Nieuw

Irakees levert vrijwillig cocaïne in bij de politie: wil Allah blij maken

© Polisen

Het politiebureau in Gotenburg ontving een bijzonder uniek bezoek op 7 februari. Een Iraakse man kwam binnen met 4 kg cocaïne die hij overhandigde om “Allah blij te maken”.

Door: Elliot Lorentz – Vertaling: ‘Rommel’

Een 27-jarige man uit Irak arriveerde op 7 februari 2018 op het politiebureau op de Stampgatan in Göteborg om een ​​tas af te geven. In de tas  zaten 4 verpakte, grote plakken met een gewicht van meer dan 1 kg per stuk. De politie vermoedde dat er hasj in de pakketten zat, maar de man verklaarde dat het in feite cocaïne was.

De man komt uit Irak maar heeft een verblijfsvergunning in Noorwegen, en verklaarde dat hij familie heeft in Gotenburg. Hij vertelde de politie dat hij en zijn familie zouden worden vermoord als hij de cocaïne niet naar Noorwegen zou vervoeren. Hij verklaarde ook dat hij zijn mobiel had weggegooid omdat hij bang was gevonden te worden.

Tijdens het verhoor met de politie krijgt de man de vraag waarom hij zo’n lange tijd heeft gewacht om met de cocaïne naar de politie te gaan. De man wees erop dat hij de cocaïne niet heeft ingeleverd omwille van de politie. Hij verklaarde dat het hem niet uitmaakt hoe hij in deze zaak zal worden veroordeeld, maar dat hij  alleen maar Allah gelukkig wil maken. De man wil nu de Iraakse autoriteiten inschakelen omdat hij van mening is dat de politie hem als een crimineel heeft behandeld.

Bron:

https://nyheteridag.se/irakier-lamnade-sjalvmant-in-kokain-till-polisen-vill-gora-gud-glad/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Irakees levert vrijwillig cocaïne in bij de politie: wil Allah blij maken

 1. trebor2110 // maart 13, 2018 om 00:00 //

  Allah is helemaal niet blij maar daar komt hij wel achter als hij bij allah moet komen en er zijn er nog een paar niet blij en die zullen het mannetje wel bij allah afleveren , met dat geld wat die 4 kilo opgebracht zou hebben hadden ze weer een beetje van de jihad kunnen financieren .
  stom gedacht mannetje .

  Like

 2. skeeter // maart 13, 2018 om 00:52 //

  Allah wordt heel erg blij als alle moslims zelfmoord plegen.

  Like

 3. jackvanderveen // maart 13, 2018 om 07:33 //

  Hij had inderdaad beter twee ton euro aan zijn “vrienden” kunnen bezorgen. En nu klagen dat hij als crimineel onder de loep ligt? Beter zetten ze je vast voor eigen veiligheid. Want men hoeft geen waarzegger te zijn om zijn toekomst te beschrijven.

  Like

 4. ” De man wil nu de Iraakse autoriteiten inschakelen omdat hij van mening is dat de politie hem als een crimineel heeft behandeld.”
  Iemand die 4 kilo cocaïne het land binnensmokkelt is toch een crimineel? Simple mind.

  Like

 5. @ jackvanderveen heb jij ooit wel eens een smokkelaar gezien met versneden coke ? maar er maar 3,5/4 ton van daar zijn zn isis vriendjes niet blij mee.
  Tjaa het iq is toch wel een klein probleempje bij die gasten lmfao

  Like

 6. Republikein // maart 14, 2018 om 05:53 //

  In België zijn twee oplichters veroordeeld tot een celstraf van respectievelijk twee jaar en achttien maanden waarvan de helft voorwaardelijk. De twee deden zich voor als helderzienden en wisten hiermee meer dan 120.000 euro buit te maken.

  De twee veroordeelde mannen komen uit Guinee. Ze ronselden hun Belgische slachtoffers met advertenties en briefjes in de brievenbus, waarin ze beloofden allerlei problemen op te lossen.

  Vier mensen gingen met de mannen in zee. Zij raakten hiermee in totaal 120.000 euro kwijt. Een vrouwelijk slachtoffer betaalde maar liefst 75.000 euro voor wat handopleggingen en wonderzalfjes. Een van de oplichters, ‘Mister Bapa’ vroeg zijn slachtoffer geld om een kameel te kunnen kopen. Door deze te offeren zou hij de liefdesproblemen van het slachtoffer kunnen oplossen.

  Like

 7. scherpschutter1943 // april 10, 2018 om 16:51 //

  Allah zou nog blijer gemaakt kunnen worden (vinden wij in het westen), als deze geitenneuker zichzelf aan Allah had aangeboden. Waren wij van hem af en we hadden zijn wiet vepatst of zelf opgerookt. Iedereen blij.

  Like

 8. Republikein // april 10, 2018 om 17:31 //

  Daar drink ik op!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s