Nieuw

Er lijkt een taboe te rusten op de zaak Pechtold, of in ieder geval een vorm van luie onverschilligheid van de media

Screenshot YouTube. Pechtold over #penthousegate.

Door: Sylvain Ephimenco

Alexander Pechtold kreeg donderdag zijn eigen variant op het tv-programma ‘College Tour’, maar dan in Nijmegen, bij de leerlingen van het Mondial College. De scholieren mochten van Pechtolds persvoorlichter alleen geen vragen stellen over de ‘penthouse-affaire’.

Deze kwestie speelde in december en werd onthuld door de site GeenStijl. Op 4 januari 2017 kreeg Pechtold een appartement in Scheveningen cadeau van een bevriende Canadese oud-ambassadeur, nu met pensioen. De op 135.000 euro getaxeerde flat heeft in werkelijkheid een marktwaarde van rond de 190.000 euro. De commotie ontstond niet alleen door het astronomische bedrag, maar ook doordat de D66-leider het appartement niet bij het geschenkenregister van de Tweede Kamer had gemeld. Pechtold beschouwt zijn cadeau als een privézaak.

Lees verder:

https://www.trouw.nl/opinie/er-lijkt-een-taboe-te-rusten-op-de-zaak-pechtold-of-in-ieder-geval-een-vorm-van-luie-onverschilligheid-van-de-media~a8114bdc/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6932 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Er lijkt een taboe te rusten op de zaak Pechtold, of in ieder geval een vorm van luie onverschilligheid van de media

 1. Tijl Uylenspiegel // maart 10, 2018 om 11:42 //

  “Er lijkt een taboe op de zaak te rusten of in ieder geval een vorm van luie onverschilligheid van de media.”
  Nee geen luie onverschilligheid, ze weten dat dit Pechdrol kan beschadigen en daarom doen ze net of ze gek zijn. Als dit Wilders of Baudet was overkomen zou de wereld te klein zijn geweest maar het Kereltje moet je met fluwelen handschoenen aanpakken. Ze zien dat er met de PvdA geen eer meer te behalen valt en D66 is de logische opvolger.

  Like

 2. Luie onverschilligheid?? Nee, zeker niet! Het is een heel bewuste non-reactie.
  De media is in handen van de elite. Pechtold is een Bilderberger. Zij dekken hem af!
  Dat is meerdere malen gebleken in zijn optreden tijdens debatten e.d.

  Like

 3. Op MSN stond Pechtold net bij wie is een psychopaat,dat is wel zeker dat dit voor dit gewetenloze monster opgaat,trouwens voor heel dat Bilderberg tuig.

  Like

 4. Claudia M. // maart 10, 2018 om 12:24 //

  HP De Tijd – Arthur van Amerongen heeft er anders toch een heel aardig stukje over geschreven: https://www.hpdetijd.nl/2018-03-09/arthur-van-amerongen-alexander-pechtold/

  Ikzelf schreef al eerder dat deze man glad is, aalglad…

  Like

 5. gediplomeerde gladjanus Pechtoldje komt over mee weg, met dank aan de publieke omroepen

  Like

 6. paulzwueste // maart 10, 2018 om 16:20 //

  Het is zo eenvoudig.
  Rutte en Pechtold vormen de basis van deze regering.
  Zonder Pechtold geen zekerheid voor Rutte dat alles de komende vier jaar gaat zoals hij het wil.
  Pechtold en Rutte zijn dus twee handen op een buik.
  Vandaar dat Rutte geen enkele belangstelling heeft voor deze affaire en de pers geïnstrueerd heeft er ook geen aandacht aan te schenken.
  De enige mogelijkheid om deze smerige stekkpenningenorganisatie op te blazen is via de rechter… maar aangezien de rechter ook ’n D66 rechter zal blijken te zijn zie ik dat Pechtold en Rutte denken gewoon verder te kunnen gaan… alsof er niets aan de hand is.

  We zullen zien…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s