Nieuw

Grootste seksjihadschandaal in Engeland ooit – moslimschoften verkrachten, mishandelen, verkopen en vermoorden meer dan duizend meisjes

Na Rotherham, 1500, en dat er vorige week bekend werd dat 700 meisjes jarenlang misbruikt werden in Newcastle, begint het er steeds meer op te lijken dat dit in alle Engelse steden gebeurt, gebeurd is.

Het rekensommetje gaat dan als volgt:

Rotherham is een gemiddeld Engels stadje met 117.000 inwoners, daar werden jarenlang 1500 meisjes misbruikt. Geëxtrapoleerd naar heel Engeland met 53 miljoen inwoners zijn er 680.000 meisjes misbruikt. Mohammedanen hebben jarenlang ongestraft, en nog steeds, met toestemming van de overheid, bijna 1 miljoen meisjes verkracht.

Veel van die meisjes werden jarenlang als slavin gehouden, misbruikt, verkracht, geslagen, mishandeld, als hoer te werk gesteld. Veel van die meisjes zijn honderden malen verkracht. 1 miljoen maal honderden malen. Racistische moslims hebben honderden miljoenen malen ongelovige blanke Europese meisjes verkracht. Het is een godswonder dat nog niet alle moslims aan bomen hangen of dat hun gecastreerde lijken op de vuilnisbelten in het land gedumpt zijn. De belangrijkste oorzaak daarvoor is dat de overheid die dit verkrachtings- en terreurvolk met opzet binnengehaald heeft, en hun medeplichtigen, de media en de opsporingsdiensten, altijd met kracht het deksel op de doofpot geramd hebben en iedereen die er iets van zegt, demoniseren, zwartmaken, opsluiten, brodeloos maken en vervolgen.

The MIRROR bericht vanavond:

Groot-Brittannië’s ergste schandaal ooit rond kinderlokkerij: Honderden jonge meisjes verkracht, geslagen, verkocht voor seks en sommigen zelfs vermoord.

SPECIALE SUNDAY MIRROR INVESTIGATION: De autoriteiten hebben 40 jaar lang geen actie ondernomen – ondanks herhaalde waarschuwingen aan maatschappelijk werkers – met tot 1.000 meisjes, sommige zelfs 11 jaar oud, die in Telford zijn misbruikt.

TOT 1.000 kinderen kunnen slachtoffer geworden zijn in het ergste schandaal van Groot-Brittannië over misbruik – waarin mohammedaanse seksjihadbendes zich richtten op meisjes vanaf 11 jaar.

De verkrachting van kwetsbare jonge meisjes in een stad – Telford – ging 40 jaar schokkend door, kan de Sunday Mirror onthullen.

Maar liefst 1.000 kinderen zijn slachtoffer geworden van de genadeloze moslimperverts en islamitische folteraars in Telford sinds de jaren tachtig.

Meisjes vanaf 11 jaar zijn uit hun familie gelokt om te worden gedrogeerd, geslagen en verkracht in een epidemie waarvan, zeggen slachtoffers, nog steeds sprake is.

DRIE mensen werden vermoord en twee anderen stierven in tragedies die verband hielden met het schandaal.Ondanks vergelijkbare spraakmakende zaken in Rochdale en Rotherham hebben autoriteiten in Telford herhaaldelijk gefaald om een ​​moslimnetwerk van misbruikers uit te roeien.

Het 18 maanden durende onderzoek van The Mirror onthult misbruik op ongekende niveaus. We hebben gevonden:

 • Maatschappelijk werkers wisten van misbruik in de jaren 1990 maar de politie nam een ​​decennium om een ​​onderzoek te starten.
 • Medewerkers van de Raad beschouwden mishandelde en verhandelde kinderen als ‘prostituées’ in plaats van slachtoffers, volgens eerder ongeziene dossiers.
 • De autoriteiten slaagden er niet in details van misbruikers uit Aziatische islamitische gemeenschappen op te slaan uit angst voor “racisme”. (en fuck you too, met je ‘Aziatische’, Fub)
 • De politie verzuimde tot vijf keer toe om een ​​recente zaak te onderzoeken totdat een MP tussenbeide kwam. (de politie is de gewapende arm van de junta, niet bedoeld om de bevolking te beschermen, maar om te voorkomen dat die in opstand komt tegen het Evil Regime, Fub)
 • Een slachtoffer zei dat de politie probeerde haar te verhinderen dat ze te weten zou komen waarom haar misbruikers niet vervolgd waren, omdat ze bang waren dat ze met ons (de krant) zou praten.
 • Er wordt gevreesd dat de omvang van het misbruik ontdekt in Telford – bevolking 170.000 – de meest brute en langstlopende van allemaal zal zijn.

