Nieuw

De moskeeënbouwers van FvD hebben een deradicaliseringsplannetje bedacht

We hadden er al wat voorpret om gehad en daar staan de argumenten wel in waarom ‘deradicaliseren’ zo’n ontzettende onzin is, maar nu zijn de plannen dan toch bekend.

Annabel Nanninga (FVD) en Joost Eerdmans (Leefbaar Rotterdam) hebben gisteren een gezamenlijke FVD Amsterdam Agenda Deradicalisering gepresenteerd.

Dit is Annabel Nanninga:

 • Annabel Nanninga heeft niets tegen hoofddoekjes en twijfelt over boerkaverbod (bron)
 • Moslims horen bij ons (bron)
 • Moskeeën mogen blijven preken, mits in het Nederlands (zelfde bron)
 • Islamitische scholen mogen blijven, mits in het Nederlands (zelfde bron)
 • Wie de koran wil verbieden is een Taliban (bron)
 • Wie moskeeën wil sluiten is een Taliban (zelfde bron)

En Joost Eerdmans is die man die de ene na de andere moskee heeft laten verrijzen in Rotterdam en al ruim tien jaar brandgevaarlijke jeugdinternaten madrassa’s gedoogt.

Het gaat gelijk bij punt 1 al radicaal [ … ] mis:

1.Vrijheid van geweten en geloof staan niet ter discussie. Iedereen heeft het recht te geloven wat hij of zij wil; dus ook het recht om van zijn of haar geloof af te vallen.

Het lijkt mij dat we om te beginnen het islamitische geloof wel ter discussie moeten stellen. Sterker nog, dat we alle aanhangers daarvan uit ons land moeten verwijderen, om te beginnen de ‘beroepsmoslims’.

2. Imams die haat en intolerantie prediken hebben geen plek in onze gemeenten. Daarom: invoering imam-registratie naar Belgisch model (inclusief screening door veiligheidsdiensten).

Naïef. We hebben in het verleden al gezien dat imams hun naam van uitnodigingen lieten verwijderen, om daarna doodleuk toch te komen prediken. Screening door onze geïndoctrineerde veiligheidsdiensten helpt ook niet. Die willen niets liever dan ‘dialoog’ met de imams, tip; tel het aantal keren dat Dick Schoof, hoofd NCTV, dat woord in zijn tweets gebruikt eens. De enige keer dat er haatsjeiks door een burgemeester zijn tegengehouden, in Eindhoven, was niet na aandringen van de veiligheidsdiensten, maar omdat de ophef in de media te groot werd.

3. Als ‘anti-zionistisch’ verkapte antisemitische bewegingen aanpakken zoals in Duitsland gebeurt (inclusief terugvorderen subsidies).

Geen commentaar, want dan moeten we ook de SP en de minister van Buitenlandse Zaken aanpakken.

4.Diyanet, de Turkse regeringsdienst die jihad-preken naar Nederlandse moskeeën stuurt, niet langer zien als spreekbuis voor Turkse Nederlanders. Gemeenten werken dus ook niet meer met Diyanet samen. Dat werkt de integratie alleen maar tegen.

Maar die moskeeën hoeven niet dicht ? En Diyanet moet niet actief vervolgd worden ? Slap !

5.De Wet op de Jeugdverblijven (2016) gebruiken om moskee-internaten door te lichten – zowel op onderwijsinhoud (radicalisme, islamisme, etc.) als op onderwijsmethodes (gebruik van lijfstraffen, ongelijkheid jongens/meisjes, etc.).

Islamisme ? Wat is dat voor koekebakkerstaal. Het probeem is Islam. Net zoals het nazisme het probleem was en niet nazismisme. Wim van Rooy:

Die problemen met die Rotterdamse madrassa’s zijn al zeker tien jaar bekend. Eerdmans heeft er al die tijd niks aan gedaan. Volkomen ongeloofwaardig.

6.Uiteindelijk: géén buitenlandse financiering van moskeeën en religieuze instellingen meer. Totdat dit via landelijke wetgeving geregeld is: wet BIBOB gebruiken om financiering transparant te maken. Geen vergunningen voor bouwplannen van moskeeën waarvan de financiering niet duidelijk is.

De wet BIBOB is zelf niet transparant. Er mogen dus nog gewoon meer moskeeën gebouwd worden van de moskeeënbouwers van FvD mits ze de papiertjes een beetje leuk invullen. Dat betekent de ondergang van Nederland !

7.Locaties waar haatpredikers optreden direct sluiten.

Hoho, hier zegt Nanninga op beeld dat je een Taliban bent als je moskeeën wilt sluiten.(bron)

Of bedoelen jullie niet dat alle moskeeën dicht moeten, dat ze in sommige moskeeën een gematigde koran gebruiken, een lieve sprookjeskoran ?

8.Fors investeren in veiligheid, inlichtingendiensten en concrete veiligheidsmaatregelen.

