Nieuw

Aafke Romeijn is een zeikwijf

klik voor groter

Verder weten we niet wie het is, en dat willen we graag zou houden nadat we per ongeluk onderstaande tweet tegenkwamen.

Dat krijg je nou van je gemiep, moppie. Eerst wil je dat wij op jullie wc-s komen pissen, en als we dat dan doen, is het weer niet goed.

Er zijn maar twee genders; mannen en vrouwen. Daarnaast is er een heel klein percentage mensen met een genderprobleem. Een levensgevaarlijk probleem, meer dan 40% van de mensen die zich om heeft laten bouwen maakt voortijdig een eind aan zijn/haar leven. Dat, is ‘awesome’ indeed, maar niet iets om aan te moedigen. Mensen met een geestelijk probleem moet je helpen door ze naar een psychiater te sturen, je helpt ze niet door ze lichamelijk te verminken en hun kans op zelfdoding fors te laten toenemen. Jullie linkse wappies zijn ronduit moorddadig dat jullie dat aanmoedigen.

En dan dit nog:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Aafke Romeijn is een zeikwijf

  1. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
    Zeikwijven…allemaal.

    Like

  2. Genderneutraal houdt toch in: géén man èn géén vrouw!
    Wat het dan is? Laten we het gewoon op mutanten houden……

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s