Nieuw

Wat er ook gebeurt, Forum voor Democratie blijft groeien

Door: Hanne Obbink

Forum voor Democratie beleeft roerige tijden. Maar wat er ook gebeurt, de partij blijft groeien, althans in de peilingen. Hoe krijgt ze dat voor elkaar? Een verslag van de campagne in Amsterdam.

Januari
In haar woonplaats Zaanstad kan Wies Kroon er niet op stemmen, want Forum voor Democratie (FvD) doet alleen in Amsterdam mee aan de raadsverkiezingen. Toch is ze naar het Amsterdamse debatcentrum De Balie gekomen. Om Annabel Nanninga in actie te zien, de lijsttrekker van FvD. “Kijken hoe ze het doet.”

Kroon is nog niet zo lang aanhanger van de partij van Thierry Baudet. Bij de Kamerverkiezingen vorig jaar stemde ze nog SP, zoals ze al jaren deed. “Tegen de gevestigde orde”, verklaart ze. Maar de SP is geen anti-establish­mentpartij meer, vindt ze. Daarvoor moet je tegenwoordig bij FvD zijn. “Bij Thierry”, zoals ze het zelf zegt.

Lees verder:

https://www.trouw.nl/democratie/wat-er-ook-gebeurt-forum-voor-democratie-blijft-groeien~ad79a730/

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5802 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Wat er ook gebeurt, Forum voor Democratie blijft groeien

 1. Wat er ook gebeurt, Forum voor Democratie blijft groeien, dit is een heel slecht teken aan de wand, FVD zorgt voor een versplintering van het gedachtegoed van dhr. Wilders, weer een manier om de PVV het zwijgen te doen opleggen.

  Like

 2. antiislamnu // maart 11, 2018 om 12:06 //

  Met deze partij komen dus echt niet van de islamisering af sterker nog men vindt dat moslims bij ons horen.
  Ik durf te weden dat veel mensen die op form voor democratie stemmen dat het een anti moslim partij is maar dat is het duidelijk niet.
  Het zou toch verschrikkelijk zijn als ze bij de landelijke verkiezingen in de regering komen en dan blijkt dat er niet veel veranderd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: