Nieuw

Aussie airline bans staff from using ‘gender-inappropriate’ language

Qantas, screenshot YT

Australian airline Qantas has instructed staff to no longer use phrases like “guys,” “mum and dad,” “husband” and “wife.” The new rules also advise male crew members not to “manterrupt.”

The airline issued the instructions to its 30,000 employees via an information pack sent to staff as part of its ‘Spirit of Inclusion Month.’ The pack advised staff to refrain from using potentially offensive terms like “husband” and “wife” because they “can reinforce the idea that people are always in heterosexual relationships,” according to Sydney’s Daily Telegraph.

Male employees were also told not to “manterrupt” women and speak over them, nor refer to colleagues as “abrasive” or “bubbly” as the terms are generally only used to describe women. When speaking of men, staff were encouraged to favor “humanity” instead of “mankind”, and when addressing a group they were advised to forgo “guys” for terms like “team,” “folks,” “people” or “you all.”

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9555 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Aussie airline bans staff from using ‘gender-inappropriate’ language

  1. jackvanderveen // maart 13, 2018 om 07:50 //

    Ziek, overal in de wereld is dat linkse gajes dood ziek.

    Like

  2. THIS WORLD AND HIS LEADERS ARE SICK.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s