Nieuw

Tommy Robinson: Martin Sellner en Brittany Pettibone zijn vrij!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6329 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Tommy Robinson: Martin Sellner en Brittany Pettibone zijn vrij!

 1. Dit is een kleine overwinning ,Engeland heeft openlijk getoond dat vrije meningsuiting in welke vorm dan ook niet meer is toegelaten!!
  Als je willen binnenkomen in Engeland dan moet je de reden van je bezoek opgeven ,als dat niet strookt met het politiek correcte klimaat dan kan je dus opgepakt vastgehouden en gedeporteerd worden ,voor je ook maar iets hebt gedaan ,de gedachten zijn hier dus de misdaad en reden genoeg om als crimineel behandeld te worden.
  Benieuwd of al de mislims ook de correcte reden nl. het overnemen van de staat op termijn ten koste van de belastingbetaler , opgeven als ze aankomen in Engeland !!!
  Het is ook duidelijk gesteld dat er niet meer mag bericht worden uit Engeland dat wat er echt aan de hand is daar ,enkel de officiële versie mag nog verspreid worden.
  Maar zoals Sellner het zei “een feit dat niet (mag) gezegd wordt zegt zoveel meer en hier is het monddood maken oorverdovend aanwezig.
  Benieuwd wat het interview gaat opleveren over de wedervaren van die twee ……
  Het is ook duidelijk dat het verzet tegen de invasie meer en meer aanhang krijgt , doch de kritiek die over Europa en de situatie hier in de VS is zeer kritisch ,daar verstaan ze niet dat we al die bullshit slikken dag in dag uit ,daar is de retoriek veel harder om de zandkevers aan te pakken ,maar ja daar zijn ze bewapend en wij niet…….

  Like

 2. templars2017 // maart 12, 2018 om 16:52 //

  Hier het intervieuw met Tommy Robinson over hoe het allemaal is gebeurt en wat er werkelijk achter steekt.

  Like

 3. templars2017 // maart 12, 2018 om 16:53 //

  Interview van de pas gedeporteerde journalisten

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s