De tol van Rotherham staat op 1500 – maar dat was in een gemeenschap van 260.000. (die 117.000 in mijn rekensommetje hierboven komt van wiki, maar dat doet er ook niet toe, elk meisje is er een teveel. Een overheid die miljoenen minderjarige meisjes aan indringers weggeeft om te verkrachten en te verkopen en als hoer te werk te stellen, en de mannelijke bevolking het recht ontzegt hun eigen vrouwen te verdedigen, die hoort te hangen, plain and simple, Fub !)

Vanavond eiste Lucy Allan van Telford Tory een openbaar onderzoek en zei dat onze bevindingen “buitengewoon ernstig en schokkend” waren.

Ze zei: “Er moet nu een onafhankelijk onderzoek komen naar seksuele uitbuiting van kinderen in Telford, zodat onze gemeenschap absoluut vertrouwen kan hebben in de autoriteiten.” (ik vertrouw onze autoriteiten pas weer als ze levenloos op De Dam en het Binnenhof aan een stuk hout bungelen, Fub, zij zijn het die dit met opzet, georkestreerd, hebben laten gebeuren)

Specialist kindermishandeling advocaat Dino Nocivelli, van Bolt Burdon Kemp, zei: “Deze kinderen werden behandeld als seksuele objecten door mannen die verachtelijke daden van misbruik hebben gepleegd. De overlevenden verdienen een onderzoek. Ze moeten weten hoe misbruik zo lang heeft plaats kunnen vinden en waarom zoveel daders nooit voor het gerecht zijn gebracht.”

Onze onderzoekers hebben 12 slachtoffers gesproken, waarvan de meesten geen onderlinge banden hebben. Ze beschuldigden meer dan 70 misbruikers en beweerden dat gewelddadige verkrachtingen tot nog maar een paar maanden geleden plaatsvonden.

Een 14-jarige, die in islamslavernij gelokt was en misbruikt nadat haar telefoonnummer aan moslimpedofielen verkocht was, zei: “Ik haatte wat er gebeurde en mijn mohammedaanse misbruikers maakten mij kotsmisselijk maar ze dreigden me dat als ik een woord tegen iemand zou zeggen dat ze zouden komen voor mijn kleine zussen en mijn moeder zouden vertellen dat ik een prostituee was.

“Nacht na nacht werd ik gedwongen om seks te hebben met meerdere mannen in walgelijke afhaalrestaurants en smerige huizen. Ik heb de pil minstens twee keer per week van een plaatselijke kliniek gekregen, maar niemand stelde vragen.

“Ik ben twee keer zwanger geworden en heb twee abortussen gehad. Uren na mijn tweede zwangerschapsbeëindiging, werd ik door een van mijn islamitische misbruikers meegenomen om door meerdere moslimmannen te worden verkracht. Het ergste moment kwam net na mijn 16e verjaardag toen ik gedrogeerd was en door vijf mohammedaanse mannen werd verkracht. Dagen later kwam de leider aan mijn huis en vertelde me dat hij het zou platbranden als ik een woord zou vertellen van wat er was gebeurd.”

Documenten die aan Binnenlandse Zaken zullen worden overhandigd, laten zien dat de autoriteiten de verschrikkingen al tien jaar eerder hadden onderzocht – en laten zien hoe ze ons onderzoek probeerden te belemmeren.

We presenteerden onze bevindingen aan professor Liz Kelly, van de eenheid voor kindermishandeling aan de London Metropolitan University.

Ze hielp het aantal slachtoffers van de mohammedaanse seksjihad schatten op basis van cijfers verzameld door onze onderzoekers.

