Nieuw

PvdA-lijsttrekker woont week in caravan: ‘De tweedeling in de stad moet anders’

PvdA-lijsttrekker woont week in caravan: ‘De tweedeling in de stad moet anders’

“Gelukkig vriest het niet meer”, dacht PvdA-lijsttrekker Rick van der Zweth toen hij de eerste nacht in zijn caravan onder de wol kroop. Met een caravan trok hij afgelopen week door Utrecht, om met Utrechtse Partij voor de Arbeid campagne te voeren tegen de verkoop van sociale huurwoningen en de steeds verder stijgende woningprijzen.

Die kampeertocht was niet zo gerieflijk als hij zich had voorgesteld. “‘s Nachts vriest het nog wel, kan ik je vertellen”, zegt de 27-jarige lijsttrekker en Volksbankmedewerker. “Bovendien maakte een gemeentemedewerker rond zes uur ‘s ochtends met een bladblazer het plein bij Socius Wonen schoon, en liep daarbij nog even een extra rondje rond mijn caravan.”

Lees verder:

https://www.duic.nl/politiek/pvda-lijsttrekker-woont-week-caravan-de-tweedeling-de-stad-moet-anders/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on PvdA-lijsttrekker woont week in caravan: ‘De tweedeling in de stad moet anders’

 1. polderboy // maart 11, 2018 om 16:14 //

  Kijk net naar het stukje op geenstijl over Jesse Klaver:
  Klaver werkt samen met Nida, waarvan de leider oud Groenlinks lid is, en in 2013 een manifest ondertekende over homorechten namens Groenlinks.

  Klaver vindt daarmee, dus het ondertekenen van het manifest door Groenlinks, dat Nida dat gedaan heeft, Dat zegt hij, omdat hij absoluut niet begrijpt dat die leider van Nida nu een hele andere partij en een heel ander politiek idee voorstaat met zijn islampartij.
  https://www.geenstijl.nl/5141092/cabaret-hans-teeuwen-over-jesse-klavers-islam/

  Dan vaagt men of Klaver zich bewust is over de homorechten en islam. Klaver antwoordt niet, maar stelt een wedervraag, en gaat over de Christenunie zitten ouwehoeren.

  Overigens is Nida TEGEN scheiding van kerk en staat, dus tegen de huidige Nederlandse samenleving, volgens hun huidige politiek pamflet:
  http://www.nidarotterdam.nl/wp-content/uploads/2014/02/NIDA-Politiek-pamflet-Vormgegeven.pdf

  Een stem op Groenlinks is dus een stem op het sharia kalifaat van Nida, waar homoseksualiteit niet bestaat. Halsema tekende er al jaren geleden voor, als duwster van de islam.

  NOOIT OP Groenlinks STEMMEN dus!!!

  Like

 2. antiislamnu // maart 12, 2018 om 01:37 //

  Dit is echt fouter dan fout echt wie hier op gaat stemmen verdiend het niet om in dit land te wonen.
  Pleur ze er uit ga maar lekker in Iran of zo wonen samen met nida en denk .
  Ik ben echt benieuwd hoeveel mensen op die linkse rakkers gaan stemmen weet je gelijk het percentage kompleet doorgedraaide daar in Rdam

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s