Nieuw

‘Waar blijven de excuses voor de kritiekloze omhelzing van Tariq Ramadan?’

Door: Geerten Waling

We leven in puriteinse tijden. Elke misstap, foute gedachte of verspreking leidt direct tot publieke ophef. En wie niet snel en overtuigend genoeg excuses maakt kan rekenen op ontslag en verbanning naar het vagevuur, opgestookt door meedogenloze zedenmeesters. Dit overspannen publieke debat is uit balans: bepáálde mensen ontspringen behendig de dans van de publieke verontwaardiging.

Bijvoorbeeld GroenLinks-Tweede Kamerlid Tom van der Lee, die tot vorig jaar directielid was bij Oxfam Novib. Als zodanig was hij al sinds 2012 op de hoogte van de seksfeesten van Britse Oxfam-medewerkers en zelfs de Belgische landcoördinator in Haïti.

Volkskrant >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on ‘Waar blijven de excuses voor de kritiekloze omhelzing van Tariq Ramadan?’

  1. Scrutinizer // maart 11, 2018 om 22:18 //

    In de jaren ’90 doceerde men aan die universiteit al Keynesiaanse Mythologie en gaf wie succesvol geindoctrineerd was aan het einde een diploma Drs. Economie, ofschoon ze van von Mises geen kennis hadden genomen.
    Nu blijkt dat de vermaarde Erasmus Universiteit later nóg dieper kon afglijden. In-triest.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s