Nieuw

Duitsland: migranten ’s nachts ingevlogen ✈️, 1⃣0⃣.0⃣0⃣0⃣ elke maand

Duits vliegtuig, screenshot YT

Het is verleidelijk om te geloven dat de ‘migrantencrisis’ in Duitsland en Europa voorbij is, dat de instroom is gestopt en dat we nu moeten terugkeren tot het aanpakken van interne problemen zoals tolerantie en dat beroemde onzinnige woord ‘integratie’. Dit is onjuist. Het is het resultaat van vals optimisme dat is ontstaan doordat er geen televisie-uitzendingen zijn over een georganiseerde invasie, zoals we in een groot deel van 2015 en 2016 hebben gezien.

Waar we nu in veel opzichten mee te maken hebben, is een nog slimmer, beter georganiseerd en ontwikkeld faciliteren van de invasie vanuit de derde wereld. Want de hordes trekken niet langer door open land in de Balkan, noch steken ze de Middellandse Zee over op krakkemikkige vlotten voor de televisiecamera.

Nu weten we, dankzij de vragen van AfD afgevaardigden in de Bondsdag, dat er illegalen naar Duitsland en vermoedelijk andere delen van Europa worden overgevlogen, vaak onder dekking van duisternis om niet de verdenkingen van omwonenden op te wekken.

Volgens de ‘Junge Freiheit’ komen er maandelijks ruim 10.000 “asielzoekers” aan in Duitsland. In 2017 werden 186.644 vluchtelingen naar Duitsland gebracht, ondanks de verzekering van het Merkel-regime dat de grenzen gesloten waren. Een uitgekiende verkiezingsleugen om de groeiende steun aan de anti-omvolkingspartij Alternative für Deutschland tijdelijk te stoppen, maar nu kan zelfs iemand met Merkels macht de waarheid niet meer tegenhouden.

Er is ook een groeiende angst in Duitsland dat de overheid simpelweg veel van de buitenlanders in het land uit het oog heeft verloren. Bijna twee jaar geleden moest de regering van Merkel toegeven dat ze maar liefst 130.000 asielzoekers hadden “verloren”, van wie velen de lonen verlagen via de zwarte werk, die betrokken zijn bij de georganiseerde misdaad of zelfs Jihad plannen.

Volgens andere berichten is Duitslands een mohammedaanse invasiemacht van maar liefst 600.000 kwijt, Fub.

Staatssecretaris Emily Haber bevestigde in antwoord op een verzoek om informatie van de AfD dat slechts een derde van de vluchtelingen’ bij aankomst werd ondervraagd over hun reisroute’. De kleine lettertjes van deze propagandaleugen geven aan dat in werkelijkheid slechts een derde van de migranten uit 9 specifieke landen in twijfel werd getrokken, wat betekent dat het werkelijke percentage slechts een fractie is van wat de overheid erkent.

Nu de Bondsdag een gezond contingent AfD-leden heeft, worden de CDU-SDP-vriendjespolitiek en migratieschandalen onder vuur genomen. Verwacht dat veel van zulke verhalen je binnenkort zullen bereiken!

Bron:

https://www.defendevropa.org/2018/migrants/6350/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8697 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

17 Comments on Duitsland: migranten ’s nachts ingevlogen ✈️, 1⃣0⃣.0⃣0⃣0⃣ elke maand

 1. Duchesne // maart 9, 2018 om 16:06 //

  Dit was mij vorig jaar of het jaar ervoor al bekend. Er is geen logica behalve dat men opzettelijk culturen wil laten botsen, vermoedelijk met de gedachte dat daarna dan een enkele samenleving zal ontstaan.
  Feitelijk wil men massamoord en slachtpartijen tot wie er over is geen weerstand meer heeft, en dan heb je de perfecte bevolking, slaafs en allemaal hetzelfde uiterlijk en dezelfde sekteleer.

  Ieder vliegtuig met deze lieden is een vliegtuig waarin sommige van onze toekomstige moordenaars in zitten.

  Wat doe je eraan?

  De enige overgebleven weg is hen die dit aansturen demonteren , omdat men overleg, discussie en inspraak heeft omgebracht en dit invoeren van anderen en er verplicht mee assimileren (onze vrouwen dan) ons opdringt.
  Er zijn reeds plannen bij de EU om voordelen te geven aan hen die een half gekleurd kind dragen, en zelfs iets van een verplichte dracht van een koekoekjong als men nog een blank kind wil..

  Het komt, en alleen met geweld kan dit nog gekeerd worden, iets anders heeft men ons opzettelijk niet meer ter beschikking gelaten.

  En voor wie protesteert zoals ik hier doe of de straat nog opgaat, enkel met hooivork is dat nog een optie, en niet met vlaggetjes en spandoeken, die tijd is als twintig jaar voorbij…., de ophaaldienst doet straks gewoon zijn werk, niet eens wetende waarom men ophalen moet. Befehl ist Befehl…

  Er is eigenlijk totaal niets veranderd.

