Nieuw

Voel je het ? De populistische beweging verovert stormenderhand het Westen

Voel je het ?

Zoals het geknetter in de buurt van elektriciteitsdraden, of het gebuzzz van een luidspreker die op het punt staat om aan te springen. Ik voel het in de toppen van mijn vingers en de haren staan ​​op mijn armen. Kippevel.

Verandering is hier.

De populistische krachten die de conservatieve beweging verenigen komen samen en zelfs de meest sceptische kan nu het bewijs zien dat ons omringt.

Van Polen tot Hongarije, van Duitsland tot Spanje en tot in Zuid-Italië stemmen mensen om hun land terug te veroveren. Ze stemmen tegen open grenzen, tegen Europese bureaucratische controle en ter ondersteuning van de joods-christelijke cultuur die we willen verdedigen. (volgens mij hebben we een Grieks-Romeinse -die de Joden bevochten- cultuur, met een stevige schep paganisme van voor die tijd. Hoe die Joden zich in dit narratief genesteld hebben om ons hun idee op te dringen is me onduidelijk, Fub, het hele Jezus-gedoe, wat ook vanuit het verderfelijke Midden-Oosten onze kant uitkwam, waren ze het ook niet echt mee eens, anders zouden ze die waterwandelaar niet aan een end hout getimmerd hebben)

En terwijl we opstaan, voelen we de gemeenschap groeien, uitbreiden en we reiken naar elkaar, om elkaars hand vast te grijpen over de hele wereld; een weer oplevende conservatieve beweging, sterker samen.

Er zijn echte leiders die de weg verlichten.

Viktor Orban, premier van Hongarije, verdedigt het Europees christendom tegen de islamitische invasie. Hij heeft geweigerd meer migranten op te nemen en heeft een hekwerk van NAVO-kwaliteit met vlijmscherpe scheermesjes langs de zuidgrens van Hongarije met Servië gezet. Een hek waarvoor hij de EU wil laten betalen.

Hij weet dat migrantenquota niet het antwoord zijn.

Quota’s zijn een uitnodiging voor degenen die willen komen. Het morele menselijke antwoord is om hen duidelijk te maken, kom niet !

Hij haalt de leiders van de EU het bloed onder de nagels vandaan:

Alles wat zich nu voor onze ogen afspeelt, dreigt een explosief gevolg te hebben voor heel Europa. Zij die aankomen vertegenwoordigen een radicaal andere cultuur. De meesten van hen zijn geen christenen, maar moslims. Dit is een belangrijke vraag, want Europa en de Europese identiteit zijn geworteld in het christendom. Is het op zich niet zorgwekkend dat het Europees christendom nu nauwelijks meer in staat is om Europa christelijk te houden? Er is geen alternatief. En we hebben geen andere keuze dan onze grenzen te verdedigen.

Zijn boodschap weerklinkt in Italië. Tijdens de recente verkiezingen van 4 maart jongstleden stemde meer dan 50 procent van de Italianen voor partijen die zich ertoe verbonden hebben Italië op de eerste plaats te stellen en een einde te maken aan de invasie van migranten.

Het was een kreet uit het hart van de Italianen die hun land terug willen hebben. De Five Star Movement, de Eurosceptische en anti-gevestigde orde partij onder leiding van Luigi Di Maio, haalde een enorme 32,6% van de stemmen en haalde ongekende winst in het zuiden.

Ik ben daar geweest in Zuid-Italië bij de migranten. Ze hebben een comfortabel leven in voormalige toeristenhotels, en krijgen €45 per dag. Ze krijgen zakgeld, voedsel en juridische hulp. De meeste hebben hun eigen slaapkamer en badkamer, en brengen hun dagen door op het strand met voetballen.

Tijdens mijn verblijf in de stad organiseerden de migranten een protest omdat de rijst die werd geserveerd te zacht was en de WiFi te traag. Ze leven een gemakkelijk leven en verdienen meer met niks doen dan de vele autochtone Italianen die gedwongen worden tussen hen te leven.

De verkiezingsuitslagen verbazen niemand van ons die de moeite heeft genomen om naar deze steden te reizen, te kijken en te luisteren.

Bij zijn verkiezingsoverwinning, zei de toekomstige premier en briljante leider van de Italiaanse Liga Matteo Salvini:

In Italië zullen Italianen voortaan beslissen. Niet Berlijn. Noch Parijs. Noch Brussel.

Ook in Duitsland is er een radicale verandering. Alternative für Deutschland (AfD) wordt de belangrijkste oppositiepartij in de Bondsdag. In de liberale media wordt de partij als “extreem rechts” bestempeld; in werkelijkheid is dit de eerste nationalistische partij die in een halve eeuw het Duitse parlement binnenkwam.

