Nieuw

Nederlanders kunnen doodvallen – het geïmporteerde omvolkingsvolk krijgt de Nederlandse huurwoningen en u niet

Nederlandse gemeentes blijven noodgedwongen vluchtelingen voorrang geven bij het toewijzen van sociale huurwoningen. Door de grote stroom lopen de wachtlijsten voor gewone huurders op.

Uit een rondgang van RTL Nieuws onder de gemeenten van de G32 (een netwerk van 37 (middel-)grote gemeenten) blijkt dat van de gemeentes die reageren, de overgrote meerderheid aangeeft de voorrang voor statushouders bij het toewijzen van een sociale huurwoning te behouden.

RTL >>

Laat duidelijk zijn wie deze zogenaamde vluchtelingen zijn. Eerst waren het mannen in de militaire leeftijd die niet tegen ISIS en Al-Qaeda wilden vechten. Deserteurs dus. En nu ISIS en Al-Qaeda in het nauw komen rennen die met de staart tussen de benen weg. Dat u weet wat er in dat huis woont wat eigenlijk van u was.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9275 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Nederlanders kunnen doodvallen – het geïmporteerde omvolkingsvolk krijgt de Nederlandse huurwoningen en u niet

 1. antiislamnu // maart 12, 2018 om 01:25 //

  Nou wilders dit is leuk voor je verkiezingscampagne doe er wat mee.
  Dit is toch eigenlijk te gek voor woorden in wat voor waanzin zijn wij belandt in wat voor gekkenhuis leef ik hier eigenlijk.
  Wanneer is deze nachtmerrie afgelopen ik wil dit Niet

  Like

 2. .ik schrijf over alle ons aangedane zaken……..zaken die onze gemoedrust door elkaar schudt……..zaken die ons discrimineren……….zaken die ons onrecht aandoen……….zaken die door ons gemeld worden maar niet gehoord worden door overheid of gerecht……..zaken die ons buitensluiten………zaken die ons door de neus geboord worden……….zaken die ons achterstellen………zaken die ons raken waartegen we niets kunnen doen…….zaken die ons beletten……..zaken die ons onterecht bestempelen als racist…….zaken die ons de mond snoeren……..zaken die ons ontnomen worden………zaken die ons ongewild opzadelen met problemen………zaken waarin onze vrouwen verkracht worden……zaken waar daders vrijuit gaan……zaken waar daders niet bestraft worden en wij slachtoffer zijn……….zaken waar onze veiligheid op spel staan……….zaken waarbij wij slachtoffer zijn geworden van een aanslag……..zaken die terroristen plegen en terug komen in onze maatschappij………..zaken die het kabinet niet veroordeelt maar bevordert……zaken die door politieke partijen zijn besloten zonder onze stem……..zaken die onze maatschappij te gronde richten en vernietigen………zaken die nooit meer aan het licht komen…………zaken die geen zaken zijn maar grote leugens….
  Over al deze zaken wordt hier door Nieuwsblog geschreven en mag u ook uw mening geven, mag u er over praten met anderen, mag u het delen zo vaak u wilt………als het maar helpt om meer aandacht te krijgen voor alles wat u dwars zit in deze tijd van verval en verlies van onze cultuur, maatschappij en uw omgeving, die merkbaar snel aan het veranderen is………spijtig om dit te zeggen………het is allemaal niet in uw voordeel, het is zelfs niet uw schuld …….nee gelukkig niet…..want alles is opgezet en besloten in uw nadeel……!
  Alles is één grote leugen.

  Like

 3. Onze vokgende verkiezingen zullen nog een grotere ramp worden

  Like

 4. Theodoor // juni 21, 2018 om 01:54 //

  Kan je nu zïen wat voor sikkels die Neerlanders zijn

  Like

 5. Theodoor // juni 21, 2018 om 01:55 //

  Is sukkels

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s