Nieuw

79-jarige schreef “Fuck islam” – veroordeeld voor haat tegen een bevolkingsgroep 

Camerabeeld. © Polisen

Zweden – Toilet graffiti ziet men meestal op scholen waar hormoongejaagde tieners stiekem van zich af schrijven. Maar in het Väla winkelcentrum in Helsingborg werd “Fuck Islam” en “Fuck Allah” met rode inkt neergeklad – door een 79-jarige man.

Vier jaar geleden werd de oude man door vier Arabieren beroofd in het stadspark van Helsingborg – een misdaad die nooit is opgelost. Daarna was de man boos op de islam en begon zijn ‘criminele’ loopbaan.

Op een dag in augustus 2017 nam de gepensioneerde een rode markeerstift met zich mee, ging naar het Väla winkelcentrum en bekladde een muur in een toilet. Hij schreef: “Eruit met die bende”, “Fuck Islam” en “Fuck Allah”.

Wat de beweegreden van de al zo zwaar belaste politie was om op jacht te gaan naar een toiletkliederaar wordt uit het vonnis niet duidelijk. Maar via de bewakingscamera’s kon men vaststellen dat de ‘crimineel’ een rode stift in zijn hand had, en aangezien hij bekend heeft is hij nu veroordeeld voor vandalisme en haat tegen een bevolkingsgroep. Omdat er vier jaar tussen de beroving en de haatmisdaad ligt, beschouwt de rechtbank van Helsingborg de overval niet als een verzachtende omstandigheid.

In het vonnis kan men lezen:

“Het schijnt dat hij na daarna een probleem kreeg met alle arabieren en na de beroving heeft hij ook geen sympathie meer voor de islam. Hij weet niet echt wat het doel was om het toen neer te schrijven, maar hij dacht dat als moslims het zouden lezen het zich zouden aantrekken.”

De boete en een schadevergoeding aan het Väla winkelcentrum heeft de 79-jarige in totaal 1.300 euro gekost.

Bron:

https://svegot.se/2018/03/09/fuck-islam-skrev-79-aringen-doms-for-hets-mot-folkgrupp/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8669 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on 79-jarige schreef “Fuck islam” – veroordeeld voor haat tegen een bevolkingsgroep 

 1. Je hoeft geen kattenhater te zijn of van dieren te houden.
  Maar als er telkens een of meerdere katten in je tuin pissen en de lucht ondragelijk wordt ga je er vanzelf een hekel aan krijgen.
  Misdaad stijgt met de migranten, dus vanzelfsprekend krijg je er een hekel aan.

  Liked by 1 persoon

 2. antiislamnu // maart 10, 2018 om 22:45 //

  Wat zou die arme man flippen nu heeft hij nog meer haat naar de asielparasieten die zijn leven vergallen.
  En die rechter is een onmenselijke hond hoop dat hij ooit beroofd en invalide getrapt wordt door de zelfde asielparasieten die deze man beroofde.
  Zweden is echt de hell op aarde geworden wat een shit hol country

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel // maart 10, 2018 om 23:58 //

  “Het schijnt dat hij na daarna een probleem kreeg met alle arabieren en na de beroving heeft hij ook geen sympathie meer voor de islam”
  Gek maar ik ben nog nimmer beroofd maar heb al lange tijd een probleem met arabieren en sympathie voor de islam heb ik nog nooit gehad.
  Nou ja “nimmer beroofd” ik ben gescheiden en dat zou je ook als beroving kunnen zien met een beetje moeite.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // maart 11, 2018 om 00:00 //

  Sinds wanneer hangen er eigenlijk bewakingscamera’s in een toilet ? Of was er een of andere perverseling die hem daar had gehangen ?

  Liked by 1 persoon

 5. Een slachtoffer van 79 bestraffen? Goed bezig 😦

  Like

 6. Esperanza // maart 11, 2018 om 01:57 //

  Probleem met Arabieren, Tijl?

  Je bent niet de enige. 😉

  Liked by 1 persoon

 7. Esperanza // maart 11, 2018 om 02:08 //

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s