Nieuw

Sweden Not Investigating 512 Muslim Attacks on Christian Refugees

As Syrian and other Middle Eastern refugees seek and find asylum in Europe, they bring their religious tensions and persecution with them. Specifically, Muslim migrants often persecute Christian migrants, or immigrants who converted to Christianity. Open Doors Deutschland documented 743 attacks on Christians in Germany in 2016, and German police documented another 100 in 2017. Similar violence plagues Christian refugees in Sweden, but the Scandinavian country has yet to issue an investigation.

“I fled the war to avoid this kind of thing,” a Christian refugee from Syria known by the alias Amir told police, according a local newspaper in 2015. A 26-year-old jihadist and fellow Syrian refugee threatened to “slaughter” Amir, cut his throat, and even harm his family back in Syria. The man who threatened him was eventually sentenced to probation and fined 8,000 kronor (approximately $900) in damages.

Creeping Sharia >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8714 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Sweden Not Investigating 512 Muslim Attacks on Christian Refugees

  1. Dit is op toodlessss herblogd.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s