Nieuw

EU-project moet Nederlanders positief stemmen over immigratie

Tijdens het project gaat men een brede samenwerking zoeken met andere maatschappelijke organisaties, maar ook met bedrijven, universiteiten/hogescholen en immigrantenorganisaties.

De driejarige onderneming MIND (Migration, Interconnectedness, Development), met financiële steun van de EU-commissie, die zich over elf EU-landen verspreidt, zal het inzicht vergroten over hoe immigratie en de duurzaamheidsdoelstellingen in Agenda 2030 met elkaar verbonden zijn.

Het voornaamste doel is echter om bij te dragen aan een positieve benadering en een actieve inzet voor kwesties in verband met ontwikkelingswerk. In Nederland neemt de katholieke hulporganisatie Cordaid deel aan het werk als een kans om bij te dragen aan Agenda 2030 en zijn duurzaamheidsdoelstellingen.

De campagne werd gelanceerd in oktober 2017 en het verwachte resultaat in september 2020 zou moeten zijn:

1) Een beter begrip van het publiek voor de relatie tussen wereldwijde duurzame ontwikkeling en immigratie, zowel in de EU als in ontwikkelingslanden, alsook kennis van de bijdrage van de EU aan ontwikkelingssamenwerking.

2) Overheden, maatschappelijke organisaties, politici en andere spelers op het gebied van ontwikkeling steeds meer betrokken maken bij de diepere oorzaken van migratie, en doen investeren in migranten en vluchtelingen als ontwikkelingsfactoren.

De campagne zal voornamelijk worden uitgevoerd op sociale media en veel van de projectactiviteiten zullen specifiek gericht zijn op de doelgroep van jongeren, omdat hun betrokkenheid cruciaal is voor het succes van het project.

Impact-inspanningen zullen echter meestal gericht zijn op beleidsmakers en de media.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 945 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6372 Articles)
Altijd in oppositie.

6 Comments on EU-project moet Nederlanders positief stemmen over immigratie

 1. antiislamnu // maart 10, 2018 om 01:11 //

  Intensieve hersenspoeling door de overheid dus net zo als de moslims de koranschool hebben om kinderen te misbruiken. Misbruikt onze overheid onze kinderen om abnormale denkwijzen aan te leren dat immigratie iets positiefs zou moeten zijn .
  En ze lachen zich rot daar in Brussel want het wordt nog eens door de slachtoffers van deze waanzin betaald.
  Hoop dat voor 2030 Europa uit elkaar gevallen is.

  Liked by 2 people

 2. Dit project is opgezet en geheel in lijn met het elite plan om de bewoners van de Europese Unie te vermengen met rassen, die een subcultuur aanhangen zodat de landen zo snel mogelijk een volksmassa herbergt zonder enige identiteit en die gemakkelijk onder controle gehouden kan worden.

  Wij zien hoe de kinderen al vanaf de basisscholen verplicht worden gesteld om te buigen voor ene Allah; een god, die onze beschaving nooit gekend heeft.
  Onze universiteiten leveren gehersenspoelde afgestudeerden af om de Europese bevolking te leren om afstand en afscheid te nemen van hun wortels door hun nationale identiteit op te geven.

  De zombies onder de afgestudeerden krijgen belangrijke posten toebedeeld binnen het juridische apparaat en het onderwijs om de richtlijnen te volgen zoals die door “het regime in de schaduw” worden gegeven.

  Liked by 2 people

 3. Johan P // maart 10, 2018 om 16:06 //

  Hoppa, daar worden weer miljarden door het riool gespoeld met een hersenspoel-campagne om blanken aan te praten dat de wereld echt beter is als ze zich laten uitmoorden.

  Liked by 1 persoon

 4. Er zijn meerdere partijen die geen groot Europa willen.
  De V.S. en Rusland hebben geen behoefte aan een nieuw machtig blok.
  De kliek die nu de EU bestiert, doet dan ook alles om dit te voorkomen, door het zoveel mogelijk instabiel te maken, d.m.v. massale import van totaal onaanpasbare moslims.
  De Visegrad landen, inclusief Oostenrijk en de Balkan, hebben natuurlijk 100% gelijk dat ze daar weigeren aan mee te doen.
  Ik zie ze nog wel terugkeren naar moedertje Rusland.
  Dan hebben deze 2 grootmachten precies wat ze willen.
  Een compleet instabiel West-Europa, dat geen vuist kan maken.

  Like

 5. jackvanderveen // maart 11, 2018 om 12:18 //

  Nieuwe richtlijnen voor CPB en CBS, waar zwarten en daaraan gelijkgestelden altijd heel positief uit de gepubliceerde onderzoeken naar voren dienen te komen.

  Like

 6. Wij krijgen bagger over ons uitgestort voor “mindcontrol”
  Hoeveel duizenden zullen hier weer intrappen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s