog de Turken hebben er geen zaken, Syrië is en blijft een souvereigne staat .
  Wat als de Russen een Turkse troep onder vuur nemen omdat ze Syrische soldaten onder vuur nemen ,dan heb je Russische agressie tegen een navo lidstaat ,dat deze laatste daar niets te zoeken heeft zal dan wel uit het nieuws gehouden worden of er zal wel een reden aan gegeven worden…….
  De Russen helpen het Assad regime aka het Syrisch leger , nu zit daar een navo lidstaat de boel te bombarderen , hoelang gaat dit nog duren ?
  Hier is een link van een week oud ,veel nieuws komt niet uit Afrin , dus is het gissen wat daar echt gaande is….net wat de Turken willen….

  Like

 6. templars2017 // maart 12, 2018 om 20:18 //

  Als je wilt weten met wie Turkije aan het strijden is tegen de Koerden dan is onderstaande video een blik achter de schermen, het zijn “gematigde rebellen” het verhaal dat de Turken dus er alleen op uit zijn om de koerden er te verdrijven steunt op een leugen ,erdogan heeft heel andere plannen , hij heeft niet voor niets altijd de mond vol van het nieuwe Ottomaanse rijk ,hij is goed bezig en heeft zelfs al de leden die de sharia gaan opleggen meegenomen op veldtocht.
  Dat het westen zwijgt als vermoord is oorverdovend…….
  Helemaal in het begin zie je een Turkse tank van westers model (conform de navo regels) steun geven aan die rebellen ,Turken kan je herkennen aan hun bruine muts al de rest zijn rebellen.
  Het is zo te zien een remake van wat IS heeft geweest maar nu met navo lidstaat steun.

  Like

 7. david Hoogstraten // maart 12, 2018 om 20:47 //

  De beelden, de teksten,alles voor mij bewijst weer eens dat moslims geweld en het bedienen van wapens verfgoden,als kleine kinderen zo opgewonden en blij zijn ze. En waar op deze aardkloot zijn er sinds jarenheugenis geweldspiralen…juist in bijna alle …nee in alle islamitische landen.

  Liked by 1 persoon

 8. Republikein // maart 12, 2018 om 20:50 //

  Ze doen maar, zal me aan me’n reet roesten.

  Like

 9. polderboy // maart 12, 2018 om 21:49 //

  Het argument dat de Koerden de VS geholpen hebben tegen ISIS is niet geheel juist. De VS heeft daar weinig te zoeken, terwijl de EU overspoelt werd met ISIS aanslagen, en de Koerden, die daar wonen, geteisterd werden door dat ISIS tuig.
  In dit geval hebben de Syrische Koerden en de EU hulp gehad van de VS.

  Trouwens, de EU is financieel, economisch en politiek de grote en innige bondgenoot van de Turken. Handel met de Turken is een halve procent van de totale handel van de VS en investeringen door de VS in het land zijn ook niet bijzonder groot.
  Het is dus echt zaak van de EU landen om er wat aan te doen. De kunnen invloed uitoefenen op de Turken.

  Liked by 1 persoon

 10. antiislamnu // maart 12, 2018 om 22:36 //

  Met dit verraadt van de Koerden zie je maar weer dat de e.u niets waard is .
  De e.u had meteen moeten optreden tegen Turkije maar doet niets dus weg met de e.u het kan niets en brengt alleen maar ellende met open grenzen en zijn omvolkings beleid

  Like

 11. Duchesne // maart 12, 2018 om 23:06 //

  “U.S. moving to repair relations with Turkey, endangering ties with Kurdish allies…..
  …It’s tricky for us, because we’ve spent a lot of years with those guys,” the U.S. official said of the Kurds”

  Deze uitspraak zegt alles over de morale standaard van Amerika. Als je niet eens weet wie je vrienden zijn en wie eigenlijk het liefst willen afslachten…..Kun je zien hoe de VS de weg kwijt is in meer dan een manier…..ik zie een driedubbel rekenstandaard, de afweging vriendschap is er niet eens meer. Triest, is Obama nog aan de macht ofzo?

  Liked by 1 persoon

 12. Republikein // maart 13, 2018 om 02:07 //

  Overigens zijn ze nog meer van plan.

