Nieuw

Asscher: ’Sissen naar dames nu echt aanpakken’

Foto: Lodewijk Asscher. Bron: RTL Live NL / YouTube.

Door: Jorn Jonker

DEN HAAG – Mannen die vrouwen op straat lastigvallen met gesis en ander hinderlijk gedrag, zijn de inzet bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. PvdA-leider Lodewijk Asscher wil dat in zoveel mogelijk gemeenten snel een plaatselijk verbod komt op dit soort seksuele intimidatie. De sociaaldemocraat werkt ondertussen aan een landelijk verbod en stuurt zijn initiatiefwet daarover vandaag naar de Raad van State.

In Amsterdam en Rotterdam is het lokale verbod al ingevoerd. De twee steden handhaven het nu nog niet met boetes, maar hoewel de maatregel nog in de kinderschoenen staat, wil Asscher dat de rest van het land dit beleid overneemt.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1772632/asscher-sissen-naar-dames-nu-echt-aanpakken

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6329 Articles)
Altijd in oppositie.

6 Comments on Asscher: ’Sissen naar dames nu echt aanpakken’

 1. Alleen zijn uitstraling al,wat een lul.

  Like

 2. Dus naar mannen sissen mag wel Asher leef je uit jonge

  Like

 3. Jaja, tot de 21ste en dan mag het weer….

  Like

 4. Wat ik nu beangstigend vind is dat die lui er gewoon schijt aan hebben dat ze zichzelf zo voor lul zetten. Of ze hangen de koddige hofnar uit in de hoop dat we ze dan niet gevaarlijk vinden want stelletje mafketeltjes. Ik zeg u, ongezien ophangen die zooi en mocht er een echt apenootje tussen zitten dan hangen we die wel apart.

  Like

 5. Waarschuwing: reacties als die van mij, hierboven, over ophangen en zo worden na 21 maart nergens meer getolereerd en bij overtreding worden we de Goelashkampen ingeflikkerd.

  Like

 6. Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s