Nieuw

Koppel maant “groep jongeren” aan de bioscoopfilm niet te verstoren – werden na de film mishandeld

Bron/Auteur: Samhällsnytt

Het nieuwe spannende Zweden – Afgelopen vrijdag ging een jong stel naar Gotenburg om een ​​leuke tijd te hebben en een film te kijken in de bioscoop Bergakungen in het centrum van Gotenburg. De filmervaring werd echter het tegenovergestelde van de leuke ervaring die ze verwachtten.

Het begon met wat de media nogal vaag als “een groep jonge mannen” beschrijft die zich in de bioscoopzaal luidruchtig en vervelend gedroegen. Het paar zei tegen de groep dat ze rustig moesten zijn, wat fatale gevolgen zou hebben.

Na het einde van de film besloot de bende namelijk, wiens leden zich gekwetst voelden door de terechtwijzing, hun eer te herstellen door het paartje te mishandelen wat hun een reprimande had gegeven. De vrouw werd onder andere een hoofdverwonding toegebracht die zo ernstig was dat ze naar het Sahlgrenska-ziekenhuis moest worden overgebracht. Welke verwondingen de man heeft opgelopen blijft onduidelijk.

De politie arriveerde op de plaats maar slaagde er niet in om iemand te arresteren en heeft ook geen verdachten, verklaart Tony Westerberg, onderzoeksleider van de Göteborg politie, in een verklaring aan Expressen/GT.

De afwezigheid van bewakingscamera’s betekent ook dat de politie van mening is dat zij weinig kans hebben om de daders te identificeren. Het signalement van de criminelen dat het paar aan de politie heeft gegeven, wordt niet in de media gemeld. Daarentegen doet de politie een oproep naar eventuele getuigen om contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 114 14.

SF Bio kondigt nu aan dat na dit gebeuren speciale beveiligingsagenten zullen worden ingehuurd. Ze zullen ook in de bioscoopzalen aanwezig zijn om de orde te bewaren en ingrijpen als zich geweldsituaties voordoen.

De mishandelde vrouw zegt dat ze misnoegd is met hoe ze die vanavond door het bioscooppersoneel werd behandeld en hoe de situatie met de storende gewelddadige bende werd aangepakt.

Thomas Runfors, perswoordvoerder van SF Bio, betreurt in een verklaring aan Expressen/GT het gebeuren en constateert, zonder op specifieke groepen te wijzen, dat “er helaas een groeiend maatschappelijk probleem is waarbij geweld wordt gebruikt om meningsverschillen op te lossen”.

Bron:

https://samnytt.se/par-sa-till-gang-yngre-man-att-inte-stora-i-biosalongen-misshandlades-nar-filmen-var-slut/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Koppel maant “groep jongeren” aan de bioscoopfilm niet te verstoren – werden na de film mishandeld

 1. Bij een bioscoop hier in de buurt was er ruzie in de zaal, de ruziezoekers belden hun vrienden die vervolgens met knuppels kwamen opdraven … zelfs in de bioscoop is geen Nederlander meer veilig.

  Liked by 3 people

 2. Esperanza // maart 11, 2018 om 15:06 //

  Liked by 1 persoon

 3. Esperanza // maart 11, 2018 om 15:07 //

  Liked by 1 persoon

 4. Duchesne // maart 11, 2018 om 15:30 //

  “er helaas een groeiend maatschappelijk probleem is waarbij geweld wordt gebruikt om meningsverschillen op te lossen”

  Geweldige tekst om een probleem te benoemen en de oorzaak naar de achtergrond te laten verdwijnen zonder dat er nog ruimte is voor diepere vragen. Een perfecte “dood doener”

  Ik wil hierbij deze uitspraak voordagen voor een of andere prijs, misschien is het wel het beste en meest geraffineerde voorbeeld van Fake nieuws of Gutmenschige schijnheiligheid.

  Like

 5. Zo Tommy staat nu te boek als een extrimist.England het 2e Zweden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s