Nieuw

Oezbeekse imam waarschuwt dat fantaseren over vreemden tijdens seks leidt tot homoseksuele baby’s

Screenshot YouTube.

Een imam waarschuwt dat als een vrouw tijdens het seksen fantaseert over andere mannen, het kind homo zal zijn! Een Oezbeekse Imam gelooft dat homoseksualiteit een ‘ziekte is die de wereldgemeenschap teistert’ en geeft advies over hoe paren kunnen voorkomen dat ze homokinderen krijgen.

Rahmatulloh Saifutdinov, de belangrijkste imam van Tashkent Mirzo Yusuf-moskee, zegt dat als een vrouw fantaseert over anderen dan haar echtgenoot tijdens de geslachtsdaad, dit ertoe kan leiden dat de vrouw bevalt van een homo-kind. Saifutdinov waarschuwde na het vrijdaggebed op 2 maart dat sommige Oezbeekse vrouwen fantaseren over “knappe vreemdelingen”, terwijl ze met hun mannen seks bedrijven: “Bijvoorbeeld, vrouwen die fantaseren over stijlvolle Turkse soap opera acteurs. Het is dan alsof die personen deelnemen aan de geslachtsgemeenschap.”

Zo’n seksuele daad kan volgens de prominente imam leiden tot een vrouw die zwanger raakt van een homoseksuele jongen.

Saifutdinov is ook ongerust over de intieme fantasieën van mannen. “Tijdens de geslachtsgemeenschap met je vrouw moet je geen fantasieën over andere mooie vrouwen hebben, omdat dit kan leiden tot het baren van lesbische kinderen”, waarschuwde de imam.

Bron:

https://www.rferl.org/a/uzbekistan-imam-warns-fantasizing-about-strangers-sex-gay-babies/29086475.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on Oezbeekse imam waarschuwt dat fantaseren over vreemden tijdens seks leidt tot homoseksuele baby’s

 1. Is t al 1 april in Oezbekistan?

  Like

 2. Duchesne // maart 11, 2018 om 16:43 //

  Geweldige gedachtengang, met zo iemand wil ik wel eens in gesprek. Volgens mij worden blije mensen geboren uit fijne seks, en boze mensen uit verplichte of ongewenste seks. Dus als je altijd boos bent is het de schuld van je vader of moeder, of allebei……bad karma…

  Volgens mij worden er meer jongens geboren als er veel vrouwen bij elkaar leven, omdat de oestrogeen de balans mist van testoron. Dus geeft het ei aan een slurfje te willen. Als er gelijke hoeveelheden mannen en vrouwen bij elkaar leven krijg je een redelijk gelijke hoeveelheid jongens en meisjes, er is geen onbalans. (denk even aan Duitsland na WO2, met veel minder mannen dan vrouwen. En tot voor kort was de verhouding man/vrouw toch gelijk, net een generatie of twee na die oorlog, alles in balans…..Hoe doen ze dat?)
  Ik denk dat op die manier het geslacht word bepaald, door het gebrek of beter de onbalans van een hormoonevenwicht.

  Bij Keltische gemeenschapen werden de jongens vanaf hun 7 jaar weggehaald bij de vrouwen, die gescheiden leefden van de mannen. Ze werkten samen, maar ook weer apart.
  Door het vele onderling strijden stierven er veel mannen, maar door het gescheiden leven en de oestrogeen overschotten baarden de Keltische vrouwen meer jongens….en zo stierf de stam ondanks oorlog niet uit, of de ruzie met de buren moet heel erg groot zijn geweest. Wat te denken geeft, als de mannen steeds stierven en de vrouwen niet, dan waren het de vrouwen die de mannen aanstuurden om te gaan vechten. Ook het bezit zoals huis, land en vee was eigendom van de mannen.

  Die mannen hadden hun wapens, een paard als ze die hadden, hun wagens of karren en gereedschap voor hun vak. En dat was het, een huwelijk werd steeds met instemming van beiden voor 14 maanden gesloten. Daarna was het klaar tenzij de klik er goed was, dan deed je het over….slimmer dan we nu doen, met de kinders bij moeder die de zekerheid van bezit en eten had, maar ja, de kerk wil de schapen onder controle hebben dus moest het bezit volgens de kerk bij de man liggen….net als bij de mislams….

  Maar wat is slimmer, vier vrouwen of iedere 14 maanden een nieuwe? en wat is beter voor een vrouw, om een lamstraal na 14 maanden kwijt te zijn zonder gezeik omdat je vriendinnen en je famillie je niet hebben gewaarschuwd dat zacht gevooisde Mark eigenlijk een tiran was die mepte en niks fatsoenlijk kon ophangen behalve zichzelf bij het afrukken….
  Maar goed, een tik met de koekenpan in het holst van de snurkvolle nacht en Mark is ook een lammetje in de resterende maanden daarna, als de klap maar hard genoeg is.

