Nieuw

World Happiness Council gaat de hele wereld blij en gelukkig maken

Pixabay.

Er is veel verdriet op de wereld waar de VN nu eindelijk iets gaat tegen doen.
Vorige maand tijdens een topontmoeting op de Dubai Summit lanceerde Real Smart Globalists iets dat de World Happiness Council heet, wiens missie het is om de hele wereld gelukkig te maken.

Het wordt voornamelijk gefinancierd door de VN, wat meestal de weerloze Amerikaanse belastingbetaler betekent. En het zal ons allemaal blij en gelukkig maken, of we het nu willen of niet.

Een van de grondleggers, Zijne Hoogheid bin Rashid Al Maktoum, vice-president, premier en leider van Dubai zei: “De rol van regeringen is om vreugde te creëren voor hun mensen.”

De World Happiness Council is een denktank bestaande uit een aantal westerse universiteitsdocenten, enkele islamitische hoogbekleders en een voormalige Bulgaarse communistische gevangenenbewaker – allemaal experts in het gelukkig maken van mensen.

Het is gemakkelijk om het te negeren als onschuldige nonsens, maar de alarmbellen luiden.

De wereld is reeds nu al gericht op universeel geluk door verschillende vormen van – ja, alleen dat… dwang! Politici, besluitvormers en onderzoekers over de hele wereld moeten regeringen instrueren over wat geluk en subjectief welzijn bevordert door identificatie en standaardisatie, zodat overheden actie kunnen ondernemen en algemene regels voor geluk kunnen invoeren.

Universeel basisinkomen past als een handschoen in de linkse droomwereld. Geld dat wordt toegekend zonder enige prestatie-eis moet puur geluk zijn. Het is een idee wat aansloeg tijdens het Obama-tijdperk. Straks zullen robots al het werk doen, dus waarom niet iedereen betalen om videogames te spelen?

Maar voordat iedereen in de wereld dit kan doen, moet iemand ze gelukkig maken door te laten werken. Een Zweeds bedrijf (uiteraard) heeft het antwoord op de vraag gevonden: Verplichte yoga!

Elke vrijdag moeten alle medewerkers van een BjörnBorg-bedrijf naar de yogagym gaan. En hoe verplicht is dat?

De baas legt uit: “Als je niet wilt trainen of deel wilt uitmaken van de bedrijfscultuur, moet je stoppen.”

Training maakt je gelukkig, je begrijpt het en iedereen doet hetzelfde op hetzelfde moment, allemaal voor de bedrijfscultuur van de zaak.

Dat is wat links diversiteit noemt.

Bron:

https://en.wikipedia.org/wiki/World_Happiness_Council

https://www.worldgovernmentsummit.org/annual-gathering/2018/sessions/global-happiness-council-meeting

http://news.gallup.com/poll/228194/public-split-basic-income-workers-replaced-robots.aspx

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6329 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on World Happiness Council gaat de hele wereld blij en gelukkig maken

 1. ministers moeten simpelweg diensten verlenen aan de burger

  Like

 2. De hele zooi begint erg op die Luizenmoederschool te lijken waar wij allemaal de Luizenmoeders mogen spelen en het sterft van de Juf Anken.

  Liked by 1 persoon

 3. Duchesne // maart 11, 2018 om 11:25 //

  Ach, ik voel me fijn tussen oestrogeen mits het ook palatabel is. En yoga is niet verkeerd, probleem is dat je het niet kunt opdringen omdat het een innerlijk iets is.
  BJORNBORG industries heeft yoga niet begrepen.

  Voor wie superfit en strek wil zijn, enkele maanden yoga doen meer dan een sportschool, maar blijkbaar wil men graag laten zien hoe gespierd men is.

  Yoga in combinatie met Krav Maga is mogelijk de beste voorbereiding voor de komende ellende, hoofd in eigen beheer, lijf in topconditie en refelxen die zoden aan de dijk zetten.
  Ooit was een yoga vorm de training voor krijgers, toen men fysiek moest bewijzen te kunnen vechten en niet vanuit drones of achter kannonen oorlog voerde….

