Nieuw

Moedigde de Zweden aan om een zelfverdedigingssport te trainen – aangeklaagd voor haatmisdaad

De 64-man had moeite om te begrijpen waarom hij door de politie werd onderzocht voor zijn berichten in de Facebookgroep. © Screenschot/Polisen.

Nadat zijn Facebookpost door de privégroep Internethaatrecherche bij de politie was aangemeld, wordt nu een 64-jarige man vervolgd voor ‘haat tegen een bevolkingsgroep’. Volgens de officier van justitie heeft de man een misdaad gepleegd met zijn oproep aan anderen om zelfverdediging te trainen om zichzelf te beschermen tegen allochtonengeweld.

Een persoon van de door belasting gefinancierde meningspolitie Internethaatrecherche, die zich Johan Åkesson noemt, heeft verleden jaar augustus de man bij de politie aangegeven.

Bij zijn aangifte heeft Åkesson meerdere bijlages toegevoegd met onder andere teksten wat de 64-jarige op Facebook had geschreven – inclusief een kaart waarop te zien was waar de man woonde.

Internethaatrecherche heeft volgens de aanmelding de man aangegeven “om het aan de officier van justitie over te laten om te beoordelen of deze verklaringen moeten worden aangeduid als misdaden, en hoe deze misdaden zouden moeten worden bestraft. Met inbegrip van het verzoek om met de aangever contact op te nemen in het geval men tot strafrechtelijke vervolging overgaat.”

“Verscheidene van deze uitspraken zijn op besloten sites geuit, maar zijn naar alle leden verspreid, wat vaak een paar duizend zijn”, schreef de organisatie verder.

De officier van justitie, Jonas Martinsson, heeft nu de beslissing genomen om de 64-jarige man in de rechtbank van Göteborg te vervolgen voor de zogeheten ‘haat tegen een bevolkingsgroep’.

“Voordat het te laat is, stel ik voor dat iedereen die volledig bij zijn verstand is, dus degenen die denken dat ze in in staat zijn om dit land te verdedigen, toe te treden tot schietclubs, zelfverdedigingsclubs, karateclubs of wat dan ook”, schreef de man volgens de aanklacht.

Hij wordt ook vervolgd voor het schrijven van “Stop de islam” in dezelfde Facebookgroep, en dat “alles is toegestaan ​​voor een moslim zolang hij de ‘ongelovigen’ kan kwellen.”

“Een moslim heeft evenzeer wroeging met het afhakken van het hoofd van een ongelovige als wij hebben met het openen van een ​​blikje sardines”, luidt een andere uitspraak in de tenlastelegging.

Bij de ondervraging heeft de 64-jarige de “misdaden” ontkend, maar erkent dat hij de posten heeft geschreven.

Hij heeft moeite om te begrijpen waarom hij vervolgd wordt voor zijn formuleringen.

– Dit gaat over zelfverdediging. Ik heb niets geschreven dat de mensen ophitst om andere mensen te gaan slaan, maar het is voor hen om te voorkomen dat ze worden mishandeld, legt hij tevergeefs uit aan de politie.

De verhoorleider wil ​​ook weten wat de 64-jarige “voor houding heeft tegenover moslims of mensen met andere achtergronden”.

– Ik heb niets tegen moslims en heb meerdere vrienden die moslims zijn. Dat gaat het niet over. Het gaat over de islam en de koran, die niet dezelfde waarden hebben als wij, dat is iets heel anders. In de koran wordt gezegd dat alle ongelovigen zullen worden gedood, antwoordt hij.

De man drong er ook bij de politie op aan om islamitische haatpredikanten te onderzoeken in plaats van individuen die kritiek hebben op immigratie.

– Het is niet alleen de koran maar ook imams die veel dingen zeggen waarvan ik denk dat ze in plaats daarvan aan de politie zouden moeten worden gemeld.

Bron:

http://www.friatider.se/uppmanade-svenskar-tr-na-sj-lvf-rsvar-anm-ldes-av-n-thatsgranskaren-och-talas-f-r-hets

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Moedigde de Zweden aan om een zelfverdedigingssport te trainen – aangeklaagd voor haatmisdaad

 1. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 2. Ik lees net in een Twitterbericht dat op de Zweedse staatstelevisie is medegedeeld dat Zweedse politici door steeds meer mensen gehaat en bedreigd worden.
  Goh, hoe kan dat nou? Dat verwacht je toch niet??