  Keltische vrouwen waren gevreesd in het gevecht, en helemaal als je als gevangene bij hen terecht kwam, enkel 20 centimeter en meer kon overleven voor zolang rigor mortis aanwezig was en de heupspieren het deden.

  Ik kan me voorstellen dat een man en een vrouw die seks hebben en de man denkt meer aan andere mannen de samensmelting van ei en zaadje een ander soort energie of hormoonbeslissing zal hebben. Kan zomaar zijn dat je dan mensen krijgt die biologisch de weg kwijt zijn tussen lichaam en geest/drang. En dus de zorg premie met plezier betalen omdat die negen tientjes per maand met een briefje van de psych twee ton aan behandeling en bouwwerk opleveren…

  Homo’s of Lesbisch? Nee, bij de Kelten was dat de normaalste zaak van de wereld, een man die het aanbod van een andere man weigerde om samen onder de schapenvacht te slapen kon wel eens die belediging met het zwaard moeten handhaven….
  …en de vrouwen? Wel als alle mannen weg zijn en er kwamen geen mannelijke reizigers langs de deur om iets te verkopen dan sliep je tiet tegen tiet (tit for tat) of je ging lekker los met de meiden op de grote eikenhouten knots van de familie…
  Een uitgestrekte hand met of zonder “fringe benefits” weigeren was bij de Kelten een belediging die de dood verdiende, net als je misdagen als gast….

  Dus waarom oordelen of moeilijk doen, tenzij het jalouzie of angst is, meestal de oorzaak van alle klaagzangen of seksueel gebied. alles word pas een probleem als iemand zich tekort gedaan voelt of als men religie of iets van dien aard gaat beoefenen.

  Zoek de innerlijke Kelt in u, en geef den here wat den heres is en koop een hooivork, of een zwaard. Kelten en Keltinnen, gaat heen en vermenigvuldig u, copuleert tot de blaren het u verhinderen en slaat uw vijanden dood tot ze dood zijn.

  Gegroet, Duchesne

  Liked by 1 persoon

 3. Duchesne // maart 11, 2018 om 16:46 //

  “Saifutdinov is ook ongerust over de intieme fantasieën van mannen. “Tijdens de geslachtsgemeenschap met je vrouw moet je geen fantasieën over andere mooie vrouwen hebben, omdat dit kan leiden tot het baren van lesbische kinderen”, waarschuwde de imam.”

  Dus….als je geen lesbische kinderen wil moet je als seks hebt met je vrouw aan een man denken…..okee….het lijken wel statistieken die utspraken, je kan ze echt op alle kanten intrepeteren als je dat wil…die vent is vast politiek actief.

  Like

 4. ieznogoedh // maart 11, 2018 om 17:34 //

  Ik heb begrepen dat volgens de gutmenschen onder ons, ras niets te maken heeft met het al dan niet hebben van een aanvaardbaar IQ. Discutabel, maar goed.
  Maar … het kan kennelijk best zo zijn (en de uitlatingen van deze imam duiden daar toch wel heel sterk op) dat het aanhangen van een bepaalde “religie” tot gevolg kan hebben dat het IQ zwaar onder de maat blijft.

  Like

 5. Republikein // maart 11, 2018 om 18:49 //

  Van trekken krijg je haar op je kin.

  Liked by 1 persoon

 6. Duchesne // maart 11, 2018 om 18:51 //

  …euh…bedoel je…euh…moet je aan je kin trekken dan?

  Like

 7. skeeter // maart 11, 2018 om 18:58 //

  Het lezen van pedo profeet boekjes lijdt tot permanente hersenschade.

  Like

 8. ……….aldus de ervaringsdeskundige!

  Like

 9. Ik fantaseer in bed altijd een heleboel mooie vrouwen erbij, en voor de diversiteit ook nog een paar knappe jonge mannen. Ik vraag me af wat die jongen van mij gaat worden.

  Like

 10. jackvanderveen // maart 11, 2018 om 22:21 //

  Die onbalans in jongens/meisjes wordt tegenwoordig tenietgedaan met vliegtuigen en boottaxies.
  Verder zijn de islamitische wetenschappelijke onderzoeken te tellen op één vinger.

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel // maart 12, 2018 om 00:27 //

  Wat een wijs man die imam ! Hij weet dingen zonder dat daarbij de wetenschap wordt ingeroepen, nu is het wachten tot hij de oorzaak van kanker onthult want dat weet hij vast ook.

  Like

 12. Republikein // maart 12, 2018 om 00:58 //

  Vrije radicalen, niet van God of Duivel.

  Like

 13. En als ze aan elkaar denken tijdens de sex dan worden de jongens geitenneukers………..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s