Prof Kelly zei: “We doen alsof we niets wisten over kindermisbruikbendes. We hebben de ongelukkige capaciteit om te kiezen om te vergeten.”

Sheila Taylor van het NWG-netwerk werkte aan het Rotherham-onderzoek. Ze zei dat de ware omvang van het Telford-probleem misschien nooit bekend zal worden, omdat veel slachtoffers waarschijnlijk niet naar voren zouden komen.

Ze zei: “Er is waarschijnlijk een hele cohort van jonge mensen die niet geïdentificeerd zijn. We zijn goed in het identificeren van blanke meisjes, maar zijn minder in staat om jonge mannen, jongeren met een etnische minderheidsachtergrond (moslims !, hou eens op met er omheen te lullen, Fub), reizende gemeenschappen of met leer- of andere handicaps te identificeren.” (alsof het aan hun leer- en andere inteelthandicaps ligt. Het staat gewoon gebiedenderwijs in de koran, ze volgen de opdrachten en het voorbeeld van hun perverse profeet, Fub)

Een politieonderzoek genaamd Operatie Chalice identificeerde meer dan 100 potentiële slachtoffers die tussen 2007 en 2009 werden misbruikt.

Politie zei ook dat er maar liefst 200 daders kunnen zijn – maar slechts negen werden gearresteerd en de zaak werd toen gesloten. (want dan ben je er mooi van af, Fub)

Vandaag onthult ons onderzoek dat de autoriteiten meer dan een decennium voor Operatie Chalice werden ingelicht over de misbruikepidemie.

Ons onderzoek – gesteund door documenten verkregen onder de Freedom of Information Act (WOB in Nederland, Fub) – vond dat twee roofzuchtige pedofielen in 1981 al waren gestart om meisjes uit een kindertehuis in islamitische seksslavernij te dwingen.

Een van de misbruikers verdiende jarenlang duizenden euries per nacht door meisjes uit het hele land aan te bieden voor seks met honderden mannen, aldus een slachtoffer. In een ander geval werd een 14-jarige in 1985 in islamitische seksslavernij gevoerd door een 18-jarige Aziatische man. Nadat ze zijn baby had gehad, bracht hij haar naar vrienden die haar verkrachtten.

Het meisje, nu 47, zegt dat ze haar misbruik heeft gemeld aan de raad en de school, maar gelooft niet dat er actie is ondernomen. Ze zegt dat haar arts zei dat ze geestelijk ziek was en medicijnen moest slikken.

De overgrote meerderheid van de doelwitten waren jonge blanke meisjes, maar ook tieners uit de Aziatische gemeenschap werden het slachtoffer.

In een rapport in opdracht van de lokale Telford en Wrekin Council in 2013 werd toegegeven: “Vanaf eind jaren negentig maakten professionals zich zorgen over de aard van sommige gevallen van seksueel misbruik van kinderen die hen werden voorgelegd.”

Maar ze beriepen zich op ‘begrip, en bestaande procedures’.

Twee afzonderlijke onderzoeken werden op hetzelfde moment gestart als Operatie Chalice nadat twee slachtoffers tientallen meer misbruikers hadden genoemd.

Eén slachtoffer – in islamitische seksslavernij gevoerd op haar  13e, verkocht voor seks en verkracht door bendes – zei dat ze zich terugtrok uit het onderzoek omdat ze ‘niet voelde dat ze emotioneel werd gesteund’ door de politie.

Een ander slachtoffer beweert dat agenten haar ontmoedigden om inzage te krijgen in bewijsstukken, nadat ze hen verteld had dat ze met ‘The Mirror’ in gesprek was.

Een moeder en vier meisjes zijn gestorven in tragedies die verband houden met het misbruik.

Lucy Lowe, 16, werd in 2000 samen met haar moeder en zus vermoord nadat haar 26-jarige misbruiker Azhar Ali Mehmood hun huis in brand stak.

Taxichauffeur Mehmood had Lucy in 1997 als doelwit en ze was pas 14 toen ze zijn dochter baarde.

Hij werd gevangengezet voor het vermoorden van Lucy, haar moeder Eileen en de 17-jarige zus Sarah.

Maar hij werd nooit gearresteerd noch aangeklaagd voor de mohammedaanse pedofilie praktijken met het schoolmeisje.

