Nieuw

Bijna verkiezingen dus de gevestigde orde der landverraders roept ‘vrouwen en homo’s moeten beschermd worden op straat’

Ik word daar toch een partij giftig over wanneer ik dan lees dat deze plotselinge omzwaai ook nog eens komt van het CDA en jawel de partij van de allochtonen! Eerst halen ze hier decennia na decennia kansloze islamitische holbewoners binnen die zich vrijelijk en vrijwel straffeloos mogen uitleven op onze ouders, vrouwen en kinderen en nu ineens alsof ze het heilige licht hebben gezien roepen ze dat het de hoogste tijd gaat worden dat vrouwen en homo’s eens wat bescherming gaan krijgen op straat.

‘Zieke zwakzinnige geestelijk zwaar beperkte campagne schrijvers’ dat soort volk moet deze ongein verzinnen voor de gevestigde politieke orde. Zonder moraal of enig besef omtrent dat wat er op straat leeft en gebeurt worden dit soort uitspraken gedaan door partijen die reeds overleden zijn door de vorige regeringsperiode of nu inmiddels op sterven na dood zijn door de huidige kloothommels die ons land besturen.

De noodkreet omtrent vrouwen en homo’s kwam ik tegen in onderstaande artikel dat verscheen op NU.

PvdA en CDA willen bescherming vrouwen en homo’s op straat

PvdA en CDA willen dat er einde komt aan de intimidatie op straat van vrouwen en homo’s. De twee partijen dienen zaterdag een initiatiefwet in die regelt dat seksuele intimidatie als overtreding wordt opgenomen in het wetboek van strafrecht.

Ook moet de politie op straat boetes kunnen uitdelen hiervoor. In Rotterdam en Amsterdam zijn al soortgelijke regels van kracht.

“Vrouwen bekennen ’s avonds toch liever niet de straat op te gaan. Of zich anders te kleden”, stelt PvdA-leider Lodewijk Asscher.

Verder lezen

Het mooiste is dat ze met zinloze wetgeving komen om een en ander aan te pakken, altijd prettig wanneer je als vrouw wordt aangerand door een kudde halve wilden, die hier op uitnodiging van Mark Rutte verblijven, is het prettig om te weten dat hetgeen dat ze je hebben aangedaan strafbaar is. En jawel met wat geluk mag de plaatselijke veldwachter ook nog achter de daders aangaan, tenminste tot aan de deur van de moskee of het plaatselijke asielzoekerscentrum, want daar mag de dienstdoende agent natuurlijk zo maar niet naar binnen. Nee daar mag de gendarmerie enkel binnen om gezellig mee te brullen naar de pedofiele nepprofeet en zeer zeker niet om mensen op te pakken.

Wat wanneer je als homofiel zelf eens het recht in de hand neemt en in plaats van dit recht een fietsketting plaats waarmee je de aanvaller(s) in horizontale positie rechtstreeks naar de eeuwige maagden velden stuurt? Denk je dat Lodewijk Asscher dan nog steeds van mening is dat de rechten van deze homoseksuelen enige waarden hebben? Of denk je dat het dan weer de ‘onschuldige’ aanhangers van die alles hatende achterlijke ideologie zijn die in de slachtofferrol mogen kruipen?

Ik hecht in elk geval geen enkele waarden aan de zalvende woorden van Haagse politici die uit naam van volledig onbetrouwbare partijen op het moment van naderende verkiezingen plotsklaps enige vorm van reden blijken te bezitten. Wat mij betreft mogen ze allemaal oprotten, alleen is het grote probleem voor die mensen die echt willen strijden en vechten voor de rechten en leefomstandigheden van vrouwen, kinderen, ouderen, anders denkende en anders gelovige dat een overgroot gedeelte van de kiesgerechtigde eenvoudigweg niet verder kijkt en deze lamstralen gewoon geloven.

In sommige gevallen vullen ze dan nog een stemwijzer in om eens te kijken wat er leeft, maar ook hierop kom je dit soort problemen niet tegen en wordt het plaatselijke asielzoekerscentrum gewoon vergeten, en kun je niet kijken welke partij er voor of tegen een nieuwe haatkazerne is. Wanneer je het probleem niet benoemt dan is het er niet voor die mensen die afhankelijk zijn van de staatspropaganda media.

Voor deze mensen is het geweldig om te zien hoe het CDA en PVDA nu weer opkomen voor die arme homo’s en de veiligheid van de vrouwen op straat. Dat is nou net het grote probleem van onze democratie en voorlopig is er niet één wat meer ruimdenkende politieke partij die hier wat aan kan doen.

Ik wens u allen veel sterkte en succes met het ontrafelen van de propaganda media en kan tegen beter weten in enkel en alleen maar hopen dat bij mijn landgenoten tijdig de ogen zullen opengaan.

Met groet Bolo

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

11 Comments on Bijna verkiezingen dus de gevestigde orde der landverraders roept ‘vrouwen en homo’s moeten beschermd worden op straat’

 1. antiislamnu // maart 10, 2018 om 22:50 //

  En helaas zullen er weer genoeg domoren in trappen.

  Like

 2. Ik zou zeggen stem de Republikeinen.

  Like

 3. polderboy // maart 10, 2018 om 23:16 //

  Het is ook moeilijk voor mensen. Wil je links stemmen en voor je eigen bestuur, dan heet je tegenwoordig een rechtse racistische fascist.
  Ik heb veel respect voor de intens smerige leugenaars die dat zo vals hebben kunnen framen.

  Like

 4. Linkse landverraders zijn zeer bedreven in het verdraaien van de werkelijkheid en het creëren van fake nieuws.

  Like

 5. trebor2110 // maart 10, 2018 om 23:45 //

  Like

 6. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 7. skeeter // maart 12, 2018 om 02:26 //

  Nederlanders zijn een dom volk. Canadezen ook trouwens

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // maart 12, 2018 om 02:50 //

  Tijl overweegt nu een stem op de PDD;

  😀

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // maart 12, 2018 om 02:53 //

  Ben het er allen niet mee eens dat er nu geen dementerenden in de Kamer zitten, sterker nog volgens mij is het merendeel dementerend !

  Liked by 1 persoon

 10. MGTOW91 // maart 12, 2018 om 12:17 //

  Ze willen vrouwen en homo’s helemaal niet beschermen, maar ze willen ons wel in hun leugens laten doen geloven dat ze het beste met vrouwen en homo’s voor hebben.

  Like

 11. Nee joh, ze zijn helemaal niet goed in het verdraaien van werkelijkheden, maar er is helaas nooit een bully die ze eens een goede stomp in die vervelende linkse vega-eikelkop geeft.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s