Nieuw

Groep “jongeren” mishandelt politie in Amersfoort: man probeert agente te wurgen

AMERSFOORT – In Amersfoort zijn vannacht meerdere politieagenten mishandeld. Een groep van zes personen keerde zich tegen een agente, een van de verdachten probeerde haar te wurgen. Toen collega’s te hulp schoten, werden ook zij mishandeld.

Het incident gebeurde rond 03.00 uur op de Nieuweweg. Daar was een ruit van een winkel vernield. Toen de agente een 20-jarige vrouw hierop aansprak, begonnen een andere vrouw en vier mannen zich ermee te bemoeien.

STROOMSTOOTWAPEN

Drie agenten probeerden de groep op afstand te houden, een 21-jarige man probeerde daarop een agente te wurgen. “Collega’s vreesden op dat moment voor haar leven”, vertelt een woordvoerster van de politie tegen RTV Utrecht.

Lees verder:

https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1742001/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6933 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Groep “jongeren” mishandelt politie in Amersfoort: man probeert agente te wurgen

  1. Dit is op toodlessss herblogd.

    Like

  2. Scrutinizer // maart 11, 2018 om 16:45 //

    Nieuwe no-go zone in de maak of kentering bij de politie die nu van kamp wisselt en pc laat voor wat het is?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s