Lucy’s dood werd volgens de slachtoffers gebruikt als een waarschuwing voor andere meisjes. Een, gedrogeerd en door een groep twee jaar later verkracht, zei dat de dreigementen haar aangezet hadden tot een zelfmoordpoging.

Ze zei: “Ik was bang dat mijn familie zou sterven zoals Lucy. Ik dacht dat ze alleen veilig zouden zijn als ik mezelf zou doden.”

In 2002 stierf de 13-jarige Becky Watson bij een auto-ongeluk dat indertijd als een “grapje” werd aangemerkt.

Het Mirror-onderzoek wees uit dat ze twee jaar lang werd misbruikt door een bende Aziatische moslimitische seksjihadi’s wat begon toen ze net 11 was.

Tragische dagboeken waar ‘The Mirror’ de hand op heeft kunnen leggen laten zien wat een kwelling het voor het meisje was dat ze het hele land doorgesleept werd door de moslims om overal door hun mede-moslims verkracht te worden, omdat ze toch maar een ongelovige hoer was.

Haar moeder Torron Watson zei dat ze herhaaldelijk tegen de politie zei dat Becky werd misbruikt – en zelfs een lijst met verdachten gaf.

Ze vertelde de Sunday Mirror: “Meisjes zoals Becky werden behandeld als criminelen. Ik schreeuwde om hulp, maar het voelde alsof ik nergens heen kon. Als Becky’s mishandeling goed was onderzocht door de autoriteiten, hadden meer meisjes gered kunnen zijn van het doormaken van deze hel.”

(ja, maar dat wil de overheid niet, de overheid voert een uitroeiingsoorlog tegen ons, Fub, dat is precies de reden dat ze de legers barbaren invoeren)

Vicky Round, een vriendin van Becky, werd misbruikt door dezelfde bende die haar verslaafd maakte aan crack-cocaïne vanaf haar 12de jaar en aan heroïne toen ze 14 was.

Ze stierf op de leeftijd van 20 aan een drugsincident en haar zus Emma vertelde ons: “Ik twijfel er niet aan dat Vicky er nog steeds zou zijn als ze niet zo erg was mishandeld – maar toch lopen de mensen die haar leven tot een hel gemaakt hebben nog steeds op straat.” (en onze politici zitten nog steeds veilig op het Binnenhof in plaats van dat ze uit het Torentje gesmeten worden om te verzuipen in de Hofvijver, Fub)

De leiders van de politie en de lokale autoriteiten zeiden gisteren dat ze  met alle meldingen van uitbuiting van kinderen en seks ‘buitengewoon serieus’ omgingen. (het is een flagrante leugen, het is bij elk schandaal als deze steeds hetzelfde, de lokale autoriteiten, en de smeerlappen die zich politie noemen, bedreigen de slachtoffers in de hoop dat er niets naar buiten komt, terwijl ze zoveel mogelijk daders vrijuit laten gaan, ze intimideren nota bene kleine meisjes die verkracht zijn, de stoere gewapende mannen in hun staatsuniform. er is simpelweg niks verachtelijkers dan een politieman, Fub)

Martin Evans, Assistant Chief Constable voor West Mercia Police, zei: “We zijn op de hoogte van de informatie die u heeft verstrekt.” ( je verdient het op een lantaarnpaal gespietst te worden, want je hebt er nooit wat mee gedaan, Fub)

“Het aanpakken van dergelijke gruwelijke overtredingen is de belangrijkste prioriteit voor de politie in Telford en we hebben niet alleen het aantal agenten verhoogd om dit soort overtredingen aan te pakken, maar gebruiken al onze beschikbare middelen en technologie om iedereen te vervolgen die zich seksueel misdraagt jegens kinderen. Of dat vandaag, gisteren of decennia geleden was. (en als je dan op die lantaarnpaal gespietst bent mag je als laatste daad je blocnote opvreten waar je dit soort voorgekauwde leugens vanaf voorleest, Fub)

“Operation Chalice in 2013 was een van de eerste nationale complexe kritische onderzoeken naar de misdaden van racistische islamitische seksjihadisten die zich specifiek richtten op blanke ongelovige minderjarige meisjes. Het was gericht op historische misdaden in Telford en Wrekin en resulteerde uiteindelijk in zeven mannen die voor een totaal van 49 jaar werden gedetineerd.

