Nieuw

“De Zorro van de boerka’s” gaat alle boerkaboete’s betalen: Het verbod zal nutteloos worden

De Deense regering gaat binnenkort een verbod invoeren op het dragen boerka’s, niqab’s en andere gezichtsbedekkende kleding. Het bedekken van het gezicht in de openbare ruimte is niet verenigbaar met de Deense waarden, vindt de minister van Justitie, Søren Pape Poulsen.

Het verbod zal echter ineffectief blijken te zijn, volgens de Algerijnse zakenman en politieke activist Rachid Nekkaz, die alle boetes zal betalen voor vrouwen die een niqab of boerka dragen, zelfs als deze kan oplopen tot het maximale boetebedrag van 10.000 kronen (1.350 euro).

– In Zwitserland kan de boete oplopen tot 9.200 euro en ik betaal altijd. Het is geen probleem voor mij, kondigt Rachid Nekkaz aan, in 1972 geboren in Frankrijk met Algerijnse ouders. Bij zijn geboorte in Frankrijk heeft hij het Franse staatsburgerschap gekregen, dat hij inmiddels heeft opgezegd en tegenwoordig alleen nog maar de Algerijnse nationaliteit bezit. Hij heeft eerder een poging gedaan om zich als onafhankelijke kandidaat voor de Franse presidentsverkiezingen op te stellen, en daarna zijn Franse staatsburgerschap opgezegd voor het presidentschap in Algerije – opnieuw zonder succes. Hij heeft zijn geld verdiend met een internetbedrijf en onroerend goed.

De 46-jarige miljonair bezoekt Denemarken met een duidelijke boodschap aan de Deense politici: hun boerkaverbod wordt een symbolische daad zonder enig effect.

Rachid Nekkaz beschrijft zichzelf als een seculiere moslim. Hij begon zijn strijd voor de rechten van moslimvrouwen om zelf hun kleding te bepalen in 2010, toen Frankrijk als eerste Europese land besloot de boerkaban in te voeren.

Wanneer zijn thuisland later zijn campagne belemmert door het illegaliseren van betaling van boetes voor anderen, bedenkt Rachid Nekkaz een manier om de wet te omzeilen: Hij leent nu geld renteloos uit aan vrouwen die tot boerkaboetes veroordeeld zijn – en laat ze de lening over een lange periode terugbetalen.

Rachid Nekkaz’s campagne tegen de gezichtsbedekkende kleding begint niet in Denemarken. Hij heeft al boetes betaald voor moslimvrouwen in Frankrijk, België, Zwitserland, Nederland en Duitsland. Zijn onvermoeibare campagne tegen het verbod heeft hem de bijnaam “De Zorro van de boerka’s” gegeven. Maar hij benadrukt dat hij zelf persoonlijk tegen de boerka en niqab is, die het hele gezicht bedekken.

Vrouwen kunnen niet goed in de samenleving integreren wanneer ze hun gezicht met kleding vermommen, heeft hij herhaaldelijk betoogd.

– Maar als mensenrechtenactivist uit Algerije, heb ik het recht om alle vrouwen in de wereld te helpen die vrijwillig een boerka dragen. Het is een kwestie van vrijheid en respect voor mensenrechten. Ik kom nu rechtstreeks uit Iran, waar ik vrouwen help die geen hoofddoek willen dragen, zegt Rachid Nekkaz.

Maar wat geeft u het recht om de Deense wetgeving te ondermijnen?

– Natuurlijk staat het de Deense regering vrij om een ​​boerkaverbod in te voeren. Maar er is ook een internationale opinie om rekening mee te houden, zegt Rachid Nekkaz.

Hij heeft naar eigen zeggen twee miljoen kronen (270.000 euro) gereserveerd voor het dekken van boerkaboete’s en advocaatkosten in Denemarken.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/toerklaedets-zorro-vil-betale-alle-danske-burkaboeder-forbuddet-bliver-nyttesloest

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on “De Zorro van de boerka’s” gaat alle boerkaboete’s betalen: Het verbod zal nutteloos worden

 1. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 2. AppletreeAdam // maart 9, 2018 om 21:37 //

  Like

 3. antiislamnu // maart 9, 2018 om 21:39 //

  Kijk dat is nou typisch islam door drammen en nog eens doordrammen maakt ze niet uit op wat voor manier tot bom aanslagen aan toe.
  En dit alles voor het geloof van de pedofiel ééns komt de dag dat we het niet meer pikken ik hoop snel.

