Nieuw

​Berlijnse moskee gaat in vlammen op, tieners verdacht

Ditib moskee, Berlijn, screenshot YT

Een moskee in Berlijn is vanmorgen vroeg in de brand gestoken, waarschijnlijk door drie tieners. Het interieur is volledig verwoest.

De moskee wordt gerund door DITIP, een religieuze organisatie die nauwe banden heeft met de Turkse overheid.

RTL >>

Het is een Turkse moskee in Berlijn van waaruit opgeroepen werd tot jihad in Afrin. Dat zou er maar zo mee te maken kunnen hebben:

Meer bij Panorama >>

Eerdere brandbomaanslagen tegen Turkse gebouwen werden opgeëist door het ultralinkse Indymedia die zich solidair verklaard hebben met de Koerden.

Leuk feitje om te onthouden voor als links weer eens loopt te roepen over ‘aanslagen’ op moskeeën.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8699 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

12 Comments on ​Berlijnse moskee gaat in vlammen op, tieners verdacht

 1. 1:05 let even op de reactie van die mohamedaanse varkenskop hij weet niet waarom nee tuurlijk niet taqiya aap .

  Liked by 1 persoon

 2. Als je You-Tube door laat lopen zie je aan het eind vh volgende filmpje dat ze gelijk van de gelegenheid gebruik maken om een straat/ plein te bezetten om daar een bidsessie te houden.

  Like

 3. Huh die varkenskop weet inderdaad niet goed wat te antwoorden ,maar dat hij liegt is zeker ,”we weten niet waarom” hij weet heel goed waarom ,zo ziet taqiya er uit in de werkelijkheid.
  Het is enkel jammer dat de stal leeg was………

  Like

 4. polderboy // maart 11, 2018 om 20:55 //

  Ondertussen terroriseren in Berlijn de kinderen van moskeegangers daar waar ze een meerderheid hebben de niet moslim kinderen al op verschrikkelijke wijze.
  “Jood” is een dagelijks gebruikt scheldwoord geworden bij de moskeegangers en hun kroost:
  http://www.breitbart.com/london/2018/03/09/berlin-teachers-complain-religious-bullying-muslim-parents/

  Like

 5. polderboy // maart 11, 2018 om 21:32 //

  Duitse minister president van de deelstaat Thuringia heeft tweets gehad dat ze hem door zijn kop gaan schieten, met bewerkte foto’s van zijn vrouw erbij.
  Hij steunde in een tweet de Koerden die door de Turkse moskeegangers worden kapot gebombardeerd in Afrin.
  https://ahvalnews.com/germany/german-politician-receiving-death-threats-after-supporting-kurdish-ypg-twitter

  Like

 6. Scrutinizer // maart 11, 2018 om 22:46 //

  Dit verbaast me geenszins. Sterker nog: ik verwacht weldra een toename van soortgelijke acties. Dit is al jaren “in the making” en voorspelde ik al lang. Toch betreur ik het ten zeerste.

  Ik vrees dat geweld aan beide zijden hand over hand zal toenemen en zal escaleren tot een ware burgeroorlog. Beter ware geweest het niet zover te laten komen. Maar goed, het verleden kan men niet wijzigen.
  Naar de toekomst toe zou ik liever zien een totale immigratiestop, gevolgd door terugzending van eerst alle criminele immigranten en later stapsgewijs met fluwelen handschoen de rest.
  Wie van de welvaartstaat leeft, krijgt 6 maand de tijd om op eigen benen te staan en lukt dit niet, krijgt ie als afscheidscadeau een vliegticket enkele reis terug (de kost daarvan is hooguit 2 maand uitkering dus da’s een schijntje vergeleken bij zo iemand nog jaren evrder onderhouden). En ondertussen uiteraard een nul-toleratie voor geweld, vernieling en hate speech (d.w.z. lui die een dame zonder hoofddoek hoer durven noemen mogen sancties verwachten).
  Zo kan het opgelost worden op ordentelijke wijze zonder dat burgers moeten overgaan tot brandstichterij of lynchpartijen, want ondanks dat ik begrip heb voor hun frustraties, kan ik nooit begrip hebben voor vandalisme of moord (stel dat er nog iemand in het pand aanwezig was).

  Kort samengevat: wat er gebeurd is, verbaast me niet want ik voorspelde het jaren geleden zelf al, maar ik keur het ten zeerste af.
  Dat neemt niet weg, dat ik vrees dat de autoriteiten nog steeds niet van koers zullen veranderen (op de hierboven voorgestelde wijze) waardoor ik verwacht (maar zeker niet hoop!) dat de zaak almaar verder zal escaleren tot het uitmondt in een ware burgeroorlog waarbij de hele EU 1 groot Joegoslavie zal zijn, waarbij aan weerskanten vele onschuldige slachtoffers zullen vallen.

