Nieuw

Oude tweet NIDA zet samenwerking met linkse partijen in R’dam onder druk

De SP, PvdA en GroenLinks vormen samen met NIDA een links verbond in Rotterdam. Die samenwerking is vanavond onder druk komen te staan door een tweet van NIDA uit 2014. Daarin wordt de vergelijking gemaakt tussen Israël en IS.

Barbara Kathmann, PvdA-lijsttrekker in Rotterdam, noemt de tweet onaanvaardbaar. “Wat NIDA hier stelt, kan volgens PvdA Rotterdam verre van door de beugel. Dit is onbegrijpelijk.” Ze kende de tweet zelf nog niet en is benieuwd hoe de partij gaat reageren.

Lees verder:

https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2221891-oude-tweet-nida-zet-samenwerking-met-linkse-partijen-in-r-dam-onder-druk.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6375 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Oude tweet NIDA zet samenwerking met linkse partijen in R’dam onder druk

 1. Sinds 2014 zot Nida in de Rotterdamse gemeenteraad. En zoals dat hast bij moslims, de twee kregen ruzie. Dus gooide het ene Nidaraadslid zijn fractiegenoot eruit. Ruziemaken, de meest in het oog springende eigenschap van de islam.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // maart 13, 2018 om 01:42 //

  Zojuist het hele fragment uit de uitzending van Pauw bekeken, de man heeft drie volzinnen uit het hoofd geleerd en herhaalt die keer op keer, hij probeert ook uit alle macht daar heel intelligent bij te kijken maar het is toch jammer dat een man als Pauw die ballon niet even doorprikt.
  En een paar nitwits, B-acteurs en een politieagent zitten er als zoutzakken naast.
  En dat noemen we dan een talkshow !!

  Liked by 1 persoon

 3. Waar islam komt, vliedt verstand en komt uiteindelijk geweld en onderdrukking om dat zo te houden. Nu al zien we ijverige ambtenaren omvolking bevorderend naar Mohammed toe werken. Door daadwerkelijk mensenrechten te promoten komt er meer licht op het misogyne en dicriminatoire systeem van islam. In de praktijk zien we vandaag de dag in Europa gerede kans op vervolging wegens een opiniedelict van wie de case Mohammed en diens beperkende invloed op de vrije gedachten publiek maakt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s