Nieuw

‘Some Women Have Penises’: Church of Scotland Launches Transgender Support Guide

“Some men have vaginas and some women have penises,” congregations have been told in a Church of Scotland resource urging greater sensitivity towards transgender people.

The 30-page booklet, a copy of which was delivered to every Scottish church on Tuesday, asks ministers to consider using gender-neutral language for God as part of a range of measures to make their congregation more inclusive for individuals who identify as transgender.

Testimony featured in Diverse Gender Identities and Pastoral Care includes the demand for a “21st century” update to the “patriarchal” Scriptures, and complaints that “Christian culture” makes life hard for “gender nonconforming” individuals.

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on ‘Some Women Have Penises’: Church of Scotland Launches Transgender Support Guide

 1. Halleluja…. praise the DICK!!!!

  Like

 2. templars2017 // maart 9, 2018 om 20:08 //

  God in de hemel ,ze zijn het helemaal verloren , in welke wereld willen ze ons doen leven?

  Like

 3. Moe wordt je van die aandachtstrekkers en nu gaat de kerk ook nog volledig voor gaats. Erg als je als meisje met een grote lul opgescheept zit. Maar val mij daar niet mee lastig. Er zijn meer mensen die graag in een ander lichaam hadden gezeten [nee, niet dat dus, viezerikken] maar door geboorte of een ongeluk helemaal niks meer met dat lijf kunnen. Die mensen horen we ook nooit over hun lot blèren en zien we ook nooit met spandoeken of vermomd in een opblaasbare kut de straat op gaan. Stop met interessant doen en doe wat met je leven.

  Liked by 1 persoon

 4. Zo veel belangrijker dan die wijven met een lul of omgekeerd ………..mead
  Je moet een hobby hebben nietwaar ? 🙂

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s