  De kogel kwam eigenlijk altijd van de overheid

  Liked by 2 people

 2. copywriter // maart 9, 2018 om 16:16 //

  Beetje off-topic maar wel leuk om te zien met waarheden als koeien.

  Like

 3. Yvonne // maart 9, 2018 om 17:01 //

  dit lees je vaker, maar zijn er bewijzen van? maar kijk eens naar reclames, steeds meer mensen met een tintje
  de ING heeft op zijn website ook een hele familie zonder blank kleurtje, ze doen er aan mee hoe de toekomst er uit zal zien, het is eigenlijk al het heden

  Liked by 1 persoon

 4. Henk der Niederlànder // maart 9, 2018 om 18:07 //

  Verleden jaar ook bussen die in de nacht van Italie naar Oostenrijk reden en zonder enige controle de grenzen Italie Oostenrijk en vervolgens Duitsland in reden.
  Maandenlang bijna elke nacht.

  Like

 5. templars2017 // maart 9, 2018 om 20:49 //

  Over het waarheids gehalte is te discusieren zolang we geen harde bewijzen zien en of hebben doch het is ook en zeer realistisch beeld ,waar komen anders die kleurtjes erbij ,het worden er almaar meer.
  Trouwens de overheid ,van eender land ,doet wat het wil en zeker als de bevolking letterlijk en figuurlijk ligt te slapen.
  Zoals reeds is gesteld een andere manier dan die van wapengekletter is er niet ,maar zou dit niet één van de intentie kunnen zijn van de elite die heel dit zootje in elkaar heeft geflanst en uitvoert.
  Maak het de burgerbevolking die je weg wil maar niet kan wegwerken ,verdwijnen door een oorlogsituatie te maken die niet anders kan dan ontploffen en dan de “nieuwe “europeanen steunen zodat de blanke bevolking door hen vernietigd wordt, ook dat is een manier om de boel te “omvolken”
  Het lijkt er sterk op ,wij zijn ontwapend ,monddood gemaakt en worden langzaam voorbereid op een heel ander soort cultuur ,mooi omschrevenals “multiculturele samenleving”.
  Als je de doelen van de leiders bekijkt dan is het toch zo klaar als een klontje dat wij met ons allen in de weg staan,wij zijn te mondig ,te duur ,te veel eisend ,dus zullen ze wat blij zijn met lui die niet meer gewoon zijn dan een hut in de broesse of een tent in één of andere zandbak.
  Dat we ons gaan verzetten is een feit ,maar de groep die het kan en durft en wilt is veel kleiner dan de hazen die gaan lopen voor het eerste schot valt ,
  Er zal een overaanbod zijn van invasielims ,geen probleem het geeft meer doelen………
  Wat er ook van is wij zijn voorbereid ,als het moet komen dan nu ,we zijn het wachten beu…..

  Liked by 2 people

 6. Aan integratie wordt nog gewerkt Brussel en Erdogan doen hun best ons zo snel mogelijk te forceren.. uh intergreren

  Like

 7. rotsus1958 // maart 9, 2018 om 20:52 //

  Beste mensen hier op dit blog, is het héél misschien een goed idee om onze koppen eens bij elkaar te steken “ergens in den lande” om eventueel te bekijken wie er wat voor ideetjes heeft of …….who knows…

  Het is maar een idee….toch, en dommer zullen we er niet van worden. Daarbij, als ik zie wat er allemaal met een toetsenbordje op een scherm wordt geplempt aan “klachten” dan moet ik in elk geval constateren dat…………………..we meer dan tijd genoeg hebben!!!

  Maar indien eenieder weet wat te doen bij een zeer ernstige calamiteit dan…..ehhh sorry voor mijn opmerkingen.

  Bedenk echter wel dat hetgeen we nu overal NOG TE ZIEN krijgen eigenlijk al vele malen erger is en er een gigantische censuur begint los te slaan. In Frankrijk, Italië, Duitsland, België, Zweden, Griekenland, Engeland en ook Nederland zijn diverse no go zones ook al zegt een verrotte en corrupte overheid van niet.
  Ik heb in geen enkele overheid nog vertrouwen en het liefst zou ik…….tja, vul zelf maar in.

  Mensen, laat ons bij elkaar komen, groepen gaan vormen en…..nou ja, daar praat ik dan wel over.

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 8. scherpschutter1943 // maart 9, 2018 om 21:47 //

  Gladiator, u bent een lafaard die niet ronduit durft te zeggen wat u van plan bent. Kom eens met een klip en klaar uitgewerkt idee. Tijd en plaats van samenkomst en onder wiens leiding? Wat is uw plan van aanpak. Moeten we wapens mee brengen of juist niet. Allemaal vragen maar ook van u geen antwoorden. U behoort tot de groep van mensen die staan toe te zien hoe iemand in het kanaal ligt te verzuipen omdat hij niet kan zwemmen. Hij roept om hulp maar niemand steekt een poot uit, kijken naar elkaar maar niemand doet iets. Helaas in plaats van de drenkeling laten wij nederland verzuipen zonder iets te doen. En in den haag lachen ze zich kapot om het onnozele volk in nederland.