  Als je dan nog leert schieten zul je merken dat de combinaite het beste in je naar boven haalt.

  Lach niet om yoga, respecteer het, maar wees kritisch voor wie er les in geeft, het is geen programma dat je iedere dag moet doen, een product dat je gelukkig maakt door op een matje Uhm te gaan meezingen. En beoordeel het niet op de mensen die je er ziet, iedereen is zoekende naar iets en sommigen zojn geoon compleet de weg kwijt. Ze doen in elk geval nog iets van moeite…..

  Goed gebruikt is yoga en verlenging van je leven met decennia en kwalitatief gezien is je leven een aantal punten meer waard dan je zonder yoga had. Een soort verzekering voor gezondheid en veiligheid die geen overheid jou kan aanbieden.
  En volledig gratis na een aantal lessen, het idee is dat je het zelf kunt.

  Als er dan ook nog wat strakke levenslustige meiden op de mat liggen….

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // maart 11, 2018 om 12:16 //

  Leuk hoor Duchesne, er is echter wel een mits. Een mens wordt ouder en vroeg of laat zet de aftakeling in en laat de fysieke gesteldheid het niet langer mogelijk oefeningen uit te voeren of vechtsporten te beoefenen. Aan uw reactie te zien is uw fysiek nog op orde maar geloof mij, dat duurt niet eeuwig. Bij mij heeft het, net als bij vele anderen, een flinke tijd geduurd voordat ik me daarbij kon neerleggen (if ever). Als een mens geluk heeft gaat het geleidelijk en merk je waarschijnlijk nauwelijks dat je steeds een stukje inlevert tot je op een dag beseft dat je inmiddels flink wat concessies hebt gedaan. Bij mij is het abrupter gegaan en moet je je terugvechten, in hoeverre dat ook echt lukt heb je niet helemaal zelf in de hand hoe frustrerend dat ook is. Je kunt je nog zoveel inzetten als je lichaam het niet toestaat is het vechten tegen de bierkaai. En in de loop der jaren moet je leren leven met beperkingen. Dat is allesbehalve eenvoudig en lukt de ene keer beter dan de andere maar het komt onherroepelijk.
  Maakt dat ongelukkig ? Nou in zekere zin wel maar hoe eerder een mens zich neerlegt bij het onherroepelijke hoe gelukkiger hij is (of kan zijn)
  Is dit een klaagzang ?
  Nee hoor, inmiddels zijn er medicijnen die me aardig op gang houden zolang ik me niet teveel verzet tegen m’n tekortkomingen.

  Like

 5. Duchesne // maart 11, 2018 om 15:21 //

  Ik begrijp het goed hoor Tyl, ik merk zelf ook vermindering van vermogens. ik was ooit sneller dan ik zelf kon volgen, aanvallers, een K.O. en een zonder bovenkleren met een lijkbleek gezicht, en dat was vanuit slaap positie…
  Nu struikel ik soms en ben dan niet snel genoeg meer om de val te voorkomen, een nieuwe niet fijne gewaarwording.
  Op zich ben ik fysiek heel sterk en vlug, ondanks mijn relatief magere postuur. ik liep ooit met een Harley shovelhead (eigen motor,238 kilo min wat overbodige zaken) opgetild een paar meter, een biljard tafel die ik door een cafe smeet en vier man terug recht moesten zetten…hun schuld….48 uur op pad in de Ardennen met 28 kilo (achterlijk stom) op de rug en 70 kilometer te lopen, je sloopt permanent stukjes van jezelf maar omdat anderen het ook schijnen te kunnen…..nu let ik zelfs op met boodschappen tillen en kies voor rugzakken en doosjes zodat de lading stabiel is. Een stukje verstand en kennis van kraakbeen en hoe dingen in het lichaam eigenlijk werken, had ik dat vroeger geweten had ik sommige dingen niet gedaan, want alle toenmalige schade komt nu langzaam weer terug en is herleidbaar naar die specifieke ongelukken, klappen etc….en die Leeftijd he! En toch, met weer wat meer training kan ik de meeste twintigers voorbij….

