Nieuw

Mohammed Benzakour eist op gebiedende toon dat we allemaal moslim worden

Mohammed Benzakour, screenshot YT

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 945 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8738 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

19 Comments on Mohammed Benzakour eist op gebiedende toon dat we allemaal moslim worden

 1. paulzwueste // maart 10, 2018 om 16:12 //

  Moet je die moslim zien lachen met z’n namaak gouden tanden…
  Héél eenvoudig.
  Ga lekker terug naar marokko en zorg dat je moeder daar in een ouderenverpleeghuis de hele dag volgens de regels van de islam wordt verzorgd.
  Wat ’n lul….

  Iedereen gelukkig en wij het allermeest.

  Like

 2. Eigen volk eerst // maart 10, 2018 om 16:14 //

  Hahaha…NÓÓIT!
  Ik gebied hem en alle moslims christen te worden!

  Like

 3. ophoepelen met je grote mond en neem opa, oma en je hele familie mee

  Like

 4. In het rif zijn helemaal geen verzorgings/verplegings tehuizen, veel te duur. Kan niemand betalen. Oudjes blijven gewoon in de familie en kreperen dan langzaam weg. Zo gaat dat al duizenden jaren. Als deze mijnheer zoveel klachten heeft over de nederlandse verzorging in verzorgings/ verpleeg tehuizen waarom heeft hij haar dan niet fijn terug gebracht naar marokko waar ze de rest van haar dagen ergens in een hutje op de voer zittend mag weg kreperen?

  Like

 5. Mohammedanen denken waar ook ter wereld ‘rechten’ te hebben en vervolgens ‘eisen’ te kunnen stellen.
  Het enige waar dit soort levensvorm ‘recht’ op heeft is de zandbak waar ze ooit ‘geworpen’ zijn,………. en een stokje om de evt. geit te hoeden.
  Kansloze moron !

  Like

 6. En als moeke dood gaat dan wordt ze begraven in Marokko omdat zelfs de grond hier niet goed genoeg is.
  Smerige serpent.

  Like

 7. antiislamnu // maart 10, 2018 om 18:53 //

  Laat hij gewoon snel dood gaan samen met zijn moeder en de rest van zijn schapen neukers familie.

  Like

 8. Ze gaan net zo lang door met treiteren tot dat het tot een confickt zal leiden, steeds een beetje meer, zolang den haag de andere kant op blijft kijken, zal het niet lang meer duren, voor het uit de hand loopt,

  Liked by 1 persoon

 9. polderboy // maart 11, 2018 om 10:30 //

  Ze bouwen in Amsterdam al speciale woningen voor die lui waar vrouwelijk eigendom gescheiden kan leven, uitgesloten van het maatschappelijk gebeuren. Joden en homo’s zijn legitieme jachtprooien. “Hoeren” worden geweerd en vernederd. Critici zoals Ebru Umar worden gedeporteerd. Scholen met kinderen worden op bevel en na dreigementen van Turkse fascisten volledig leeggehaald.
  Ik begrijp niet waarom de socioloog nog klaagt: zijn utopie werken ze in Amsterdam harder als geen ander aan.

  In Arabische landen had zijn vader overigens nooit als gastarbeider met zijn gezin samen kunnen verblijven: kijk maar hoe ze het met gastarbeiders in Saudi Arabië en Qatar doen.
  In Saudi Arabië alleen al werken geschat zeker 3 miljoen mannen gescheiden van hun gezin. Benzakour zijn moeder zat dan wel dolgelukkig zich thuis voelende in het dorp in Marokko.
  Maar ik vrees dat Benzakour ook dan weer wat te zeiken had.

  Liked by 1 persoon

 10. Margareth // maart 11, 2018 om 10:58 //

  Idd het begint op treiteren te lijken…

  Like

 11. Horatius // maart 11, 2018 om 11:17 //

  Een beter voorbeeld dat de integratie volkomen is mislukt kan niet worden gegeven na de eindeloze klaagzang van deze Marokkaan.

  Multicultureel samensterven, wat moeten we daar onder verstaan?

  Ons aanpassen aan alle mogelijke exotische, culturele en religieuze extremiteiten die maar te bedenken zijn van het koppensnellen tot het afhakken van handen van ongelovigen, joden en homoseksuelen?

  In het eigen voormalige thuisland zijn er geen revalidatiecentra en hier worden ze gepamperd en in de watten gelegd en nog is het niet goed, want men wordt gediscrimineerd van het bed tot het graf (in Marokko).

  Of is het multiculturele samensterven bedoeld als een eufemisme voor het uitbreken van een bloedige burgeroorlog waarbij aan beide zijden (moslims en ongelovigen) talloze slachtoffers zouden kunnen vallen?

  Liked by 1 persoon

 12. De man is groot fan van Abou Jahjah en Tariq Ramadan dus dan weet je al genoeg en bovenal is de islam een knip-en plak plagiaat religie, daar zou hij en zijn medemoslims zich beter in verdiepen dan van ons te verwachten dat we zijn lachwekkende religie serieus nemen. De zoveelste moslim die zelf waarschijnlijk niets aan religie doet maar deze wel gaat lopen verdedigen.

  Liked by 2 people

 13. ik moslim worden????

  Like

 14. En als meneertje vind dat er nu echt eens werk gemaakt moet worden van multicultureel samensterven, dan zou hij een beroep moeten doen op de honderdduizenden van zijn land- en geloofsgenoten die meegekomen met de gastarbeider al tientallen jaren onze bijstands- en andere uitkeringen opstrijken. Laat die maar werken in zorginstellingen. Het idee dat juist de eigen bevolking zou moeten islamiseren en die Marokkaanse/moslim uitkeringsprofiteurs ongemoeid zouden blijven geeft duidelijk aan dat zijn visie puur islamisme is en niet op de feiten en werkelijkheid betrokken is.

  Like

 15. Aanpassen of oprotten, jullie zijn niet aangepast dus…….. lekker terug naar je rifgebergte met je hele gore familie!!
  Moslim worden……idioot!!!

  Like

 16. Sterf snel aub. Ook uw ganse familie alsook heel uw idiote religie. Ik kots van heel het islam kutgedoe.

  Like

 17. Irene Gerretsen // maart 20, 2018 om 13:47 //

  Lieve Mohammed Benzakour, wat jammer voor de mensen die hierboven schrijven, dat zij “Yemma” niet gelezen of begrepen hebben. Wat zal het ze verrijken als zij dit alsnog doen!
  Groet, Irene Gerretsen

  Like

 18. Lekker op rotten met je hele Marokkaanse kut familie.!!!
  Terug naar dat criminelen nest Maroko!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s