  A Turkish newspaper close to President Recep Tayyip Erdogan and his ruling party is urging 57 Islamic nations to build a joint army specifically to attack Israel, notes a new report in Joseph Farah’s G2 Bulletin.

  The Middle East Media Research Institute reports the article appeared on the paper’s website under the title “What If an Army of Islam Was Formed against Israel?”

  It was published shortly ahead of a summit of the Organization of Islamic Cooperation, which has 57 members, MEMRI reported.
  http://www.wnd.com/2018/03/57-muslim-nations-urged-to-besiege-israel/#

  Like

 13. Republikein // maart 13, 2018 om 04:53 //

  Jiezus, loop weer es achter, kwam me al bekend voor, ergens, in achterhoofd.
  Maar was ff behoorlijk opgefokt door tv

  Liked by 1 persoon

 14. Het is tijd om alle turkse producten te boycotten.
  Geen steun voor fascisten.
  Op vakantie gaan naar turkije is steun geven aan het fascisme en riekt naar landverraad.

  Like

 15. cock pol // maart 13, 2018 om 22:19 //

  Het is een gekend fenomeen, de Turken lijiken iedereen weg te kuisen waar ze ook komen. In dit geval krijgen de Turken hulp van huurlingen van het zgn. Vrije Syrische leger, een stelletje rebellen die steun gekregen hebben van het Westen, omdat ze zogenaamd “gematigd” zijn. Ik denk dat de Koerden het zeer zwaar zullen hebben, en de USA heeft hen verraden, nu ze ISIS verslagen hebben. Niemand lijkt hen te willen helpen, de paar vrijwilligers van de Syrische leger zullen het verschil niet maken.

  Like

 16. Turkije zal Rusland zodanig provoceren, dan Rusland Turkije in een nacht zal binnenvallen en uitroeien. Ze zullen verder bewegen richting Westen en velen EU landen binnenvallen en overnemen. Ook de VK zal van de kaart worden geveegd. De Britten zullen pogen VSA en al haar geheimen aan de Russen te geven om hun eigen hachje te redden. Deze zal ze fataal worden omdat geen Rus een laf verrader waarderen. Russische leger gebruikt “Particle Beam” wapens. Hiermee zullen ze massaal velen uitroeien.

  Like

 17. Sadrazam // maart 19, 2018 om 23:08 //

  Allemaal zwarte propaganda. Turkije verdrijft de YPG=PKK=IS terroristen weg van zijn grenzen. Het land heeft de meest legitieme positie om dit te doen omdat het grootste aantal Syrische vluchtelingen(rond 4 miljoen) huisvest en grenzen deelt met de facto bezette pseudo staten Syrie en Irak. De landen zoals Rusland en de VS en alle andere coalitie partners van de VS hebben er niets te zoeken. Ze zijn de grootste reden van instabiliteit in de regio. Turken hebben Midden-Oosten tot 100 jaar geleden voor meer dan 1000 jaar geregeerd. Het is hun natuurlijke achtertuin en ze zullen alle bezetters stap voor stap verdrijven van de regio.

  Like

 18. Republikein // maart 19, 2018 om 23:22 //

  Duizend bommen en granaten, vanillevla vernietigt de hersenen.

  Like

 19. De turken hebben wel veel ervaring in het plegen van genocides.
  Het gebied wat nu turkije heet is nooit van de turken geweest, dat hebben ze geroofd van de inheemse bevolkingen en vervolgens hebben ze die vrijwel uitgeroeid.
  Dat hebben ze overigens wel een beetje gemeen met de yanks.

  Like

 20. Sadrazam // maart 20, 2018 om 00:05 //

  Dat heet veroveren niet roven. Turken hebben Anatolië veroverd over het Romeinse Rijk. De Balkans hebben ze veroverd voornamelijk over Hongaarse en Servische rijken. Turken zijn van oudsher een eerlijke en trotse krijgers volk, gebieden die zij veroverd hebben hebben zij eeuwen lang verdedigd met hun bloed en traan tegen de ware rovers zoals de Kruisvaarders, de Mongolen en de Westerse Imperialisme.

  Like

 21. Republikein // maart 20, 2018 om 04:28 //

  Het blijft kommer en kwel met snorrenmans, laat me toch met rust leipo’s, hup, terug naar onder je steen.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Turkse NAVO-koppensnellers trekken stad Afrin binnen

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s