  Het is echter wat je niet ziet, in het hoofd zeg maar, dat de draden niet optimaal meer werken, wat uiteenlopende klachten en beperkingen geeft. een lichte TIA helpt ook niet, net als een gescheurde schedel etc. De coordinatie tussen de handen, twee geluiden tegelijk waardoor alles onhoorbaar en niet meer te vertalen is, vrijwel acute vermoeidheid en beperkte actieviteit……klote….en hoe herstel je dat ????

  Je kunt jonge mensen vertellen om fit te blijven, niet teveel troep te eten en te roken/spuiten/snuiven en geen stomme dingen te doen met blessures, maar het hoort bij de jeugd om stront eigenwijs te zijn en niet luisteren…..

  Ik denk dat yoga, in een passende vorm (13 vormen) altijd meerwaarde heeft, net als zwemmen, maar vind de juiste vorm voor jou persoon en de goede leraar/lerares….of een vriendin van 20 jaar jonger met levenslust, doet ook veel….misschien is het wel tussen wie je leeft wat je functioneren bepaald, als je chagerijnig kunt worden van hinderlijke mensen…..moe van gezeik en depressief van nieuws, dan zou je die gevoelens ook bewust kunnen omdraaien met een andere keuze in terratorium…..

  En soms is fitheid niet opgewassen tegen levens ervaring en verstand….kwestie van opnieuw je wapens kiezen.
  Er zijn sommige wapens cq artikelen ter verdediging en/of aanval die niet in de wet staan vermeld en ook onbekend zijn bij het gros van de mensen. We denken teveel in kogel en geweer, mes en spierbal. Een goed uitgerust en “bewapend” mens in een rolstoel kan gevaarlijker zijn dan een kudde fitte mislams met AK en gedachten bij 82 overjarige model maagden en paradijsjes…
  Ik ga dit stukje niet veel verder uitleggen, maar de toekomstige oorlog zal hele andere effecten hebben dan alle vorige. Voor minder dan 200 euro aan specifieke electronica kun je een heleboel vijandelijke elementen uitschakelen…voor eenzelfde bedrag in de kringloop heb je ook een behoorlijk potentieel aan slagkracht, als je weet wat je moet hebben….

  De nieuwe wapens, allemaal dingen of delen ervan gecombineerd die pas 30 tot 40 jaar bestaan en voor dagelijks gebruik zijn, zijn voor een deel steeds herbruikbaar en milieuvriendelijk ook nog, de eenmalige absoluut niet, en het is allemaal niet traceerbaar…..en dat is het voordeel van ouder worden, je weet steeds meer.

  Die oude man met het looprek kan zomaar degene zijn die vijf verkrachtende en rovende mislams in ellende laat sterven zonder dat ooit iemand het weet…..kwestie van de JUISTE middelen hebben….

  Ach ja, ouder worden, ik hoop het in relatief goede gezondheid en in een prettige wereld te worden, ik heb vele mensen gekend die zeer ruimschoots voor hun tijd al elders gingen vissen…het gros ervan ongewild en redelijk geforceerd ook nog….een van de redenen waarom ik erg hang aan zelfverdediging en de middelen ervoor te mogen bezitten zoals bij de wet verboden veroordeel.

  Een mens die zichzelf niet mag beschermen is geen mens maar een voorwerp, een slaaf, een onderdaan ding. En wie dat zelf beschermen verbied is een tiran die anderen het recht op leven ontzegd.

  …en wat moet je dan?

  Duchesne,

  “always carry two trauma sets, one tot induce trauma, one to reduce trauma”.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s