Nieuw

Oudjes in bejaardentehuis werden aangespoord om tegen Zweedse premier te liegen – “Ze vertelden ons om te zeggen dat alles geweldig is”

SVT-rapport filmt wanneer de oude dame de ondermaatse ouderenzorg van de overheid openbaart.

Gisteren kreeg Zweden een nieuwe minister voor ouderen en gendergelijkheid, Lena Hallengren, wat werd gevierd met een bezoek aan een verpleeghuis, waar Hallengren en premier Löfven als een soort helden aanbeden zouden worden terwijl ze minzaam door de lokalen liepen en van de oudjes te horen kregen hoe goed alles in de de ouderenzorg is.

In een nieuwsuitzending van Rapport kunnen we echter zien dat het niet helemaal ging zoals ze het bedacht hadden. De oudjes waren niet tevreden met hun accommodatie en weigerden zich aan de instructies te houden die ze voor het bezoek hadden ontvangen. De bewoners hadden de opdracht gekregen om te zeggen dat alles geweldig is als ze erom werden gevraagd.

Een kranige oude vrouw weigert echter met het toneelspel mee te doen.

Wanneer Hallengren de ouwe dame benaderd en vraagt “Wat zal men zeggen nu de premier hier is?”

Antwoordt de oudere dame dat haar is opgedragen niet te zeggen wat ze echt denkt:

– Ze vertelden ons om te zeggen dat alles geweldig is. Maar dat kan ik niet zeggen, want er zijn hier ook slechte dingen.

Het is nogal onbehaaglijk dat de oudjes worden geïnstrueerd wat ze moeten zeggen als een beroemdheid op bezoek komt, ze weten heel goed dat veel ouwe mensen een groot respect hebben voor titels en autoriteiten. Ze maken er gebruik van om de werkelijkheid te verbergen.

Maar waarschijnlijk gebeurt dit overal waar de staatsminister op bezoek komt, het enige wat hij overal hoort is dat alles goed is.

De aanwezige journalisten stellen geen vervolgvragen aan de bejaarde vrouw.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6313 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Oudjes in bejaardentehuis werden aangespoord om tegen Zweedse premier te liegen – “Ze vertelden ons om te zeggen dat alles geweldig is”

 1. copywriter // maart 10, 2018 om 16:37 //

  Ik ben bang dat die oude vrouw niet zo lang meer te leven heeft.

  Liked by 1 persoon

 2. Dat wordt een toetje met salmonella en e-coli ben ik bang.

  Liked by 2 people

 3. antiislamnu // maart 10, 2018 om 20:04 //

  Voortaan nog maar 2 keer per dag naar de wc

  Like

 4. jackvanderveen // maart 11, 2018 om 11:46 //

  Och ėrm, las ik vanochtend in de krant dat deze mevrouw in haar rolstoel (geketend) van vijf hoog per ongeluk uit het raam gereden is. Rolstoel onherstelbaar vernield.
  Het onderzoek door de directie van het huis is reeds afgerond: op een verward ogenblik heeft deze mevrouw te ver buiten het raam gehangen om te zien wat zich beneden afspeelde.

  Like

 5. De stasi en de NSDAP is er niets bij en we hebben 70 jaar afgegeven op deze gruwelijke geschiedenis, helaas de geschiedenis heeft een vervelend trekje, het herhaald zich nogal eens.
  Met hulp van NSBers die er in alle tijden waren en zullen zijn.
  Er staat ons allen nog veel ellende te wachten, we zien het, we discussiëren erover tot we een ons wegen, en over niet al te lang wegen we nog minder.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s