Nieuw

Het zelfmoordbeleid voor Nederland uitgevoerd door massamoordenaar in spe Pechtold en zijn nieuw nazi’s van de ooit Democraten’66

We roeien alle ouderen en geestelijk dan wel lichamelijk mindervalide uit om op die manier ‘lebensraum’ te creëren voor zijn meest favoriete bevolkingsgroep de antisemitische vrouwen hatende moslims. Het begon met de pil die ouderen mogen moeten nee zouden moeten innemen om de maatschappij niet langer tot last te zijn en komt via de verplicht gestelde organenhandel tot één groot islamitisch rijk met miezertje Péé als de nieuwe Seyss-Inquart .

Hoe moet ik het anders nog verklaren wanneer ik de partij propaganda van NSB’66 de laatste tijd volg? Het kan allemaal veel groener zo lees ik op de kapitale kostende billboards langs de weg waar dan ook in Nederland. Ik hoop dat men bij de partij van de misselijkmakende oude veilingmeester hiermee niet bedoelt dat onze oudere na de zelfmoordpil ook nog eens over de akkers uitgestrooid moeten gaan worden als zijnde compost. Het zou me niet eens verbazen overigens.

Gelukkig laten de cijfertjes de laatste tijd wel zien dat de Nederlander zo langzaam aan wel klaar is met de nieuwe in het appeltjes groen gehuldigde nazi legioen’66. En ik was niet eens van plan om over deze Nederlands haters te gaan hebben, ik kwam er gewoon op nadat ik achtereen twee artikelen aan het lezen was over de woningschaarste in Nederlandse gemeenten en trok spontaan de conclusies dat het gene ik hierboven heb geschreven de ‘endlösung’ voor deze problemen volgens de oud democraten kon zijn.

Woningtekort voor senioren richting 100.000

Bijna 100.000 senioren kunnen niet naar een aan hun leeftijd aangepaste woning verhuizen, en blokkeren daarmee de doorstroom op de rest van de woningmarkt. Dit jaar zijn er 80.000 seniorenwoningen te weinig, en bij ongewijzigd beleid komen daar jaarlijks 20.000 bij.

De Telegraaf

Wanneer je dit stukje dan even doorleest dan komt het dus niet door het beleid dat de afgelopen decennia is gevoerd maar is het gewoonweg de schuld van de oudere dat er te weinig woningen voor hen zijn, ze willen maar niet doodgaan. Of zoals in dit artikel wordt verwezen naar een ander stukje zijn de ouderen ‘een kurk die de hele woningmarkt tegenhoud’.

Ik heb zelf ouders die in een veel te grote huurwoning zitten, al een jaar of 40 inmiddels geloof ik, en deze mensen hebben gewoon geen keuze. Ze hebben de fout gemaakt om hun hele leven te werken en alles netjes volgens de regels te doen met als resultaat dat ze nu door de Nederlandse haat staat dagelijks gigantisch worden genaaid. Belastingen naheffingen nog maar weer eens extra belastingen aangezien me vader in Duitsland heeft gewerkt en het daar wel goed is (of in elk geval was) geregeld en men hem dit hier in Nederland dus gewoon niet lijkt te gunnen. Door al deze belastingen en andere ongein komen ze gewoon wat vaker hier eten en worden ze nu door hun kinderen geholpen, maar hoe moeten deze mensen het ooit kunnen betalen om te gaan verhuizen naar een kleiner en nieuwer huis aangezien de huurprijs dan ook weer gaat stijgen?

Ik ben er in elk geval blij mee dat ik een stuk minder eerlijk ben dan mijn ouders, in elk geval wat betreft staatsaangelegenheden zoals belastingen van gemeente en rijk.

Maar het wordt allemaal nog fraaier aangezien we allemaal weten dat oudere de Nederlandse staat tot last zijn en volgens Haagse bestuurders eerder nutteloos dan welkom en graag gezien.

En waarom dit is daar kom je achter wanneer ik onderstaande artikel van vorige week even terug naar voren tover en dan kun je zien waarom de oudere beter snel gebruik kunnen gaan maken van het ‘democratische voltooid leven pilletje’ om op die manier de instroom van ‘nieuwe’ Nederlanders niet langer te dwarsbomen.

Vluchtelingen houden voorrang bij huurwoning

Nederlandse gemeentes blijven noodgedwongen vluchtelingen voorrang geven bij het toewijzen van sociale huurwoningen. Door de grote stroom lopen de wachtlijsten voor gewone huurders op.

