Nieuw

Parijse jongen (12) wegens kapsel bont en blauw geslagen door medewerkers koranschool

streetview

De titel van HLN is verneukeratief, het gaat namelijk om een Malinese jongen. Vroeger was Parijs misschien de hoofdstad van Mali, maar Mali is toch echt al een tijdje onafhankelijk en dus de gebruikelijke puinhoop zoals alle Afrikaanse landen.

Een directeur van een koranschool in de noordelijke Parijse voorstad Sarcelles is donderdag veroordeeld tot een celstraf van twaalf maanden wegens het mishandelen van een jongen (12). Djibril, een jongen van Malinese afkomst, kwam in april met zijn nieuwe kapsel waarin blonde tinten waren verwerkt, naar de moskee afgezakt waar hij na school lessen Arabisch volgde. Leraar Boubou F. (35) vindt het kapsel in strijd met de koran, haalt een tondeuse boven en scheert grote delen van het kapsel weg.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8699 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Parijse jongen (12) wegens kapsel bont en blauw geslagen door medewerkers koranschool

 1. polderboy // maart 11, 2018 om 11:17 //

  Er is nog bij gezegd dat het geen religieus probleem is, maar een onderwijs probleem:
  “On n’est pas sur un problème religieux, mais sur un problème éducatif.”
  http://www.leparisien.fr/val-d-oise-95/sarcelles-condamnes-pour-avoir-rase-et-frappe-un-enfant-a-l-ecole-coranique-08-03-2018-7598142.php#xtor=AD-1481423553

  Het was eigenlijk ook geen nazisme dus daar in Auschwitz, maar het probleem was dat die verbrandingsovens er al stonden, die toen door de verkeerde mensen gebruikt zijn gaan worden. Eigenlijk was Auschwitz een vredelievend Joods vakantiekamp…
  Je moet het lef maar hebben om het overduidelijke te blijven ontkennen, en net zo erg: te blijven wegkijken. Maar goed, criminelen zijn zo.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s