Nieuw

The Welcome Rebirth of Nationalism

The Italian elections of March 4 carry a theme that has become increasingly familiar among those nations in the European Union.  Britain, Germany, France, and Holland have all had elections that swung strongly toward nationalism and the resuscitation of national identity through new political movements that reject the centralization of European government and open borders.

Nationalism has gotten a bad name because the left has falsely associated it with Nazism.  The Nazis, in fact, were imperialist invaders of other nations, and it was the nationalism of nations in the path of the Nazis – British, Swiss, Spanish, and Turkish – that blocked Nazism and confined that evil to continental Europe.  Nationalism, when that means that the people in a nation with a distinctive language and culture ask only to be left in peace, is the solution to many of our world’s problems.

Bruce Walker, American Thinker >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8714 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s