Nieuw

Islamitische verkrachter sleept vrouw naast zijn auto mee

"Hoer! Slet!" schreeuwde de verkrachter tijdens het meeslepen, wat volgens de officier van justitie "levensgevaarlijk" was en een "bijzondere meedogenloosheid en wreedheid toonde". De mannelijke collega van de vrouw deed zijn best om haar te redden toen de auto wegreed. © Polisen.

De 21-jarige Arabier kwam een paar jaar geleden met een paar weken jeugddienst ermee weg nadat hij samen met vijf andere immigranten een meisje een hele nacht aan een  groepsverkrachting had onderworpen. Nu wordt hij opnieuw vervolgd – voor het meeslepen van een 45-jarige vrouw naast zijn auto bij een benzinestation.

De verkrachter Alladdin, die in de Stockholmse buitenwijk Tensta is ingeschreven, bezocht vorig jaar 5 september een benzinestation in Upplands Väsby. Met hem in de auto had hij verschillende allochtone vrienden.

Toen hij voor 850 kronen (90 euro) had getankt, merkte het personeel dat Alladdin het voornemen had om zonder te betalen weg te rijden.

Twee personeelsleden, een man en een 45-jarige vrouw, gingen naar de auto.

De Arabier sprong toen in zijn auto, de vrouw probeerde daarop het stuur te pakken om te voorkomen dat hij wegreed.

– Hoer! Slet! Laat het stuur los! schreeuwde de Arabier, vertelde de mannelijke medewerker tijdens het verhoor.

Alladdin gooide de autodeur dicht zodat de hand van de vrouw vast kwam te zitten. Hij reed toen weg en sleepte de vrouw naast de auto ongeveer 40 meter mee.

Verschillende getuigen renden achter de auto aan. Een klant schopte tegen het voertuig en de collega van de vrouw slaagde erin het zijraam te breken. Op deze manier kon de vrouw uiteindelijk loskomen.

Ze hielpen de vrouw naar de winkel en vervolgens naar het ziekenhuis. Ze leed aan hevige pijn en had ernstige schaafwonden op haar benen. Haar werkbroek was gescheurd en haar hele arm werd blauw, drie weken na het gebeuren had ze nog steeds moeite met lopen.

De 21-jarige man is nu in de rechtbank van Attunda beschuldigd van grove mishandeling . Volgens de officier van justitie moet de misdaad als grof worden beschouwd “omdat de misdaad levensgevaarlijk was” en Alladdin een “bijzondere meedogenloosheid en wreedheid toonde”.

Stond in de rij om te verkrachten
In juni 2013 werd dezelfde Arabier nog veroordeeld tot jeugdzorg en 150 uur jeugddienst voor grove verkrachting.

Hij was toen een van de zes immigranten die in maart van dat jaar waren veroordeeld voor het groepsverkrachten van een meisje.

Het blootgestelde meisje had een feest in Tensta bezocht en voor de groepsverkrachting had een van de daders condooms uitgedeeld aan de anderen die wachtten op hun beurt om haar te verkrachten.

Alladdin heeft ook een Zweeds staatsburgerschap en kan daarom met de huidige wetgeving niet naar de Arabische wereld worden gedeporteerd.

Bron:

http://www.friatider.se/h-r-sl-par-v-ldt-ktsmannen-alladdin-kvinnan-efter-bilen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6329 Articles)
Altijd in oppositie.

6 Comments on Islamitische verkrachter sleept vrouw naast zijn auto mee

 1. Meneer heeft een Zweeds staatsburgerschap welke idioot heeft dat aan deze gore verkrachter gegeven? Wat volgt een moord misschien? Ze spugen op de bevolking die deze zgn stumperts heeft opgevangen
  Is hun thuisland ook een geliefd spel sleep een medemens mee aan je auto,en dat loopt vrij in Europa, hufters

  Liked by 3 people

 2. jungleelephant // maart 12, 2018 om 16:59 //

  Dan pakken ze hem het staatsburgerschap maar af!Waar een wil is,is een weg!

  Liked by 2 people

 3. Dit stuk verdriet dan maar hèèl lang op bergen……maar daar hebben die linkse rechters geen zin in waarschijnlijk.

  Liked by 1 persoon

 4. templars2017 // maart 12, 2018 om 19:49 //

  Zolang er geen grote media aandacht aangegeven wordt blijft ieder individu in zijn geestelijke goelagcel zitten ,als er geen collectief gedachtengoed kan groeien is verzet een dode letter.
  Het ontbreekt aan groepsgeest, niet moeilijk voor te stellen als je ziet hoe hard de regels worden toegepast als iemand uit die goelag probeert te ontsnappen ,we zitten allemaal opgesloten in ons eigen huisje en worden bewaakt door de collaborateurs van de polcor elite.
  Voorlopig is het lijden in stilte ,uit angst voor represailles bij het uiten van wat je echt denkt…..
  De zandkevers krijgen vrij spel ,wij collectieve opsluiting ,opgelegd door diegene die wij verplicht aan de macht hebben gebracht , met als enig doel die elite te onderhouden.
  Alle onderdelen voor een cataclisme zijn aanwezig , wie steek de lont aan ?………

  Like

 5. Nou hij had wel vrijgesproken mogen worden. Voor hij zijn aids-lul erin stak deelde hij nog condooms uit. Hij heeft in wezen dat meisje beschermd.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Zweden en de islamitische verrijkers | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s