  Dus zélfs als dit uiteindelijk (bv. na pakweg 10 jaar) hopelijk gewonnen wordt door de autochtone Europeaan, dan is het loutere feit dat men tot de uiteindelijk triomferende groep behoort, geen garantie dat men dat zelf nog zal mogen meemaken en dan nog wel zonder verlies van naasten. Of plastischer uitgedrukt: ook als de autochtonen uiteindelijk winnen (als groep), bent u persoonlijk misschien ondertussen wel gesneuveld, of anders uw ega of kind.
  Mensen in mijn entourage raad ik daarom steeds aan te verhuizen voor het te laat is.

  Groeten uit het zuidelijk halfrond.

  Liked by 2 people

 7. antiislamnu // maart 11, 2018 om 23:08 //

  Beste Scrutinizer maak je geen zorgen als de pleuris uit breekt is het snel gedaan met de asielparasieten en de aanhangers van het geloof van de pedofiel.
  De volkswoede zal zo gigantisch zijn opgebouwd dat als het eenmaal tot een uitbarsting komt het snel afgelopen is met de islamieten.
  Zie Myanmar en Sri Lanka

  Like

 8. Scrutinizer // maart 11, 2018 om 23:33 //

  @anti
  Wel, dat waag ik te betwijfelen.
  In die samenlevingen waren er recentelijk ook oorlogen en is de bevolking uit een ander hout gesneden. In West-Europa hebben we (gelukkig) al dik 70 jaar geen oorlog meer gekend. Wel, dat heeft als nadeel dat als ie er dan na ca. 3 generaties weer is, we het vechten verleerd zijn, al is het maar omdat de spirit ontbreekt.
  Sterker nog: t.g.v. de “mars door de instituties” zijn de linksen erin geslaagd ons allemaal te indoctrineren tot zelf-hatende over-“tolerante” watjes met een schuldgevoel of zelfs minderwaardigheidscomplex die zich schamen om op te komen voor “eigen volk”, wat elders op de wereld (zoals in de door jou aangehaalde voorbeelden) nochthans de normaalste zaak ter wereld is. Ik kom vaak in China (schoonfamilie bezoeken): je denkt toch zeker niet dat ze ginder zo zelf-hatend zijn en allochtonen op een voetstuk plaatsen zoals in West-Europa? No way. In Sri Lanka en Myanmar evenmin. Ik vrees dat 2 generaties brainwashing ons de das zal omdoen. Het cultuur-Marxisme heeft gewonnen. Of althans … misschien uiteindelijk niet (laat ons hopen) maar het heeft ons wel verzwakt en zal ons parten spelen in de komende strijd.

  Liked by 1 persoon

 9. Verwonderlijk??
  Mwah, niet echt. Het enige ‘verwonderlijke’ eraan is dat het zo lang op zich heeft laten wachten.
  Uiteindelijk zal het in alle Europese landen -waar regeringen en de MSM de eigen autochtone bevolking, al jarenlang belazeren door ondermeer het volharden in het door de strot blijven duwen van de multiculti zooi- dezelfde kant op gaan.

  Er zal een harde ‘reset’ plaats vinden wat Europa uiteindelijk weer op het goede spoor zal doen belanden. En waarbij al diegenen die jarenlang de leugens gestalte hebben gegeven danwel in stand hebben gehouden, er niet met een spreekwoordelijk ‘blauw oog’ vanaf zullen komen.
  Hetgeen zijzelf ws ook alwel hebben ingecalculeerd..

  Maar zoals altijd in dit soort zaken; het zal eerst erger worden, voordat het weer beter gaat.

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // maart 12, 2018 om 00:42 //

  Ben wel benieuwd hoe Peter Breedfeld hiermee omgaat want volgens hem is alles altijd de schuld van “Domrechts”. Wat moet hij hier nu weer voor draai aan geven ??

  Like

 11. Scrutinizer // maart 11, 2018 om 23:33 //
  Daar zou ik dan weer niet zo zeker van zijn, beste Scrut.
  Wij gedragen ons in het westen dan wel als gefeminiseerde watjes maar als de nood aan de man is, komt het beest in ons snel weer bovendrijven. De oer-Germaan, de Kelt en de Gallier zijn enkel wat ingeslapen maar zijn nog zeer latent aanwezig.
  Bovendien zijn wij strategisch veel sterker.

  Like

 12. olé olé olé

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s