  Like

 9. scherpschutter1943 // maart 9, 2018 om 21:47 //
  Wellicht is het goed te realiseren dat internetsite’s als deze nauwlettend door bepaalde overheidsdiensten in de gaten worden gehouden.
  Maw. weet wat u schrijft op site’s als deze.
  U zult niet de eerste zijn die een bezoekje van de ‘popo’ gaat krijgen nav. ‘ongewenste’ uitlatingen.
  Take care!

  Liked by 1 persoon

 10. scherpschutter1943 … je zou ook eerst even na kunnen denken voordat je iets neerplempt.

  Like

 11. scherpschutter je zou óók eerst even kunnen nadenken voor je iets neerplempt. Gek he dat-ie hier niet uitgebreid gaat zitten beppen?

  Like

 12. Voor als het al niet duidelijk was uit ons ‘bijschrift’ tussen een artikel en de comments. Ga er maar vanuit dat we grondig gemonitord worden. In onze artikelen balanceren we op het randje, met onze moderatie van de comments ook.

  Het liefst hebben we dat alles gezegd kan worden, maar dat is in de praktijk natuurlijk niet zo.

  Like

 13. scherpschutter1943 // maart 10, 2018 om 10:09 //

  Dit bericht is bestemd voor de A.I.V.D en voor degenen hier die mij opmerkzaam hebben gemaakt op de eventueel verstrekkende gevolgen voor mij persoonlijk, van mijn bijdrage aan dit forum. Ik neem alles terug van wat ik heb gezegd ten aanzien van Gladiator hiervoor genoemd en betuig mijn spijt voor eventuele verkeerde conclusies die getrokken zouden kunnen worden uit mijn opmerkingen aan Gladiator. Ik hoop dat ik hiermee een ieder naar tevredenheid heb beantwoord.

  Like

 14. Horatius // maart 10, 2018 om 10:27 //

  Natuurlijk worden we hier continu in de gaten gehouden en daar moeten we bij onze reacties voortdurend rekening mee houden. Anders gaat deze site op zwart en dat is nu precies wat de Overheid wil.

  Censuur toepassen onder het mom van ongewenste discriminatie, oproepen tot openlijk geweld tegen kwetsbare minderheden enz. enz.

  De kunst is om in bedekte termen toch precies te ventileren wat ons bezig houdt zonder het risico te lopen te worden beschuldigt van extreemrechts gedachtengoed, racisme, fascisme etc.

  Dat we hier vaak op het randje balanceren moge duidelijk zijn, maar we moeten ze het niet al te gemakkelijk maken door openlijk op te roepen tot geweld.

  Like

 15. rotsus1958 // maart 10, 2018 om 15:17 //

  @scherpschutter1943,
  Ik zal uw woorden met een korreltje zout nemen omdat u inderdaad niet KUNT weten wie en wat ik ben.
  Mensen hier te betitelen als “lafaard” is trouwens niet erg geweldig én maakt absoluut géén indruk op mij.

  Wat ik als laatste nog wil zeggen hierover is het FEIT dat IK al tot meer dan 4x toe mijn emailadres openlijk op diverse sites heb gezet met daarin oproepen, IK degene ben die al aantallen mensen THUIS heb ontvangen met alle risico’s van dien, IK het land in ben gereden om te kijken of ik bij andere groepen geen aansluiting zou kunnen vinden, en wederom IK degene ben die voor de laatste keer oproept om mensen bij elkaar te sprokkelen.

  Mijn insteek zal nu anders zijn dan eerst.
  En dat ik dit niet uit mijn duim zuig, nou ja, ik vind niet dat ik iets moet bewijzen, en degenen die bij MIJ THUIS zijn geweest, o.a. ook van deze blogsite, weten dat hetgeen ik hier neer plemp op waarheid berust.
  Alleen valt het me elke keer weer bitter tegen als ik weer uren, dagen zo niet weken tijd in iets heb gestoken elke keer weer mensen zoals u zijn die mij proberen de grond in te boren.

  Echter, u en ook de rest natuurlijk van de mensen hier mogen met plezier aan de redactie dezes vragen hun mailadres aan mij te doen toekomen met daarbij betreffende nickname alhier zodat IK kan zien wie ik nu weer in mijn huis haal.
  Capiche, comprende, begrepen……nog vragen?????

  Gladiator

  Like

 16. scherpschutter1943 // maart 10, 2018 om 21:12 //

  Beste Gladiator, ik heb inmiddels mijn excuses aangeboden voor mijn opmerkingen, ook aan u dus. Ik heb gereageerd op de dingen die ik las en zoals ik die interpreteerde. Dat het anders is laat u mij nu blijken. Sorry.

  Liked by 1 persoon

 17. rotsus1958 // maart 11, 2018 om 00:30 //

  @scherpschutter1943,

  Oké, bedankt voor uw reactie aan mij. Ik dacht namelijk dat u het cynisch bedoelde maar uw sorry is geaccepteerd en dus zand erover.

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Voel je het ? De populistische beweging verovert stormenderhand het Westen

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s