Nieuw

Minister staat er volledig achter: geen bewapende bodyguards in De Balie

Zineb El Rhazoui, screenshot YT

Minister Grapperhaus staat volledig achter de beslissing om geen bewapende beveiligers toe te laten bij een optreden van een voormalige Charlie Hebdo-journaliste in De Balie in Amsterdam. Hij zegt dat de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid daar “heel zorgvuldig” over heeft nagedacht.

Dick Schoof kán niet ‘zorgvuldig’ denken, 3 dagen voor Bataclan twitterde hij:

De Frans-Marokkananse journaliste Zineb el Rhazoui sprak gisteravond in De Balie over ernstige bedreigingen aan haar adres. Het Amsterdamse debatcentrum was het niet eens met het besluit om haar beveiligers niet toe te laten. Directeur Albrecht vond dat het vrije woord daardoor in gevaar kwam. “Zo kan een klimaat ontstaan waarin onze gasten zich niet veilig voelen om te zeggen wat ze willen.” NOS >>

In een stuk waar voor de rest de policore drek aan alle kanten van afdruipt, schrijft Nausica Marbe:

Het lijkt erop dat de regering bewust wilde voorkomen dat deze felle islamcritica hier kwam.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Minister staat er volledig achter: geen bewapende bodyguards in De Balie

 1. scherpschutter1943 // maart 9, 2018 om 16:55 //

  Minister Grapperhaus is een crimineel. Waarom? Omdat hij geen beveilig verzorgde of toestond voor de anti-islamspreekster in de balie. Een beveiligde vrouw die zonder haar beveiliging moet optreden in een van tevoren publiekelijk aankondigt optreden. Dat is geen toeval of vergissing, nee, dat heet in straftrechttermen, uitlokking tot moord, c.q. doodslag, vanwege opzet bij mogelijkheidsbewustzijn. Wie doet daarvan aangifte bij dat fijne openbare ministerie? Niemand dus want die fijne hoofdofficioer Bas waar we hiervoor over hadden, zal alle middelen inzetten ( tot bedreiging met geweld toe) om zijn baas uit de wind te houden

  Liked by 2 people

 2. Henk der Niederlànder // maart 9, 2018 om 18:15 //

  Tja volgens Grappenhaus is het dus geen probleem om iemand die terechte kritiek op de islam heeft het risico te laten lopen dat er een aanslag op haar (of hem) gepleegd word.
  Anders is het niet in te vullen ondanks zijn wollige praat.

  Liked by 1 persoon

 3. templars2017 // maart 9, 2018 om 20:57 //

  Die vent zou moeten verplicht worden om heel de tijd met de dame in kwestie mee te reizen, ook op het podium ,eens zien hoe het dan gaat geregeld zijn ?

  Liked by 1 persoon

 4. ongelovige // maart 10, 2018 om 06:56 //

  Jammer, hè, grapperhaus, dat ze nog leeft? Ga je mohammedanen maar beschermen, klootzak!

  https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/03/grapperhaus-over-onbeveiligde-islamcritica-niet-emotioneel-doen-594714/


  Het smoelwerk van een klootzak

  Like

 5. Justitie is de overheid en dat is nu eenmaal schorem,daar wordt je ook tijdens een rechtenstudie vele malen voor gewaarschuwd,hoe smerig de overheid is,dus verwacht er ook niets van,de grootste misdadigers hebben een toga aan,de goede zijn echt in de minderheid.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s