RTL Nieuws

Door de grote stroom ‘vluchtelingen’ lopen de wachtlijsten voor gewone huurders, lees Nederlanders’ op. Maar wacht eens even kregen we niet steeds minder zogenaamde vluchtelingen binnen en is ons niet beloofd dat ze weer terug naar huis zouden gaan wanneer de door hen zelf veroorzaakte ellende in de grote zandbak was opgelost?

Oké daar gaat het niet over, beter ook niet te lang over nadenken want wanneer ik dat zou doen en overal over zou uitwijken wanneer ik vraagtekens zou plaatsen bij berichten van de mainstream media dan werd dit een stukje waar je op maandag aan begint en waar je met een beetje mazzel vrijdagavond mee klaar zou zijn.

nsbd66De conclusie is eigenlijk heel eenvoudig. Onze ouderen zijn lastig dus de schuldige hebben we in elk geval al rap gevonden. Ze kosten op alle mogelijke manieren geld is het niet daar ze een ramp in het verkeer zijn dan dan zijn ze er wel de reden van dat onze zorgkosten zo hoog zijn. Inderdaad dit komt door de ouderen en niet door de gratis uitgedeelde zorg voor de vele asielparasieten die gratis zorg moeten krijgen. Ze houden de doorstroming op de woningmarkt tegen en nee dit komt ook niet doordat vele verzorgingstehuizen de deur moesten sluiten van Rutte.

Het heeft er dus ook totaal niets mee te maken dat asieleisers voorrang krijgen op alles wat ze nodig denken te hebben, ook nog eens op onze kosten uiteraard, het is allemaal de schuld van die oudere en daarom is Pechtold en zijn D’66 zo een geweldig geschenk dat wij Nederlanders wel in onze armen moeten sluiten.

Meer islam en minder ouderen zodat de woningmarkt weer aantrekt en wij hier allemaal kinderverkrachters hoog opgeleide baardapen moslims binnen kunnen hengelen. En hoe gaat men dit oplossen?

Inderdaad middels een voltooid leven pilletje voor de mensen die ons land na de tweede wereldoorlog weer hebben opgebouwd. En dit dan ook nog eens ten baten van de vijanden van toen, de antisemieten die nu de joden, en de rest van de niet moslims, het liefst nog vandaag dan morgen de strot door zouden snijden.

Voor mij maakt het niet uit of de vijand zichzelf nazi, moslim of democraat’66 noemt het is en blijft één pot nat. Of ze nu miljoenen joden hebben vermoord, van plan zijn om dit te gaan doen of oogluikend toekijken hoe dit gaat gebeuren leg mij maar eens uit wie er dan het foutste is binnen dit rijtje. Of zijn wij zelf de grootste daders aangezien we niet ten strijden trekken tegen dit kwaad?

Respect voor ouderen is datgene waar het over zou moeten gaan en middels een zelfmoordpil is er nog nooit heel veel respect afgedwongen maar oké het bied wel meer doorstroming en ruimte op de woningsmarkt. Alleen door dit zo op te schrijven schaam ik me eigen al de ogen uit de kop dus hoe moeten de mensen die zit zo verzinnen zich wel niet voelen.

Ach in elk geval krijgt de D’66 in Hardenberg het allemaal wel voor elkaar, zeker niet goed staan opletten toen Führer Pechtold zijn pro islamitische ouderen endlösung aan het uitleggen was.

Met groet Bolo

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

11 Comments on Het zelfmoordbeleid voor Nederland uitgevoerd door massamoordenaar in spe Pechtold en zijn nieuw nazi’s van de ooit Democraten’66

 1. NWO=nazi world order

  Like

 2. Drs P. kan zijn penthouse in Scheveningen, dat hij als uitvloeisel van een vage vriendschap met een oudere buitenlandse diplomaat cadeau heeft verkregen beter ter beschikking stellen aan behoeftige arme ouderen uit Den Haag.
  Nu gebruikt hij het maar om de vruchten te plukken van zijn politieke propaganda praktijken.

  Like

 3. corbison // maart 12, 2018 om 18:11 //

  Misschien tijd dat een cordon sanitair voor deze NSB club gaat gelden op het binnen hof

  Like

 4. Esperanza // maart 12, 2018 om 18:27 //

  Nederland, land van landverraders. Van alle Europese landen Nederlanders minst bereid (15%) te vechten voor hun land

  http://tpook.nl/2018/03/12/europese-landen-nederlanders-minst-bereid-vechten-land/

  Like

 5. scherpschutter1943 // maart 12, 2018 om 18:48 //

  Esperanza, nederland is mijn land niet meer. Ik voel me hier absoluut niet meer thuis. Gehaat door de nl.regering en leeggeschud door de belastingdienst, moet ik dan ook nog mijn lijf en leden inzetten om dit kutland te verdedigen? Tegen wie dan? Mijn ergste vijanden zijn al binnen en zitten met hun reet omhoog Allah te vragen of het goed is dat ze mij de keel afsnijden. En Allah zag dat het goed was en vindt het prima. Voor mij mag de hele nl.politieke shitzooi van landverraders en nsb.ers (regering en de statengeneraal), de boom in. Liever de gevangenis in (dat komt er toch wel van als ik zo doorga) dan nederland verdedigen. De verdediging die ik voor nederland in petto heb, zou de dienstplicht volledig overbodig maken, alsmede de IND en de AIVD. Justitie zou verbleken tot een padvindersclubje. Alleen de houthandel zou floreren onder mijn gezag want ik liet in elk dorp van meer dan 200 inwoners een galg oprichten, met schavot en tribunes (overdekt, dat dan weer wel natuurlijk.) Beste Esperanzig, wilt u nog meer weten over mijn vadersliefde ? Vandaag niet meer want ik ben aan het eind van mijn krachten door deze niet te temmen woedeaanval . Ik zag net de kop van Pechtold op tv en die kutvent van Klaver. Ik kreeg direct braakneigingen en heb de tv direct afgezet.Hoe zou het toch komen dat ik zo’n ingekankerde schurft aan dit soort mongolen heb!.

  Liked by 2 people

 6. Claudia M. // maart 12, 2018 om 19:12 //

  @Bert, hoewel ik ouderen alles gun, zou ik het veel leuker vinden als hij verplicht wordt er een paar van die asielparasieten in te moeten zetten. We hebben hier al vaker verhalen gelezen in welk een staat huurhuizen worden achter gelaten door deze klanten.

  Like

 7. Bolo……ik heb er mijn eigen draai aan gegeven met dit artikel.
  Begrijp me goed, je hebt helemaal gelijk, maar zou ik dit direct in deze context plaatsen dan was mij zeer snel een definitieve ban aan gedaan door Fb. Dus ik heb het volgende vermeld:
  Vluchtelingen houden voorrang bij huurwoning
  Nederlandse gemeentes blijven noodgedwongen vluchtelingen voorrang geven bij het toewijzen van sociale huurwoningen. Door de grote stroom lopen de wachtlijsten voor gewone huurders op.
  RTL Nieuws
  ER ONTSTAAT EEN TOTAAL SCHEEFGETROKKEN VERHOUDING TUSSEN MIGRANTEN EN DE EIGEN NEDERLANDSE BURGERS………
  OUDEREN KUNNEN HUN TE GROOT HUIS NIET VERKOPEN……..WEGENS WEIGEREN NIEUWE HYPOTHEEK………OF ER IS GEEN HUURWONING BESCHIKBAAR………
  EN D66 KOMT MET ALLERLEI IDIOTE OPLOSSINGEN…..
  SNEL MINDER OUDEREN………
  PROBLEEM OPGELOST…
  IN WAT VOOR STAAT ZIJN WE TERECHT GEKOMEN……..?
  foto….de rijken doen zich tegoed…..en topsalaris kan rustig naar de 3 miljoen….
  zie:https://www.facebook.com/don.tessers?ref=bookmarks

  Liked by 1 persoon

 8. ach de facebook ban volgens mij heeft iedereen er een of meer gehad haha

  Like

 9. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // maart 13, 2018 om 00:20 //

  Je zou eens moeten zien wat een uittocht er ontstaat als nieuwkomers hun eigen broek op moeten houden, geen uitkering, geen woning met toebehoren, gewoon niks.
  Schande ?
  Hoeveel zouden ze in Rusland krijgen gesteld dat ze toegelaten worden ?
  De overheid heeft geen geld, de overheid heeft (belasting)inkomsten en wat ze aan de één geven zullen ze dus eerst van een ander af moeten nemen.
  Vandaar ook dat belasting heffen tot Kunst is verheven; kunst met een grote K.
  Belasting is normaal al een noodzakelijk kwaad dat in principe tot een minimum beperkt zou moeten worden. Dat is door onze “volksvertegenwoordigers” reeds lang geleden uit het oog verloren.
  Na de oorlog was er woningnood en ondanks dat er in de vijftiger jaren veel jonge stellen tot emigratie overgingen (werden gedwongen door onvoldoende vooruitzichten) is men er in 73 jaar nog steeds niet in geslaagd dat op te heffen. Er is nog altijd een haast verstikkende woningnood, aan de ene kant leid dat tot absurde wachtlijsten voor huurwoningen en haast nóg absurdere prijzen voor koopwoningen.
  Nee we noemen het geen woningnood meer, het heet nu woningtekort of oververhitte woningmarkt, allemaal om te verbloemen dat er nog steeds woningnood is.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s