  Liked by 2 people

 3. Sniper training voor jihadisten mag er dan weer wel

  Sweden funds sniper training for Muslim ‘refugees’
  https://www.americanthinker.com/blog/2016/01/sweden_funds_sniper_training_for_muslim_refugees.html

  En hier krijgen gewelddadige criminele Maroks gevechtstraining
  https://fenixx.org/2017/12/24/amsterdam-geeft-criminele-mohammedanen-kickboksles-om-de-autochtone-bevolking-harder-te-slaan-en-te-trappen/

  En in Engeland krijgen jihadisten martial arts training
  https://fenixx.org/2018/02/25/in-engeland-krijgen-teruggekeerde-jihadisten-martial-arts-training-van-belastinggeld/

  Wij moeten dood !

  Like

 4. En in Zweden krijgen gettonegers gratis kickbokslessen terwijl autochtone jongens worden aangemoedigd om balletlessen te volgen om hun vrouwelijke zelf te vinden.

  Like

 5. templars2017 // maart 11, 2018 om 22:40 //

  Het zal de oudere generatie zijn die de kastanjes uit het vuur moet halen ,want de jonge aankomende generatie heeft geen flauw benul waar ze mee bezig zijn………….
  Dus het venster van de tijd is aan het sluiten ,……..arm Europa

  Liked by 2 people

 6. Scrutinizer // maart 11, 2018 om 23:46 //

  @templar
  Tja. Ik vrees dat je gelijk hebt wat de jonge generatie betreft.
  Maar is de generatie van 60plussers volgens jou echt in staat om de klus te klaren?
  En kleine subgroep misschien (bv. die van 60 tot 70). Mijn vader 70plusser en die zie ik het echt niet doen. Misschien destijds in zijn jonge jaren maar op deze leeftijd is ie gewoon niet fit. 1 welgemikte karateslag en hij is van de kaart. (overigens geef ik ruiterlijk toe dat ik niet veel nuttiger ben: na amper 5 a 10 klappen zou ik ook van de kaart zijn).

  Like

 7. Als oudere toch maar iets van afweer bij je hebben is geen overbodige raad, hard weg lopen is geen optie, heb het al een keer meegemaakt, en ja, het was een….

  Like

 8. Ik zie geen hatelijke opmerkingen in wat de betreffende man schrijft. De Zweden moeten snel schoonschip maken in hun land !

  Like

 9. MGTOW91 // maart 12, 2018 om 12:12 //

  Mijn reactie als ik die man was: “Ik laat mij niet de mond snoeren”.

  Like

 10. jackvanderveen // maart 12, 2018 om 15:32 //

  Ik kan mij nog herinneren, dat OOK IN ZWEDEN, het initiatief geopperd werd om sportscholen toegankelijker te maken voor die gemigreerde parasieten, zodat ze minder geweld zouden gebruiken uit verveling. Maar ze kwamen wel sterker uit de strijd. Voor de Zweden aan te sporen, daar staat dan weer een sanctie op. Vreemd.

  Liked by 1 persoon

 11. Ga toch lekker op een schietvereniging, binnenkort zul je het echt nodig hebben.

  Liked by 1 persoon

 12. templars2017 // maart 12, 2018 om 19:38 //

  Met de oudere generatie bedoelde ik niet wat je denkt ,er zijn genoeg mannen tussen 30 tot 55 die fit genoeg zijn om de klus te klaren ,en iets van bewapening is zeker geen overbodige luxe.
  Als je er de dertigers bij telt dat is diegene met ballen aan hun lijf dan kan je toch iets van verdediging opbouwen.
  Het is natuurlijk nooit de bedoeling van mensen van 60 en 70 jaar in gevaarlijke situaties te brengen ,zij horen tot de groep die moet beschermd worden…………….

  Like

 13. Een doorsnee misdadiger kan ik nog volgen of deze de moord pleegde uit liefde, haat of jaloezie of geldgewin.
  Maar die idioten die de Zweedse regering vormen daar kan ik helemaal niet bij, die zijn zo door en doortrapt in alles om de burger op alle mogelijke fronten te raken en ko te meppen, dat hij niets meer kan inbrengen. Zijn het soms allemaal nazies die daar zitten?

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. 65-jarige vrouw bekritiseerde de islam – werd onderworpen aan zes ondervragingen, huiszoeking en riskeert nu gevangenisstraf

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s