Nieuw

IS IT NOW A THOUGHTCRIME TO HATE ISLAM?

Britain First, screenshot YT

Is it a crime now to be hostile to the Muslim faith? Reading some of the media reporting of the jailing yesterday of Britain First leaders Jayda Fransen and Paul Golding for religiously aggravated harassment, it would seem so.

Fransen and Golding were sentenced to 36 weeks and 18 weeks respectively at Folkestone Magistrates’ Court for a leafleting and online-video campaign in which, among other things, they yelled at Muslims going about their daily business in Kent, wrongly accused some people of being suspects in a Kent gang-rape case involving Muslim migrants, and caused distress to young people, young Muslims, who witnessed their behaviour. Horrible. Media reports inform us that they have now been imprisoned because, in the words of the judge, ‘they “demonstrated hostility” to Muslims and the Muslim faith’.

Spiked >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on IS IT NOW A THOUGHTCRIME TO HATE ISLAM?

  1. Burgeroorlog in 3,2,1,.

    Liked by 1 persoon

  2. polderboy // maart 10, 2018 om 22:55 //

    Sinds 2004 zijn ze daar in reële termen gemiddeld genomen er niks op vooruit gegaan, terwijl de scheefheid in inkomen en bezit alleen maar gegroeid is, naast dat hun dochters van het gewone volk in grote getale misbruikt worden door de lieden waar de elite mee collaboreert: de koppensnellers uit Mekka met hun oliedollars.

    Dat gaat nooit goed natuurlijk. Dar kan de elite gif op innemen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s