De politie krijgt van The Mirror de gelegenheid om de laatste alinea vol te liegen, maar ik word er zo kotsmisselijk van dat ik dat niet vertaal, Fub.

Bron, ten overvloede, hij was al vermeld:

https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/britains-worst-ever-child-grooming-12165527

De vertaling is vrijwel letterlijk, alleen heb ik hier en daar ‘islam, moslim, mohammedaans, islamitisch’ ingevoegd (en hier en daar wat commentaar tussen haakjes), want The Mirror mag dan met recht trots zijn op hun onderzoek, het zijn een stelletje laffe Collaborateurs dat ze in het hele stuk niet één keer naar de ideologie van de daders verwijzen, die de opdracht tot dit soort daden geeft. Laat staan dat er met de vinger gewezen wordt naar degenen die deze uitroeiingsoorlog tegen blank Europa geïnitieerd hebben.

Timeline

Early 1980s Vulnerable Telford girls are targeted by groups of mainly Asian men.

1996 A concerned resident claims she tells police about the activities of a key abuser selling underage girls for sex.

Late 1990s Files reveal social workers learn of the problem but do little to help.

2000 Lucy Lowe, 16, is killed alongside her mum and sister in an arson attack by abuser Azhar Ali Mehmood, who made her pregnant at 14.

2002 Abuse victim Becky Watson, 13, is killed in a road accident described as a “prank”.

2009 Becky’s friend Vicky Round dies in a drugs-related incident after enduring nine years of sex hell at the hands of a string of paedophiles.

2010-2012 Police probe dubbed Operation Chalice identifies a potential 200 abusers but only nine are jailed. Two further probes collapse.

August 2016 The Sunday Mirror reports that the problem is continuing outside underage discos in the town but some complaints provided by volunteer street pastors are not properly logged.

September 2016 MP Lucy Allan calls for a public inquiry but police and council officials in Telford write to Home Secretary Amber Rudd saying this isn’t necessary.

March 2018 The Sunday Mirror reveals there could be up to 1,000 victims of the scandal and links five deaths to the abuse.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9566 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

16 Comments on Grootste seksjihadschandaal in Engeland ooit – moslimschoften verkrachten, mishandelen, verkopen en vermoorden meer dan duizend meisjes

 1. Henk der Niederlànder // maart 11, 2018 om 09:32 //

  Zoals je feitelijk ook aan geeft Fub zal deze hele shit voorlopig nog niet voorbij zijn puur omdat de verschillende overheden er voor gekozen hebben om hun gore kop in het zand te steken om vooral het echte probleem maar niet te hoeven benoemen.

  Like

 2. Niet in het zand. Dit is wat ze actief bewerkstelligen.

  Like

 3. copywriter // maart 11, 2018 om 11:24 //

  En dan nu de vraag hoeveel Nederlandse meisjes zijn inmiddels in de doofpot gestopt?

  Liked by 1 persoon

 4. antiislamnu // maart 11, 2018 om 11:37 //

  Verschrikkelijk hoop dat hierdoor een omslagpunt komt en keert de bevolking zich massaal tegen de barbaarse praktijken van het moslim tuig.
  Weg met het geloof van de pedofiel weg met de moskeeën weg met de moslims

  Liked by 2 people

 5. Wachteres // maart 11, 2018 om 12:06 //

  Lees: Easy Meat: Inside the British Grooming Gang Scandal (Englisch)

  2016 Peter McLoughlin

  Peter McLoughlin spent years believing the Leftist narrative, namely it was ‘a racist myth’ that organised Muslim groups in Britain and the Netherlands (‘grooming gangs’) were luring white schoolgirls into a life of prostitution. But in 2009 he first encountered people who said their children had been groomed like this. These informants had non-white people in their immediate and extended family, and were thus unlikely to be racists. So McLoughlin dug deeper and what he found shocked him: there were mounds of evidence that social workers, police officers, Muslim organisations, journalists and even some Members of Parliament must have known about these grooming gangs for decades, and they had turned a blind-eye to these crimes.