Zodat nog meer agenten naar de jaarlijkse iftar kunnen, en we nog meer idioten aan kunnen stellen, en betalen, die drie dagen voor Bataclan roepen dat:

Dan zullen ze toch echt eerst meer islamkennis op moeten doen en het geven van werkelijk islamonderricht ist verboten, want dat schijnt haatspraak te zijn als een niet-moslim uitlegt wat er in de koran staat.

9.Samen met het Rijk zorgen dat ISIS-gangers worden gedenaturaliseerd en hen niet laten terugkeren in Nederland. Terroristische organisaties (zoals Hizb-ut-Tahrir) verbieden en ontbinden.

Waarom blijft de moslimbroederschap van stealth-jihadist Marcouch buiten schot ? Waarom niet de overkoepelende terreurorganisatie, de Islam, verbieden ? Waarom heeft Eerdmans jarenlang samengewerkt met een zelfverklaarde salafistische jihadist als Aboutaleb ?

10.Strikt ‘vier-ogen-beleid’ voor politici en ambtenaren die antiradicaliseringsbeleid uitvoeren. Ieder besluit moet door tenminste twee mensen worden goedgekeurd om cliëntelisme en infiltratie te voorkomen.

Dan moet Fatima Elatik zo meteen naast Saadia el-T zitten voor ze een derde infiltrant aannemen van ons geld. Kap toch met die geldverspilling en start eindelijk met de enige deradicalisering die werkt: REMIGRATIE !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8714 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

14 Comments on De moskeeënbouwers van FvD hebben een deradicaliseringsplannetje bedacht

 1. polderboy // maart 11, 2018 om 08:24 //

  Punt 1 gaat al niet op bij de fascistische ideologie islam. Afvallen betekent de doodstraf bij de doodseskaders van Allah.

  Liked by 1 persoon

 2. Wat een zooitje lamlendige koekebakkers, lijkt godverdomme het CDA wel. Dat was mijn eerste reactie toen in het artikel op de site van FvD las.

  Dus stop overal maar met het ophemelen als zou de FvD de redding voor het Vaderland betekenen. ’t Is gewoon weer een verse kop aan de Hydra. Of ze hebben een geheim plan natuurlijk, beetje zoalds de EU waarbij ze stapje voor stapje het land weer terugpakken.

  Alleen tegen de tijd dat ze het volgende stapje hebben gezet liggen wij hier al verplicht met de reet omhoog en als je dat niet wil met de neus.

  Liked by 1 persoon

 3. Kijk naar de N-VA in Belgie. En zie wat je met Baudet en Eerdmans te wachten staat. Stiekem meer immigratie, meer asiel en meer islam. De N-VA profileert zich op eenzelfde (hypocriete) manier als Baudet & Co, ‘het fatsoenlijke, redelijke alternatief’ (voor Vlaams Belang), zeg maar, maar ondertussen stijgen de betreffende cijfers alleen maar.

  Liked by 1 persoon

 4. polderboy // maart 11, 2018 om 13:39 //

  Maar goed, de jeugd, die absoluut niet op de PVV mag stemmen, omdat ze anders helemaal gesloopt worden door de Groenlinks leraren, heeft in het FvD eindelijk een alternatief gevonden:
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/03/peilingen-pvv-verliest-en-daalt-naar-laagste-stand-sinds-de-zomer-van-2008/
  Die Wet Bescherming Nederlandse Waarden is ook best een leuk idee.

  Like

 5. Wie de koran wil verbieden is een taliban, huh wat is dat voor iets raars.
  Had Annabel iets teveel gedronken toen ze dat schreef?
  Als je neo nazi’s of motorclubs wil verbieden ben je dan ook een taliban?

  Like

 6. Dat valt tegen zeg. Ik had meer van FvD verwacht, ook van Joost. Op deze manier blijft de islam voortkruipen en wordt niet gestopt. Het zal veel resoluter moeten.

  Like

 7. De angst regeert

  Liked by 1 persoon

 8. @Tim

  Like

 9. polderboy // maart 11, 2018 om 16:48 //

  “De angst regeert.” hoor je steeds meer zeggen, Renato. Waarom zeggen steeds meer mensen dat toch en waarom voelen steeds meer mensen als jij dan zoveel angst?

  Like

 10. Van meet af aan al gezegd die hele FVD is niks anders dan een clubje opgericht om stemmen te roven van de PVV en langzaam maar zeker valt men door de mand .

  Like

 11. Het probleem is met zulke lui……..ze geloven zichzelf …..en hebben het geloof en vertrouwen geschonden in onze huidige schijnbare democratische Staat.

  Like

 12. Gerton van Unnik // maart 13, 2018 om 10:26 //

  Wat voel ik mij eenzaam, maar tegelijkertijd trots, dat ik als enig raadslid van de pakweg 9.000 in Nederland met succes een islamitische haatzanger uit Weesp heb weten te houden. Het kan, ook nu al. Hoe? Gewoon, door simpelweg te handhaven op bestaande regelgeving. Ik heb het bewezen.

  Dat ie vervolgens bij de buren in Amsterdam staat te preken was dan weer te verwachten.

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Turkije pleegt een genocide en het Westen kijkt toe en zwijgt

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s