Telkens wanneer Merkel een verklaring aflegt in het parlement, zal de AfD als eerste reageren. In begrotingsdebatten zal de AfD eerder mogen spreken dan de regering. (ik ben niet bekend met de mores in het parlement daar, al zie ik wel eens wat, maar mevrouw Hopkins weet over het algemeen waar ze het over heeft, dus het zal vast zo zijn, Fub)

De AfD heeft Peter Boehringer, een uitgesproken criticus van de eurozone en de Europese Centrale Bank, aangesteld als voorzitter van het invloedrijke begrotingscomité. En de AfD heeft zich ook van het voorzitterschap van twee andere parlementaire commissies verzekerd: juridische zaken en toerisme.

Gedurende de vier maanden waarin Merkel wanhopig heeft geworsteld om een coalitie te vormen om haar wankele greep op de macht te behouden, is de AfD hard aan het werk geweest en heeft ze geleerd hoe de Bundestag werkt, met vragen over migratie en links-extremisme. They are ahead of the game.

De Duitse linksidioten zijn verbijsterd. De linkse Duitse krant Die Tageszeitung, Taz, worstelde met de verandering:

De AfD tolereerde nazislogans. Raakte bevangen door interne gevechten en gebruikt het parlement als een agitprop podium, maar dat lijkt niet van invloed te zijn op hun populariteit. Blijkbaar willen AfD-stemmers juist dat: een rechtse protestpartij.

Dit ongeloof klinkt, met chronische verwarring, door in elke mediakiosk en elk nieuwsbericht van Hongarije tot Italië.

De progressieve media kunnen het eenvoudigweg niet geloven. Dat dit is wat mensen willen! Dat is de zeepbel waarin ze leven, ze blijven de waarheid van de mensen ontkennen, zelfs als de zachte klaagzang een gebrul wordt en de populisten de overwinning en de politieke macht overspoelen.

Omgeven door populistisch succes zetten gutmenschen nog steeds hun meest verwarde gezicht op en begrijpen niet waarom enorme meerderheden de mensen wegstemden die zij voor heilig hielden.

In heel Oost- en West-Europa, en tot aan Amerika en onze vrienden in Australië, zijn de conservatieven verenigd rond de dingen die voor ons allen het belangrijkst zijn.

Wij willen controle over ons eigen land. We willen sterke grenzen. We willen onze eigen cultuur en waarden beschermen. Wij willen geen massale, willekeurige immigratie. En we willen ons land en onze mensen op de eerste plaats zetten.

Dat is wat we willen. Daarom hebben Duitsers, Italianen, Hongaren en Britten gestemd zoals ze gestemd hebben.

En ik geloof dat Amerika en Donald Trump de echte machtsbasis voor deze beweging zijn.

Zijn populistische agenda om America Great Again te maken, die de Amerikaanse economie enorme voordelen biedt, is een baken van hoop.

Ik geloof echt dat onder Obama Amerika niet langer de leider van de vrije wereld was. Op zijn best was het de volger van linkse idioten, geleid door een goed uitziende man die briljant was in het verkopen van praatjes. (al dan niet opgelezen van een auto-cue, Fub)

Maar nu is er een zakenman aan het roer. En Trump heeft een lange en opmerkelijke lijst van acties en prestaties verwezenlijkt die boven politieke argumenten uitstijgen en voor zichzelf spreken.

Het aantal mensen dat in de VS werkloos is, is het laagste in 45 jaar. Het werkloosheidspercentage voor zwarte Amerikanen is op een historisch dieptepunt. Trump heeft de grootste belastinghervorming in de geschiedenis mogelijk gemaakt, wat ertoe heeft geleid dat Apple de komende vijf jaar 350 miljard dollar in de economie moest terugstorten. De Dow Jones Industrial Average steeg op 4 januari 2018 boven de 25.000 punten naar een hoogste punt ooit. De lijst gaat maar door.

ingekort

De EU is sterk verzwakt (staat op omvallen, Fub). Merkel is dodelijk gewond geraakt en de linkse Italiaanse regering moet aftreden. Zweden zal gedwongen worden een standpunt in te nemen. Zelfs de New York Times werd gedwongen om eindelijk toe te geven dat de nieuw ontdekte misdaadepidemie in Zweden rechtstreeks verband houdt met de migrantencrisis.

Ik ben er fel trots dat we op eindelijk in beweging zijn en ik applaudisseer voorons allemaal. De conservatieve zaak was nog nooit zo relevant of terecht.

Nu is het tijd om ons te verenigen en samen te komen. Biedt weerstand aan de leugens, ken de waarheid en laat je horen !