  Like

 6. @antiislamnu // maart 11, 2018 om 11:37

  Je moet niet de moslims aanpakken, maar het tuig dat ze hier met opzet binnenhaalt, wetende wat ze zullen doen in de Dar-el-Harb. Het is onze eigen overheid die een uitroeiingsoorlog tegen ons voert en daar de islamitische horden voor inzet.

  Like

 7. antiislamnu // maart 11, 2018 om 19:56 //

  Fubar je hebt gelijk bij deze dood aan onze regering dood aan de e.u en de Verenigde naties
  En dood aan alle linkse rakkers.

  Liked by 1 persoon

 8. antiislamnu // maart 11, 2018 om 19:57 //

  En voor de zekerheid toch maar ook maar dood aan de islam

  Liked by 2 people

 9. Duchesne // maart 11, 2018 om 21:50 //

  Kan iemand eens kijken hoeveel er in de Telegraaf is weggelaten van dit artikel ? Ik heb geen toegang tot hun versie

  Like

 10. Duchesne // maart 11, 2018 om 21:51 //

  Ik ga erin mee fub, eigen verraders eerst. Zij die faciliterrn en hen die verzwijgen, er is geen excuus.

  Like

 11. Duchesne // maart 11, 2018 om 22:11 //

  P.S. als mensen op pad willen om te gaan puin ruimen wat de overheid niet mag en de politke niet wil, graag maar eerst de faciliteerders.
  Namen met adressen op internet zullen vermoed ik in het hele land welkom zijn.

  Persoonlijk ben ik klaar met dit soort tuig. Afmaken.

  Ik snap niet dat er mensen bij de politie zitten die dit soort vuilbakken hun gang leten gaan omdat hun meerderen dit opdragen, ergens heb je godverdomme een verantwoording als mens.
  Als het weer beter is zal ik ze weer zien zitten op de banikjes in de wijk, dit soort vuilbekken bij elkaar, als aasgieren kijkend naar kleine meisjes die langsfietsen, feitelijk naar alles met een gat dat ze kunnen pakken. En wanneer dat gebeurd komt er niets van of word in stilte het proces verbaal weggemoffeld. We mogen vooral niet weten want de politiek heeft dit als gevolg gewoon berekend. En goedgekeurd.

  Hen macht komt voort uit bedrog en manipultier van ons kiessysteem, op alle wijzen.

  Sta op !

  Genoeg is genoeg !

  En juist om dit soort dingen wil de EU de persvrijheid volledig stoppen, onder het mom van FAKE NIEUWS. Het enige fake is hun hele EU bestaan.

  En aan de politie en de pers die hierin meegaat en de boel helpt onderstoppen de vraag: Hoe kunnen jullie godverdomme nog in de spiegel kijken of je eigen kinderen aankijken?

  Het einge ware woord van Rutte tijdens vier kabinetten: we zijn in oorlog !

  Like

 12. Faciliteren is landverraad, of dit nu passief of actief gebeurt, men mag er niet……. nee nooit aan voorbij gaan…….men moet er voor zorgen dat zulke lieden hoe dan ook gestopt worden…….andere belangen mogen niet meer meetellen.

  Like

 13. MGTOW91 // maart 12, 2018 om 12:29 //

  Ongekend gestoord en ziek!
  Zowel de kinderverkrachters als linkse landverraders die dit mogelijk hebben gemaakt.
  Woorden schieten tekort bij deze.

  Like

 14. Ongelofelijk dat de Engelsen dit hebben getolereerd.
  De linkse propaganda heeft klaarblijkelijk goed zijn werk gedaan.
  Wat in het vat zit, verzuurt niet, luidt het gezegde, maar van mij mag het zoutzuur zijn zowel voor dat pakenvolk als de linkse collabo’s.
  Het wordt payback time!.

  Liked by 1 persoon

 15. vilain albert // maart 14, 2018 om 13:22 //

  schandalig dat die kloteregering en politici daar nooit iets aan gedaan hebben???? geen woorden voor

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Islamellende: pol.correct en werkelijkheid ! | https://tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl
 2. Als elke moslim in Nederland een Nederlands meisje verkracht zou hebben, zouden we ze dan eindelijk allemaal buiten trappen ?

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s