Nieuw

Trump verbijstert met toezegging aan Kim

Door: Matthijs van Schie

Een paar maanden geleden noemde Donald Trump hem nog little rocket man en sick puppy. Nu gaat de Amerikaanse president toch in op een uitnodiging van Kim Jong-un. Kan Trump het ondenkbare doen en een keerpunt in de Noord-Korea-crisis forceren?

Volgens de Zuid-Koreaanse veiligheidsadviseur Chung Eui-yong heeft Kim een persoonlijke boodschap aan Trump gestuurd: de Noord-Koreaanse dictator wil de Amerikaanse president graag ontmoeten. Dat meldt het Witte Huis donderdag. Chung zei dat de noorderburen voorlopig geen raketten meer zullen testen of atoomproeven zullen doen, en bereid zijn tot de-nuclearisatie.

Lees verder:

https://www.elsevierweekblad.nl/americandreamers/achtergrond/2018/03/trump-en-kim-in-gesprek-doorbraak-in-zicht-594340/

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4924 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Trump verbijstert met toezegging aan Kim

 1. Het blijkt dat er achter de schermen al contact is geweest, met dit als resultaat.

  Like

 2. ongelovige // maart 9, 2018 om 12:50 //

  De Telegraaf heeft het al over de “wereldleiders” Kim en Trump. Dat punt heeft Kim al binnen. Het Westen haalt opgelucht adem: alles is weer goed. Voor wat beloftes van Kim worden de sancties opgeheven, het arme volk krijgt voedselhulp en geld …
  en dan hoor je een paar jaar niets, alleen gaat die hongersnood maar niet over, tot opeens Noord Korea over een arsenaal aan moderne raketten met meervoudige waterstofkoppen blijkt te beschikken.

  Zo ongeveer ging het de vorige keer, hopelijk is Trump wijzer en harder.

  Like

 3. paulzwueste // maart 9, 2018 om 17:33 //

  We zullen zien.
  Ik weet niet precies hoe het en met wie het de vorige keer ging, maar ik weet een ding heel goed dat Kim niet hetzelfde kan doen als zijn voorganger deed want hij heeft dit maal met Trump te maken, en dat zal er maar een overleven als er vals gespeeld wordt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: