Nieuw

Poster In B.C. Schools About White Privilege Hits Nerve With Some Parents

A poster campaign at a B.C. Interior school district aimed at creating a conversation on racism and privilege has struck a nerve with some parents.

A poster campaign at a school district in British Columbia’s Interior aimed at creating conversations about racism and privilege has struck a nerve with some parents.

Schools in the Gold Trail District hung up the posters featuring officials sharing their experiences with racism in January, but a comment about “white privilege” has some parents now questioning the purpose of the campaign.

The poster at the centre of the debate features a photo of district superintendent Teresa Downs next to her quote that reads: “I have unfairly benefited from the colour of my skin. White privilege is not acceptable.”

CTVNews >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8699 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Poster In B.C. Schools About White Privilege Hits Nerve With Some Parents

 1. Scrutinizer // maart 9, 2018 om 19:02 //

  Nou, als ze er echt een probleem mee heeft, stel ik voor om
  a) ontslag in te dienen,
  b) afstand te doen van pensioenrechten (en die te doneren aan een of ander multicul fonds),
  c) haar huis te verkopen en de opbrengst eveneens weg te schenken en
  d) als vrijwilligester gratis te werken voor haar favoriete doel, bv. de WC’s poetsen in een multicul ngo. Belangrijk hierbij is niet alleen dat ze gratis werkt maar vooral dat ze een non-white moet gehoorzamen en … o, wat een orgiastisch genot: zichzelf dagelijks vrijwillig en vol overtuiging mag vernederen voor een non-white.

  Zolang ze evenwel alleen maar op een poster staat te pronken met haar vermeend nobele inborst maar haar baantje wel behoudt en vermoedelijk ook nog eens betaald krijgt om op die poster te staan is ze een totaal ongeloofwaardige hypocriet.

  Like

 2. polderboy // maart 9, 2018 om 20:44 //

  Lees dat jonge kinderen zich rot gaan voelen omdat ze wit zijn.

  Maar goed, het moet allemaal besproken worden van de leiding, want zonder dat komt de maatschappij iet vooruit volgens de regenten, lees ik.
  Dus die jonge kinderen moeten erdoor: racisme, seksisme, metoo, gender equality, homophobia, privileges, lees ik. Het witte schorem moet de volle laag krijgen.

  Natuurlijk moeten de grote crimineeltjes ook geconfronteerd worden met hun schuld aan de slavernij, islamofobie, het verkankeren van het klimaat door hun schuld, en de een of andere genocide op een inheemse groep ooit in Canada, door hun schuld.

  Zo poogt de leidinggevende pedagoge Teresa Dawns ze voor het leven geestelijk te slopen. Liever had ze ze persoonlijk allemaal afgeknald natuurlijk en in een greppel met ongebluste kalk geflikkerd, die schijt kleuters, vermoed ik. Dat straalt ze ook uit op die foto.

  Like

 3. templars2017 // maart 9, 2018 om 20:59 //

  Met dergelijke rommel wordt racisme gepromoot …………….tegen blanke mensen…….

  Like

 4. Duchesne // maart 9, 2018 om 21:49 //

  Steeds blijer blank te zijn, en trots…..nu ik dagelijks geconfrontreerd word met de kwalitatieve eigenschappen van de rest van deze wereld, dank u Odin !

  Like

 5. Ze heet niet voor niks downs…

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Check Yourself, Teresa Downs: There Is No White Privilege Here

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s