  Liked by 1 persoon

 4. LoL:

  Like

 5. templars2017 // maart 9, 2018 om 22:13 //

  Hoe is het mogelijk dat en mislim een staat in Europa zover kan krijgen dat hij de wetgeving van dat land uitholt voor de wetgeving in werking treed.
  Dat heet voorbedachtheid , hij heeft als Algerijn in Denemarken geen zaken , bij nog eens betreden oppakken en levenslang vast zetten einde kapitaal einde probleem.
  Als hij niet uit zichzelf komt ,lok hem er dan naar toe ,zo moeilijk kan dat toch niet zijn……..

  Like

 6. Als ik daar politie agent was zou ik alvast een dozijn big pennen inslaan en leren handschoenen zodat ik geen eelt op mn vingers krijg van al het schrijven .
  Van die 270 duizend help ik m zo af no problemo

  Like

 7. Joh die moslims vreten m zelf wel uit ze frauderen m helemaal kaal let maar op dat parasitaire gedrag flikken ze ook bij hem reken er maar op dat ie een hoop fake boetes krijgt opgestuurd .
  Overigens in Bosnie worden de vrouwen betaalt om een burka te dragen door saudies 500/1000 per maand mannen 500 als ze regelmatig de moskee bezoeken dus zo werkt dat .

  Like

 8. Feniks // maart 9, 2018 om 23:41 //

  Prima toch, mooi verdienmodel!

  Like

 9. Scrutnizer // maart 10, 2018 om 00:48 //

  En waarom zou het dragen van een burka een privilege zijn van Moslim-vrouwen?
  Misschien kunnen oer-hollandse mannen er ook een dragen en als ze dan een boete krijgen, geld claimen bij de zorro en als ie dit niet betaalt, hem aanklagen wegens discriminatie?

  Liked by 1 persoon

 10. Scrutnizer // maart 10, 2018 om 00:49 //

  addendum
  Als er ergens weer eens een school is waar men besluit dat men het dragen van een boerka nietverbiedt, stuur je zoon erheen in boerka en als de schoolleiding er wat van durft te zeggen: aanklagen wegens discriminatie.

  Like

 11. Uitlokken van overtreding, strafbaar.

  Like

 12. Duchesne // maart 11, 2018 om 11:10 //

  Wat ik mij afvraag, een hakenkruisvlag is verboden omdat het blijkbaar nazisme aanduidt, vernieting van Joden en een scheiding van rassen, maar is de verplichte kopbedekking voor vrouwen niet exact hetzelfde, een uiting van onderdrukking en een symbool dat staat voor totale onderwerping ennvernietinging van anders denkenden. Ik zie geen verschil voor de wet, behalve dat onze politici bang zijn voor Islam.

  Een hoofddoek, nikab of Bhurka zijn een soortboeien en voor mij een teken van onderdrukking waarbij de Bhurka een totale ontmenselijking betekend. En tegelijkertijd snap ik de noodzaak voor de vrouwen in die wereld, een bhurka betekend dat niemand je ziet en je dus relatief veilig nog enige bewegingsvrijheid hebt binnen je eigen leefgemeenschap. Ik kan me voorstellen dat er onder de bhurka’s vele mensjes zitten die als ze konden zouden vluchten, maar er is nergens meer een plek waar men veilig is en al die wetten en rechten van het westen stellen niets voor als een moslim ze overtreed.

  Als er een plaats was waar vrouwen heen konden die nu onder de bhurka leven uit angst voor alles om hen heen, dan zou het druk zijn daar. In deze wereld is geen ruimte meer voor mensen, enkel plaats voor dieren. En die boodschap draagt onse politiek uit door vrouwelijke ministers een hoofddoekte laten dragen bij buitenlandse bezoeken. Ze komen als vertegenwoordgiers vna “ons”, maar ze onderwerpen zich gelijk aan “hun”. Kunnen ze niet beter daar blijven, het is puur verrraad door die hoofddoek om te doen, en niet een teken van vriednelijkehdi, iets wat in de Islam cultuur een zwakte is en vrijbrief voor geweld.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s