Steun de populisten waar je ze ook vindt, en wees een megafoon om de boodschap te verspreiden.

Now is our time. Now is the time to get furious.

Bron:

https://hopkinsworld.com/can-you-feel-it-populist-political-movements-sweep-the-west/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.216 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

12 Comments on Voel je het ? De populistische beweging verovert stormenderhand het Westen

 1. Republikein // maart 10, 2018 om 10:34 //

  Super Grover.

  Like

 2. Duchesne // maart 10, 2018 om 11:16 //

  Sanquin ! Sanquin !

  Furieus? Nee, bloedkalm en zeer gemotiveerd om zaken voor eens en altijd recht te zetten.

  Liked by 1 persoon

 3. Republikein // maart 10, 2018 om 11:19 //

  Da’s toch een bloedbank?

  Like

 4. Er is een gezegde: Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel.

  De groep psychopaten, die zich verenigd hebben en bekend zijn onder namen als elite, Illuminati en Cabal, vormt de onzichtbare macht die onze regeringsleiders al tientallen jaren in gijzeling heeft. Niet alleen de onze, maar de elite probeert haar macht uit te oefenen over alle Europese lidstaten door middel van de Brusselse Europese Unie.

  Door geen enkele regering uitgekozen bezetten zij de hoogste posten binnen de Unie. De elite is de schaduw, ook wel Deep State genoemd, die het beleid van de EU-lidstaten bepaalt en o.a. de onverantwoorde massa-immigratie binnen onze landsgrenzen mogelijk heeft gemaakt.

  Het is de elite, die via de omgekochte massamedia het Europese volk misleidt, bedriegt en manipuleert door leugenachtige nieuwsgaring te verspreiden zodat het volk een verkeerd wereldbeeld voorgeschoteld krijgt.

  Dankzij de “wakkeren” in de samenleving, die zich niet van alles op de mouw laten spelden maar zelf hun beoordeling proberen te maken uit de veelvuldige informatiestromen, worden de leugens van deze misdaadorganisatie steeds meer in openbaarheid gebracht.

  Like

 5. Republikein // maart 10, 2018 om 11:46 //

  Zo was ik ooit in Stockholm en betaalde 10 florijnen voor een blikje bier, was best wel lekker.

  Like

 6. Duchesne // maart 10, 2018 om 11:49 //

  Ik wil bloed zien…..

  Like

 7. Ik voel het groeiend vals benaamd polpulisme wel maar voel de alles omklemmende linkse verraderlijkheid die tot in de haarvaten van de samenleving zit veel meer als een niet meer aan te ontkomen zijnde ondergang.

  Like

 8. Peter Bontenius // maart 10, 2018 om 16:16 //

  Jammer van de oliedomme scheldpartij op christendom en de Joden;

  Like

 9. Welke scheldpartij? Overigens verdient welke religie dan ook om te worden bespot.

  Liked by 1 persoon

 10. Tijl Uylenspiegel // maart 11, 2018 om 01:46 //

  Ongeloof van de gevestigde partijen dat het ‘gepeupel’ zich tegen hen keert dat is inderdaad een zeer rake omschrijving, je ziet het bij het winnen van ‘populistische partijen’ in Europa, je zag het bij de overwinning van Trump in Amerika. Ze kunnen er met hun verstand niet bij. En juist dat feit geeft feilloos weer hoever ze van de kiezer zijn verwijderd. Je hebt twee groepen; burgers met stemrecht en politici en die twee leven beiden in hun eigen universum. Politici volksvertegenwoordigers ? Laat me niet lachen ! Ze liegen de hele boel bij elkaar om de stemmen binnen te halen en voeren vervolgens hun eigen agenda uit, en die agenda lijkt niet eens op wat ze kiezers beloofden.
  En langzaam maar zeker ontwaken de kiezers (het zou ook verdomme een keertje tijd worden) en ze weten niet hoe hierop te reageren anders dan de tegenstander zwart te maken, te demoniseren zo u wilt. En dat alles om hun eigen leegheid te verhullen !

  Like

 11. christ Kanters // maart 11, 2018 om 10:48 //

  Er is totaal niks mis met het populisme , in de dikke van dalen staat letterlijk Populisme = neiging zich te richten naar de massa van de bevolking . dus het volk is zeer democratisch bezig , alleen de overheid heeft regeltjes , die ze ondanks de minderheid door willen drukken , van daar GEEN referendum meer, zei maken het uit ondanks de meerderheid van het volk tegen is .

  Like

 12. Republikein // maart 11, 2018 om 10:58 //

  Alles heeft een begin en een eind, behalve het Universum en de domheid van de mens.
  Populisme kondigt het einde aan van democratie en begin van meer vrijheid.
  Plato en Einstein.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s