Nieuw

Recordaantal islamitische terroristen gearresteerd in Groot-Brittannië, stijging 58% in een jaar

Foto ter illustratie. Bron: Wikimedia Commons

Het aantal mensen dat in het Verenigd Koninkrijk werd gearresteerd wegens terroristische misdrijven is in een jaar tijd met 58 procent gestegen tot een recordhoogte, waarbij 32 procent van de verdachten gearresteerd is zonder dat zij de Britse nationaliteit hadden.

Volgens de meest recente cijfers van het ministerie van Binnenlandse Zaken werden er in 2017 412 mensen gearresteerd in verband met terreur. De golf kwam in een periode waarin 36 mensen om het leven kwamen en honderden gewond raakten bij een reeks overwegend islamitische fundamentalistische aanslagen.

Er waren dodelijke aanslagen in Westminster Bridge, Manchester, London Bridge en Finsbury Park, grotendeels gepleegd door door Islamitische Staat geïnspireerde islamitische extremisten, waaronder asielzoekers en migranten, en een vergismoord door een anti-moslim-extremist uit Wales.

Binnenlandse Zaken zei het grootste deel van arrestaties verband hielden met de islamitische extremistische aanvallen in Londen Bridge, Parsons Green en Manchester Arena verbonden waren.

Lees verder >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Recordaantal islamitische terroristen gearresteerd in Groot-Brittannië, stijging 58% in een jaar

 1. En hoe dan verder? Uitgezet en “wir schaffen das?”

  Like

 2. Schijnbeweging …….? Of worden ze daar daadwerkelijk wakker?

  Like

 3. paulzwueste // maart 10, 2018 om 17:59 //

  Die Engelsen zijn sinds de val van hun imperium totaal krankzinnig geworden.
  Voor die tijd waren ze het ook al, maar toen viel het nog niet zo op doordat ze daarnaast ook nog eens met hoogmoedswaanzin behept waren met hun eeuwenlange overheersing van de gehele ontdekte beschaafde wereld.
  Totdat Amerika onafhankelijk werd.
  Toen kregen ze een knock down waar ze nu nog knock out van liggen…
  Die Engelsen hebben na beëindiging van de tweede wereldoorlog massaal inwoners van hun gewezen wingewesten binnengehaald alsof het gratis geld was.
  Met als gevolg dat je geen Britse speelfilm meer kan zien of je zit je rot te ergeren aan al dat zwarte volk dat de hoogste rangen bij de politie bevolkt en het hoogste IQ heeft.
  Sherlock Holmes moet een neger geweest zijn, kan niet anders.
  Als het geen zwarten zijn, zijn het tulbanden.
  Iets anders speelt niet meer mee.
  Britse documentaires gaan alléén nog maar over islamfanaten die massaal Londen en de rest van Engeland in handen hebben, en van plan zijn iedereen af te maken en daarna tot moslim te bevorderen.

  Nee. Engeland “rules the waves” allang niet meer.
  Jammer van “Farrage” en andere goeie blanke Engelsen, maar er zal daar een groot wereldwonder moeten gebeuren wil Engeland nog verder kunnen bestaan in de toekomst….
  En oh ja.
  De burgemeester van Londen is ook al ’n moslim.
  Dat moet dan óók het gevolg zijn van de enorme meningsvrijheid die er tegenwoordig in Nederland heerst èn het totaal gebrek aan racisme, maar dat kwam natuurlijk omdat Nederland zo’n vrij land was.

  Aldus Ebru Umar….!
  Ik kom niet meer bij!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Islam – Britain: Islamitische jihadisten | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s