Nieuw

Spindoctor Arthur van Amerongen: ‘En nou opdonderen, dictator Pechtold’

Alexander Pechtold bij de NPO. Screenshot NPO 1 via DDS/@Gerbijl op Twitter

Het moet een vreselijke lijdensweg zijn voor de gemeenteraadsfracties van D’66: alle electorale winst van de afgelopen jaren is in een razend tempo tenietgedaan door het ongeleide, megalomane projectiel Alexander Pechtold. De partij staat nu zesde in de peilingen en de kans is groot dat D’66 zelfs nog wordt ingehaald door het CDA en de PVDA.

Pechtold is het lachertje van de Nederlandse politiek geworden. Met de gemeenteraadsfracties van D’66 hoeft niemand medelijden te hebben. Die hebben zich altijd slaafs neergelegd bij de kadaverdiscipline van Pechtold. Binnen de partij wordt hier al jaren steen en been over geklaagd maar de gelederen sluiten zich zodra de blinde gehoorzaamheid aan de grote leider ter sprake komt.

Lees verder:

https://www.hpdetijd.nl/2018-03-09/arthur-van-amerongen-alexander-pechtold/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Spindoctor Arthur van Amerongen: ‘En nou opdonderen, dictator Pechtold’

 1. Tijl Uylenspiegel // maart 9, 2018 om 11:35 //

  Hij kan wat mij betreft niet diep genoeg vallen.

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel // maart 9, 2018 om 12:02 //

  Overigens een leuk stukje bij Humberto Tan, financieel journalist Arno Wellens droogt Jan Paternotte (D66) even af, het blijkt dat Wouter Koolmees een amendement heeft tegengehouden waarin dit soort bonussen aan banden werden gelegd. Paternotte reageert als door een slang gebeten en zegt dat dat niet waar is waarop Wellens zegt; “Ik wist dat u dat zou zeggen dus ik heb de stukken bij me waarin dat staat”……. LOL
  En even later brengt hij ook nog even in herinnering dat Hans Wijers (D66) in de Raad van Bestuur heeft gezeten en ook niks deed !! Kortom D66 gilt nu moord en brand en gaat heerlijk mee op de golf van verontwaardiging maar zijn zo hypocriet als maar zijn kan want op de plekken waar zij het verschil zouden kunnen maken hebben ze dat niet gedaan !
  Dan zak je wel even door het ijs.

  Liked by 3 people

 3. Wanneer slingeren ze die lafaard de straat op? Liefst in een cel van 1m bij 2m met een matrasje op de grond en dagelijks water en brood en dat tot aan zijn dood.

  Like

 4. Een bank is een “legale” geldmotor. Met als doel de bevolking als loonslaaf te laten werken.
  De ING met bijna 5 miljard! winst, dan is 10 miljoen per jaar ook maar een schijntje.

  Like

 5. paulzwueste // maart 9, 2018 om 17:29 //

  Pechtold is berucht om de regelmatig enorme woede-aanvallen, tijdens vergaderingen en debatten in D66 bestuurs-kring.
  Niemand durft hem tegen te spreken.
  Je ziet ook aan zijn kop dat de man niet spoort.

  Ik heb de indruk dat het met Pechtold definitief gedaan is.
  Zijn verleden haalt hem in.
  De man is totaal overspannenen kan nog hele rare dingen doen.

  Like

 6. Henk der Niederlànder // maart 9, 2018 om 18:20 //

  Deze deal van Pechtold was al jaren bekend en toen werd er niks aan gedaan want dan zouden er te veel lijken uit de kast komen rollen.
  Evenzo word er ook nu niks aan gedaan want corruptie op het juiste niveau loont nu eenmaal.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s