Nieuw

Een patriottische zondag

Ik hoop dat u net zo’n leuke zondag heeft gehad als ik. Ik was met gelijkgestemden op pad, net als zovelen zag en las ik. Het is een prettig om in gezelschap van mensen te zijn waar je gewoon mag zeggen wat je denkt. Waar je voor de verandering eens niet politiek correct hoeft te zijn….

Door Elise Nijmegen

De verbondenheid, de saamhorigheid, het gezamenlijke doel dat de mensen verbindt is essentieel voor de goede toekomst van Nederland. Dat familiaire gevoel dat je van elkaar op aan kunt, de onbesproken loyaliteit die mensen van een motorclub misschien herkennen, dat is er als je met een groep patriotten en vaderlandslievende mensen uit protest op straat loopt en/of een flyer actie aan het doen bent omdat het belangrijk is om te vechten voor een vrije en veilige toekomst voor onze kinderen. Ik denk dat er meer mensen bij de demonstratie van Pegida waren dan bij “het bakkie met Rutte”, maar dat even terzijde…

Het lijkt alsof alles wat belangrijk was en gelukkig voor velen nog steeds is, zoals onze geschiedenis, cultuur en tradities en de belangen van de Nederlandse bevolking ineens niet meer belangrijk zijn als er een groter EU-belang speelt. Ons Nederland is een land waar de kranten schrijven wat geen enkele ooggetuige kan bevestigen, waar de abnormaliteit de plaats inneemt van het normale en waar middeleeuwse gebruiken en gedachtegoed worden getolereerd door het slaafse en ondemocratische politieke kartel in opdracht van de EU.

We leven in een tijd waar in elk “open grenzen” de nationale bevolking uit protest de straat opgaat omdat ze dit krankzinnige beleid willen stoppen. Het is een tijd waarin het moedig is om van je vaderland te houden in plaats van dat iedereen er trots op is. Bent u moedig? Bent u het zat? Zoek contact met gelijkgestemden en stem bij de komende gemeenteraadsverkiezingen op een nationalistisch ingestelde politieke partij zodat we met zijn allen Nederland weer van ons kunnen maken. Dit is ons land, het land van de Nederlanders net zoals Polen van de Polen is en Hongarije van de Hongaren.

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

4 Comments on Een patriottische zondag

 1. 21 maart zal ie niet meer zo hard lachen.
  Dat wordt het begin van het einde voor de lachende leugenaar.

  Like

 2. Republikein // maart 12, 2018 om 20:41 //

  Ik overweeg om, na Hans, Pim en Geert gestemd te hebben, niet te stemmen, de koek is op en ga echt niet een hooivork hanteren, kansloos.
  Veel succes allemaal.

  Like

 3. Het werkt niet, sorry. Pegida kan beter ophouden, het genereert alleen maar anti-publiciteit.

  Like

 4. Republikein // maart 13, 2018 om 12:54 //

  Wat ook niet werkt is het leven.
  In Vlaanderen is fraude ontdekt bij de kinderbijslag en hier stijg t het bijstandtrekkersgilde.
  We zijn mesjogge.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s