Nieuw

BREAKING: Identitarian Leader Martin Sellner detained by Uk police for “inciting hatred/tension between local communities”

Martin Sellner, Brittany Pettibone, screenshot YT

The British chapter of Generation Identity just released a statement saying that Austrian identitarian leader Martin Sellner, accompanied by his girlfriend Brittany Pettibone, has been detained by the airport police in England. The cause of the detention? Apparently, the speech Sellner was supposed to give this Sunday on the topic of free speech would be causing tension among local communities and possibly incite hatred.

Here is the full statement from the British GI chapter:

“Yesterday, Martin Sellner and Brittany Pettibone were detained by the UK Government and effectively declared political dissidents. The government has decided that Martin’s talk about free speech is too dangerous to be heard. Don’t worry, some of our activists will be reading his speech at Speakers’ Corner at noon tomorrow in his stead. We can’t allow either the far left or the government to silence us!”

Defend Europa >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 945 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8738 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s