Nieuw

De PvdA is vergeten in het rode rusthuis

Door: Martin Kuiper

Oude kiezers Alleen de foto’s aan de wanden herinneren nog aan het sociaal-democratische verleden van ’t Huis aan de Vecht. Veel bewoners stemmen liever PVV.

Toon van der Struik (91) gooit een kaart op tafel en zegt geërgerd: „Nederland is Nederland niet meer.” Tafelgenoot Joke van Rheene reageert. „Het lijkt wel het buitenland”.

„Iedereen komt maar binnen.”

„Je bent een vreemde in eigen land.”

Wat gaat u stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart? Dat was de vraag die deze twee ouderen werd gesteld tijdens een potje klaverjassen in het restaurant van ’t Huis aan de Vecht, een woonzorgcentrum in de Utrechtse wijk Overvecht.

Lees verder:

https://www.nrc.nl/nieuws/2018/03/09/de-pvda-is-vergeten-in-het-rode-rusthuis-a1595014

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on De PvdA is vergeten in het rode rusthuis

 1. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 2. en niet alleen in dat rode rusthuis.
  In mijn gemeente doen ze er blijkbaar alles aan, om er voor te zorgen dat links weer het grootst wordt, maar dat kunnen ze vergeten.
  Ik heb i.t.t. vroegere verkiezingen, deze keer geen kandidatenlijst gehad en mijn vrouw geen oproepkaart. Alleen ikzelf heb deze kaart via Sand ontvangen. Dat was alles. M.a.w. vinden ze het nog gek ook ,dat je verkiezingen een gemanipuleerde rotzooi vindt. Ik geloof niet meer in de eerlijkheid van de politicus, maar ook niet meer in die van de islamitische ambtenaren.
  Waarom niet?, Nou ten eerste bovenstaande en ten tweede bemerk ik in mijn 90% islamitische wijk, dat in mijn stembureau iedere keer tijdens Gemeenteraadsverkiezingen het personeelsbestand uit alleen allochtonen bestaat, dit i.t.t. met de landelijke verkiezingen, hoe kan dit?
  Ik weet het niet, maar ik krijg hier in NL steeds meer het gevoel dat we belazerd worden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s