Nieuw

Islamcritici worden Engeland uitgeschopt 

Foto: Bretagne Pettibone en Lauren Southern zijn niet welkom in Groot-Brittannië - omdat ze de islam hebben bekritiseerd.

Ook de conservatieve Canadese journaliste Lauren Southern is nu uit Groot-Brittannië gegooid. De reden is dat de 22-jarige bij een eerder bezoek aan het land de islam bekritiseerde.

Southern, die erg populair is op de sociale media, werd door de politie gearresteerd toen ze met de bus op reis was in Groot-Brittannië op weg naar het illegale immigrantenkamp buiten Calais, Frankrijk.

Ze werd gearresteerd en ondervraagd door de Britse autoriteiten, die ook haar paspoort in beslag namen.

Daarna werd de 22-jarige journalist het land uitgezet. Met een verwijzing naar de “misdaad” dat zij tijdens een bezoek aan Londen in februari “racistisch materiaal” heeft verspreid.

Dit “racistisch materiaal” was in feite flyers met de boodschap “Allah is a gay God” (“Allah is een homo-God”).

Volgens de Britse beslissing vormen de opvattingen van Lauren Southern een “bedreiging voor de fundamentele belangen van de samenleving en het Britse overheidsbeleid”. Daarom wordt de 22-jarige niet toegelaten in het land.

Eerder deze week werd Southern’s collega, de Amerikaanse Brittany Pettibone, meerdere dagen vastgehouden op een Britse luchthaven. Hetzelfde lot trof ook haar vriend Martin Sellner, die aan het hoofd staat van de Oostenrijkse organisatie Génération Identitaire.

Pettibone heeft dezelfde boodschap ontvangen als Lauren Southern – dat ze vanwege haar politieke opvattingen niet welkom is in Groot-Brittannië. In de beslissing constateren de Britse autoriteiten dat Sellner iets leidt dat in Groot-Brittannië “als een rechtse organisatie wordt beschouwd”, en dat Pettibone van plan was om de islamkritische EDL-oprichter Tommy Robinson – “een rechts extremistische leider” – te interviewen.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7213 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Islamcritici worden Engeland uitgeschopt 

 1. Tijl Uylenspiegel // maart 12, 2018 om 19:14 //

  Nou maar hopen dat ze het aan gaat vechten en dat de media gedwongen zijn daarover te berichten.

  Like

 2. skeeter // maart 12, 2018 om 20:13 //

  Weer eens het zoveelste bewijs hoe bezopen de wereld is.

  Like

 3. skeeter // maart 12, 2018 om 21:49 //

  ondertussen gaat de veerdienst gewoon door.

  Like

 4. skeeter // maart 12, 2018 om 22:11 //

  hadden we deze al?

  Like

 5. antiislamnu // maart 12, 2018 om 22:18 //

  En de buitenlandse imams die haat aan het preken zijn mogen gewoon blijven.
  Dit is echt zo krom

  Like

 6. Republikein // maart 13, 2018 om 05:06 //

  Oud filmpje met uitleg oprichting EU, gewoon fun

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s